Lægesekretær til Kirurgisk Gynækologisk sengeafsnit søges!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Lægesekretær til Kirurgisk Gynækologisk sengeafsnit søges!

Kirurgisk afdeling består af et stort sengeafsnit med 38 normerede senge, Kirurgisk Ambulatorium 42-2 og Endoskopiafsnittet 08-4. Til sengeafsnittet søger vi nu ny kollega. Kirurgisk Gynækologisk sengeafsnit er et specialiseret og travlt afsnit, hvor vi har patienter som indlægges ved akutte kirurgiske og gynækologiske sygdomme, har åben indlæggelse, indlæggelse ved livets afslutning samt indlæggelse ved planlagte kirurgiske og gynækologiske operationer. På sengeafsnittet har vi også et Stomiambulatorium og et nyoprettet Palliationsambulatorium, som lægesekretærerne har opgaver i forbindelse med.

Jobbeskrivelse

I sengeafsnittet er vi normeret til 38 senge man-fredag og 26 senge i weekender og helligdage. Sengeafsnittet er et travlt og spændende afsnit, hvor vi hele tiden udvikler os og sekretærerne har en meget central rolle i bl.a. konferencer og afvikling af dagens opgaver. Som sekretær i sengeafsnittet vil du skulle indgå i det weekendrul der er der. Vi arbejder hver 5. uge både lørdag og søndag. Vi opruster brugen af sekretærressourcer ud i døgnet (Senvagt), hvor sengeafsnitssekretærerne har ca. en om ugen på hverdage. Du vil få medindflydelse på planlægningen. Så tænder du på sengeafsnit og de opgaver der hører med der så hører vi gerne fra dig!

Vi er en gruppe faste sekretærer i vores team i sengeafsnittet. Vores opgaver er mangeartede, men alle handler om at give patienterne den bedste service og oplevelse i vores afsnit. Vi har et meget tæt samarbejde med læger og sygeplejersker og sekretærerne har en essentiel rolle i sikring af patientens forløb, den mest optimale drift og korrekt registrering af patientforløb.

Vi har også ansvar for oplæring af elever i vores afsnit.

I vores dagligdag har vi mange opgaver som er registreringsrelaterede og med mange forskellige patientkategorier, derfor sætter vi en stor ære og omhu i, at sikre at patientforløbet og dets registrering er korrekt. Lyder Kirurgisk Gynækologisk sengeafsnit som lige noget for dig med vekslende funktioner i et travlt afsnit så SKRIV til os!

Din profil

Vi ønsker os en kollega, der SKAL være uddannet lægesekretær, gerne erfaren bruger af Sundhedsplatformen. Er du nyuddannet lægesekretær er du også velkommen. Vi leder efter den helt rigtige til vores afdeling. Vi skal nok klæde dig på til at løse alle opgaverne, hvis du blot har gåpåmod og lyst til fortsat at udvikle dig.

En lægesekretær der med fagligt engagement og professionel tilgang til opgaverne, vil være med til at fastholde og bidrage til vores position som en meget værdsat faggruppe i afdelingen.

Du er mødestabil og fagligt dygtig lægesekretær, som gerne byder ind og byder sig til. Du er god til samarbejde både tværfagligt med plejepersonale, læger og monofagligt med sekretærgruppen i både afsnittet, men også resten af afdelingen.

Det går stærkt i hverdagen i Kirurgisk afdeling både opgavemæssigt, men også den faglige udvikling.

Du skal have lysten og evnen til aktivt at tage del i afdelingens forandrings- og udviklingsprocesser, og du forventes at tage medansvar for din egen faglige og personlige udvikling.

Vi kan tilbyde

I vores afdeling kan vi tilbyde dig en meget travl hverdag, hvor ingen dage er ens. Du har en stor mulighed for at påvirke arbejdsprocesser.

Vi er en proaktiv gruppe, der i høj grad er parate til at udvikle vores kompetencer samt være nytænkende i forhold til at byde ind på nye opgaver.

En udfordrende og travl hverdag med varierende arbejdsopgaver, hvor vi skiftes til de forskellige funktioner. Sidst, men ikke mindst, så sætter vi en stor ære i at dyrke det gode kollegaskab, gode humør og fleksibilitet i opgaveløsningen.

Ansøgningsfrist 21.08.22

Vi forventer at holde samtaler tirsdag den 23.08.22

Kontaktperson(er):

Navn: Pernille Schieltved Breel
Stilling: Ledende lægesekretær
Email: [email protected]
Telefon: 59 48 43 70


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Holbæk
  • Søndag den 21. august 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær (vikar) i Køge

    Distriktspsykiatrien i Køge er en del af Psykiatrien Øst i [xxxxx], og vi søger lægesekretær 14 timer om ugen pr. 01.05.24 eller hurtigst muligt derefter. I vikariat til 31.08.2024 .
    • Lægesekretær
    • Køge
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Ledende lægesekretær Hæmatologisk Afdeling søger en ledende lægesekretær til vores fantastiske lægesekretærteam med ansættelse fra den 1. september 2024, da vores ledende lægesekretær Elin er g..
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær i Slagelse

    Hvis du ønsker en uforudsigelig arbejdsdag, som aldrig ligner den foregående og har du lyst til anderledes og unikke funktioner i et team-orienteret fællesskab, så er det NU du skal slå til. Se..
    • Lægesekretær
    • Slagelse
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Vi søger en lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til Klinisk Onkologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Vi søger: Vi søger dig som en ny kollega til et spændende .
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
27. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1