Knivskarp sekretær søges til en min. 30 timers vagtfri stilling i Kirurgisk Team i Afdeling for Rygkirurgi, Led- og B...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Da en af vores sekretærer gennem mange år skal på pension, søger vi nui Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme en ny og dygtig kollega til vores sekretærgruppe. Vi er en sekretærgruppe på 22 sekretærer fordelt på 5 teams, der nu er på udkig efter dig som vores nye kollega til Kirurgisk Team. Så hvis du elsker at være patienternes og kollegaernes go-to person så kom og bliv en del af vores gruppe af engagerede, ansvarsfulde og stabile sekretærer. Hos os vægter vi en hverdag, der er præget af en god omgangstone og en opmærksomhed, der gør, at vi får passet på hinanden og passet på patienterne samtidig med, at vi arbejder målrettet med at komme i mål med vores opgaver.

Så vægter du høj faglighed og veludført arbejde samtidig med, at du nyder at bidrage til det gode arbejdsmiljø og et godt tværfagligt samarbejde, så er det lige dig, vi ønsker og leder efter.

Stillingen:

Stillingen er en fast stilling på min. 30 timer i Kirurgisk Team. Stillingen er vagtfri, dvs. ingen weekend- eller aftenvagter. Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet mellem kl. 08.00-15.30 og være med fremmøde mandag til fredag.
Det daglige arbejde består af en bred vifte af lægesekretæropgaver som f.eks. registrering, kodning og håndtering af patientforløb i Sundhedsplatformen, callcenterfunktion samt afløsning i receptionen ifm. ferie eller anden fravær. Der vil også være mulighed for at blive en del af det sekretærrul, der dækker vores sengeafsnit.
Vi kunne rigtig godt tænke os en sekretær, der allerede har kendskab til eller lyst til at blive en haj til ressourcebyg, så du kan blive vores nye kirurgiske ressourcebygger. Kendskab til SP vil derfor være en stor fordel.

I afdelingen vægter vi det tværfaglige samarbejde højt. For at understøtte dette, arbejder vi med kontaktlægeordning, og du vil således få dine egne læger, som du vil få et tæt samarbejde med.

Derudover har vi i afdelingen og i teamet fokus på løbende udvikling både ift. vores arbejdsopgaver og arbejdsgange, såvel som vores kompetencer og vægter vidensdeling og sparring.

Hos os er onboarding en prioritet. Der vil derfor blive udarbejdet et individuelt oplæringsprogram til dig, så du klædes godt på til at kunne varetage de forskellige opgaver, der er, ligesom du vil få tildelt en makker fra teamet.

Du kan se mere om Rygkirurgisk Klinik her

Vi søger:

  • En sekretær, gerne uddannet lægesekretær, med SP-erfaring, som elsker det administrative arbejde, god service og patientkontakt
  • En sekretær med godt humør og en positiv tilgang til mennesker og opgaver
  • En sekretær, der er fleksibel med forståelse for den levende og dynamiske hverdag, vi arbejder i og som kan prioritere i en travl hverdag
  • En teamplayer, der evner samarbejdets kunst og sætter en ære i at levere veludført arbejde

Vi tilbyder:

  • Gode kollegaer, der er engagerede og drager nytte af hinandens styrker og kompetencer
  • Et godt tværfagligt arbejdsmiljø med specialfunktioner og egne kontaktlæger
  • Varierede arbejdsopgaver, som koordineres i teamet
  • Regelmæssige monofaglige møder, både internt i teamet og med nærmeste leder

Kort om afdelingen:

Afdelingen på Glostrup Hospital består af en visitationsenhed, et reumatologisk ambulatorium, et kirurgisk ambulatorium, et operationsafsnit, to sengeafsnit, en udredningsenhed og et rygseminar, hvor patienter forberedes til operation. Herudover har vi en stor forskningsenhed.
Vi har ca. 60.000 ambulante kontakter og ca. 2.100 operationer årligt.

I Kirurgisk Team varetages de rygkirurgiske patientforløb fra forundersøgelse til postoperative kontroller – og alt derimellem. Og vi er Nordens største rygcenter.

Se mere om Afdeling for Rygkirurgi, Led- og Bindevævssygdomme her

Der er gode parkeringsforhold på Glostrup Hospital.

Ansøgningsfrist: Mandag d. 1. maj 2023.
Forventet start aftales.

Samtaler: Ansættelsessamtaler vil kunne blive afholdt løbende og ellers planlægges samtaler torsdag d. 4. maj 2023.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, eller er du nysgerrig på at se vores afdeling, er du meget velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Julie Kundby tlf. nr. 3863 4166 eller souschef Rikke Ellebye Larsson tlf. nr. 3863 4272.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Glostrup
  • Mandag den 01. maj 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Ballerup

    Vi tilbyder en stilling, hvor du er med til at understøtte det gode patientforløb for unge psykiatriske patienter og deres pårørende. Sammen med et team af erfarne kolleger er du med til at sikre, .
    • Lægesekretær
    • Ballerup
    Få mere info
  • Lægesekretær i Storkøbenhavn

    Vi tilbyder en stilling, hvor du er med til at understøtte det gode patientforløb for unge psykiatriske patienter og deres pårørende. Sammen med et team af erfarne kolleger er du med til at sikre, .
    • Lægesekretær
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lægesekretær i Storkøbenhavn

    Du bliver en del af en afdeling med særlig fokus på tværfaglighed, organisationsudvikling og med fokus på lægesekretærernes vigtige rolle i patientforløb og patientflow i en travl og varieret hverd..
    • Lægesekretær
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lægesekretær i København NV

    Du bliver en del af en afdeling med særlig fokus på tværfaglighed, organisationsudvikling og med fokus på lægesekretærernes vigtige rolle i patientforløb og patientflow i en travl og varieret hverd..
    • Lægesekretær
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 2
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3