Selvstændig sagsbehandler med erfaring indenfor insolvensret (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Er du selvstændig og ansvarsfuld, og kan arbejde effektivt og bevare overblik i et travlt miljø? Har du gode formuleringsevner og en god talforståelse? Så er du måske Hortens nye sagsbehandler til teamet for Rekonstruktion og Insolvens til vores kontor i Hellerup.

ALSIDIG HVERDAG MED STORT ANSVAR OG FLEKSIBEL ARBEJDSTID
Som sagsbehandler kommer du til at arbejde med spændende og komplicerede insolvenssager. Dine primære arbejdsopgaver vil være at behandle konkursboer, tvangsopløsningssager og rekonstruktioner i tæt samarbejde med afdelingens jurister.
Dit ansvar og din selvstændighed i arbejdet er stor, og din hverdag er alsidig og fleksibel. Du følger sagerne fra opstart til afslutning, og du har ofte en del løbende kontakt til eksterne interessenter undervejs i sagsbehandlingen. Det betyder også, at du i høj grad selv tilrettelægger din arbejdsdag, og du får stor fleksibilitet i hverdagen.
Du bliver en del af et velfungerende team, der værdsætter at have det godt og sjovt sammen i en travl hverdag.

ERFARING OG STORT OVERBLIK
Der er flere måder, du kan kvalificere dig til dette job på. Erfaring med bobehandling er en fordel, men ikke et krav. Du kan også have erfaring fra en stilling som advokatsekretær og nu være klar til nye udfordringer, større ansvar og en høj grad af selvstændighed i hverdagen. Også andre former for sagsbehandling og administration, kan være relevant i relation til denne stilling. Uanset hvilken baggrund, du kommer med, sørger vi for grundig oplæring inden for området.
Arbejdet som sagsbehandler kræver overblik, struktur og evnen til selvstændigt at drive sagsprocessen. Du vil også forestå udarbejdelse af boregnskaber og lignende, og det er derfor afgørende, at du har en god talforståelse. Dine formuleringsevner skal være i top, og effektivitet og grundighed i arbejdet er en selvfølge for dig. Ligeledes lægger vi vægt på gensidig fleksibilitet, gode samarbejdsevner, samt at du er kvik, robust og bevarer det gode humør, når der er travlt. Du sætter en ære i at overholde deadlines, undgå fejl og følge sagerne helt til dørs.

Et godt kendskab til IT er nødvendigt, og du skal ligeledes kunne arbejde med Word og Excel på højt niveau. Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med Navision/CapLegal.

VI SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG
Lyder det som et job for dig? Så ser vi frem til at høre fra dig hurtigst muligt og senest den 20. februar. Vi holder samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til sagsbehandler Maj-Britt Fischer på 3334 4164.

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Frederiksberg

    Er du en erfaren ordrebehandler med et skarpt øje for detaljer og stærk i SAP? På vegne af en virksomhed i København leder [xxxxx] efter en dygtig og erfaren ordrebehandler til en tidsbegræn..
    • Administrativ medarbejder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Bagsværd

    Are you motivated by supporting others and working in a team with great teamwork sprit, where fun is an essential part of the workday? Do you want to be part of our journey to deliver a world class..
    • Administrativ medarbejder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
29. april 2024 4
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1