Lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til Sankt Lukas Hospice og Udgående Hospiceteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til Sankt Lukas Hospice og Udgående Hospiceteam



Kunne du tænke dig et job præget af stor meningsfuldhed? Og har du lyst til at indgå i et tværfagligt team, der har til opgave at skabe trygge og lindrende forløb for alvorligt syge og døende patienter? Så læs med her.


Om os


Sankt Lukas Hospice og Udgående Hospiceteam søger en lægesekretær til stilling på 30–37 timer om ugen.

Vi yder lindrende behandling og omsorg til alvorligt syge og døende patienter indlagt på hospice, i eget hjem, på plejehjem eller på hospitalet. Som vores nye lægesekretær bliver du del af en tværfaglig personalegruppe bestående af læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, en psykolog, en socialrådgiver og en præst. Samarbejdet i teamet er præget af høj faglighed og stort engagement.

Du bliver tilknyttet et fælles sekretariat, der udover vores voksenhospice og udgående hospiceteam også betjener vores børne- og ungehospice, Lukashuset. Sekretariatet består af 4 medarbejdere, og stillingen er ledelsesmæssigt forankret ved Oversygeplejersken i Udgående Hospiceteam.

Om jobbet


Du får primært til ansvar at varetage opgaver i voksenhospice og det udgående team, men opgaver for Lukashuset kan forekomme. Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

  • Journalskrivning
  • Telefonbetjening
  • Journalisering
  • Registrering
  • Ajourføring af lister
  • Indtastning i databaser bl.a. Landspatientregisteret og Dansk Palliativ Database
  • Rekvirering af scanningssvar og lignende
  • Ad Hoc opgaver efter kompetencer

Vi tilbyder en stilling, der indebærer mulighed for fordybelse i dine opgaver, nærvær og godt kollegaskab. Vi vægter det gode, psykiske arbejdsmiljø højt, hvilket også kan ses af vores APV besvarelser.

Vi har supervision hver 2 måned og fast tilbud om kompetenceudvikling.

Om dig


Vi søger en kollega, der er ansvarsbevidst, serviceminded, robust, og har situationsfornemmelse og humoristisk sans. Vi forventer, at du har erfaring fra sundhedsvæsenet og har arbejdet med journalskrivning, telefonbetjening af patienter og/eller pårørende, og at tværfaglig samarbejde tiltaler dig. Du har lyst til at indgå i det tværgående sekretariat og bidrage til at løfte den samlede sekretariatsfunktion.

Du har herudover stor erfaring med brugen af office-pakken, og er hurtig til at sætte dig ind i nye IT-systemer. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til XMO, som vi anvender til patientjournaler.

Løn og ansættelsesforhold


Stillingen er på 30-37 timer om ugen og er til besættelse 1. april 2023.

Løn efter overenskomst for lægesekretærer med HK.

Ansøgning


Send din ansøgning vedlagt CV til [email protected] senest d. 15/2- 2023 kl. 12. Skriv meget gerne i mailen, hvor du har set eller hørt om stillingen.

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Leder for Udgående Hospiceteam Tinna Lindegaard på mobil 30852456, [email protected] eller lægesekretær Mette Rød på 3945 5136.

Vi afholder samtaler d. 20/2-2023.

Sankt Lukas Hospice er en del af Sankt Lukas Stiftelsen – en over 120 år gammel organisation og mangfoldig arbejdsplads for ca. 500 medarbejdere og mere end 100 frivillige. Vi hviler på et stærkt, folkekirkeligt værdigrundlag med fokus på medmenneskelighed, høj faglighed og professionalisme. Vores aktiviteter omfatter hospice, udgående hospiceteam, børne- og unge hospice, plejehjem, krisecenter, daginstitution, rådgivning og kursusvirksomhed på vores refugium i Smidstrup Strand. Vi har driftsoverenskomster med regioner og kommuner og samarbejder med erhvervsliv, fonde, andre civilsamfundsorganisationer og faglige netværk. Læs mere om os på www.sanktlukas.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hellerup

    Patienter kan være sårbare, usikre og bekymrede i mødet med sundhedsvæsenet, og derfor er det vigtigt for os, at vores patienter bliver taget godt og kompetent imod og føler sig ventet og velkommen..
    • Lægesekretær
    • Hellerup
    Få mere info
  • Lægesekretær i København N

    Vi søger en ny kollega til et spændende speciale, som konstant er i udvikling. Ønsker du et meningsfuldt job hvor dine kompetencer værdsættes højt og hvor tværfagligt samarbejde er noget af det vig..
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Glostrup

    Omgivet af smukke træer og med det gamle gartneri som nabo ligger Kirsebærhuset, hvor vi til Enhederne for Kompliceret Skizofreni og Oligofreni søger en lægesekretær med start 1. juni 2024 eller sn..
    • Lægesekretær
    • Glostrup
    Få mere info
  • Lægesekretær i Hvidovre

    Kom og vær med i teamet i vores Klinik (ambulatorie) for Ældremedicin Hvidovre Hospital. Vores nye lægesekretær får sammen med teamet af sygeplejersker, læger og sekretærer en vigtig rolle i opbygn..
    • Lægesekretær
    • Hvidovre
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 1
29. marts 2024 2