Lægesekretær og blæksprutte til nyopstartet afdeling på Nordsjællands Hospital søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Vil du være med til at bygge en ny afdeling op, hvor ambitionen er at skabe de bedste patientforløb for multisyge patienter? Kan du bidrage til at skabe gode sammenhænge i patientforløbene på tværs af sektorer? Og kunne du forestille dig at være en del af en ny afdeling, hvor der er mange opgaver og arbejdsgange der ikke er på plads – for dem skal vi nemlig finde sammen. Hos os har du derfor mulighed for at få en nøglerolle i udviklingen og driften af vores nye afdeling, Afdeling for multisygdom.

Sæt dit aftryk på fremtidens patientforløb for multisyge patienter

På Nordsjællands Hospital åbner vi Afdeling for multisygdom. Afdelingen skal behandle patienter med multisygdom og vil have en stærkt tværfaglig identitet. Vores primære formål er at skabe de bedst mulige patientforløb for de patienter, som ofte ikke hører hjemme i et specifikt speciale. Patienterne har ofte brug for en afklaring, gode planer en tværsektoriel indsats. Vores ambition er at være førende – ikke bare i regionen – men også nationalt inden for lige præcis dette felt.

Boost din faglighed i et stærkt fagfællesskab

Afdelingen kommer til at bestå af et velfungerende sengeafsnit, beliggende i Frederikssund, vores Tværsektorielle Team og 8 nye senge i den Fælles Akut Modtagelse i Hillerød
Det Tværsektorielle Team har to funktioner; en udekørende og en udskrivende funktion. Teamet understøtter aktiviteter rettet mod forebyggelse af indlæggelser/genindlæggelser ved at arbejde målrettet med gode udskrivelser og behandle patienter i hjemmet. Her arbejder vi på tværs af hospitalet i Hillerød, hvor de 8 nye senge vil være. Der er allerede en del dygtige og engagerede medarbejdere i teamet, men vi vil gerne have, at teamet vokser.

Om dig

Vi søger en der:

  • Er uddannet lægesekretær
  • Har et bredt kendskab til Sundhedsplatformen
  • Har kendskab til den kommunale sundhedspleje og praktiserende læger
  • Kan tage del i ansvaret for kodning, registrering og indberetning
  • Arbejder selvstændigt og kan tage ansvar
  • Har gode samarbejdsevner, gå-på-mod og er løsningsorienteret.
  • Ser en særlig værdi i vores patientgruppe, som er den særligt sårbare og multisyge patient.
  • Vil kunne systematisere nogle af vores logistiske udfordringer, og generelt hjælpe medarbejdere og oversygeplejerske i hverdagen – også gerne med kommunikationsopgaver

Om stillingen:

Du vil blive ansat i en stilling på 30-37 timer ugentligt afhængig af hvordan vi aftaler indholdet i din stilling. Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomst for lægesekretærer, indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn, HK og principper om Ny løn.

Få selv indflydelse på din stilling

Vi synes, det er en rigtig spændende stilling, hvor du har en stor rolle og ansvar for at sætte en retning for de bedste fremtidige patientforløb på tværs af specialer og sektorer.

Du kan forvente et godt introduktionsprogram, som tager udgangspunkt i dine forudsætninger.

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du stillingen er interessant og / eller vil du vide mere? Så er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Dorte Lindstrøm Vilstrup med henblik på et uforpligtende kaffemøde, hvor I kan tale om mulighederne i den nye afdeling. Dorte kan kontaktes på telefon 2115 0457 eller e-mail: [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Hillerød
  • Torsdag den 23. marts 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Hele Danmark

    Inden for rekruttering i sundhedssektoren er Nordic Medicare ét af de største firmaer i Skandinavien – og vi har også lægesekretærjobs, som måske macheter dine profil og ønsker.Da vi har erfaring..
    • Lægesekretær
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1