Lægesekretær til Distriktspsykiatrien Holbæk

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

I Distriktspsykiatrien Holbæk søger vi en lægesekretær få timer om ugen.

Stillingen vil være på 10 timer ugentlig, men vi er selvfølgelig åbne for at tale om timeantallet, hvis der er et ønske om lidt færre timer. Stillingen er til besættelse pr. 1. februar 2024 og gerne før. Stillingen består af 2 arbejdsdage om ugen i Distriktspsykiatrien Holbæk.

Distrikt Nord arbejder vi ud fra F-ACT modellen. F-ACT modellen går ud på at kunne tilbyde en mere fleksibel behandling, hvor vi i højere grad får mulighed for at møde patienten i hans/hendes nærmiljø, vi får i højere grad mulighed for at kunne intensivere behandlingen, hvis patienten bliver ustabil og i ustabile faser vil hele teamet løfte opgaven med at stabilisere patienten. Vores FACT teams dækker over det geografiske område Holbæk, Kalundborg og Odsherred kommune. Derudover har vi samtalet OPUS behandlingen i Psykiatrien Vest under afsnitsledelse i Distrikt Nord, hvorfor vi også har kollegaer der arbejder ud fra OPUS konceptet i Distriktspsykiatrien Holbæk, Kalundborg, Nykøbing Sj., Slagelse, Ringsted og Sorø.

Din primære opgave vil være at tage telefonopkald, tage imod patienter der henvender sig ved lugen samt administrative opgaver såsom kodefordeler m.m.

I forbindelse med nye kollegaer arbejder vi aktivt med Onboarding og det vi hører fra de seneste ansatte er, at det er en varm og god modtagelse man får, trods det er tydeligt at mærke, at det er en implementeringsproces og at alle øver sig på nye arbejdsgange. Der er god plads til spørgsmål og sparring med nærmeste kollegaer. Det er dejligt at blive modtaget med et introduktionsprogram, mentorordning og de planlagte samtaler med nærmeste leder.

Dine kvalifikationer

Vi søger kollega med erfaring som lægesekretær i en distriktspsykiatri og dermed kendskab til SP. Du skal selvstændigt kunne planlægge og strukturere dit arbejde og samtidig engagere dig i fællesskabet.

Vi tilbyder

  • En dynamisk og engageret personalegruppe
  • Godt arbejdsmiljø prioriteres højt
  • Høj grad af selvstændighed og mulighed for at være med til at tilrettelægge din hverdag
  • Plads til forskelligheder og ”højt til loftet”

Vi kan tilbyde dig en arbejdsplads, hvor vi søger at passe godt på patienterne og på hinanden. I den sammenhæng er det vigtigt, at personalegruppen besidder empati og social forståelse, evner at bevare roen i pressede situationer, prioriterer dialog, hvor smil og humor ofte kan være en god løftestang.

Distrikt Nord modtager borgere over 18 år fra Holbæk, Kalundborg og Odsherred kommune til ambulant psykiatrisk behandling. Vi har aktuelt ca. 1.000 patienter. Personalegruppen er sammensat af sygeplejersker, specialsygeplejersker, overlæger, speciallæger, psykologer, specialpsykologer, socialrådgivere, pædagoger, peer-medarbejdere og lægesekretærer.

Yderligere informationer

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller ringe og høre nærmere om stillingen hos oversygeplejerske Katrine Agnete Runge. Der kan indhentes stillings- og funktionsbeskrivelse for stillingen.

Har vi fanget din interesse og lyst til at søge, så send os gerne din ansøgning.

Samtaler: Afholdes 10. januar 2024 i Distriktspsykiatrien Holbæk.

Ansøgningsfrist: 4. januar 2024

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter (§22) straffeattest ved alle ny ansættelser.

Du kan læse mere om Psykiatrien i Region Sjælland her.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest:
Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn-, og ambulante funktioner. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har etableret en Fusionsklinik/Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Holbæk
  • Torsdag den 04. januar 2024

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Dianalund

    Har du lyst til at arbejde i en unik sundhedsorganisation – Danmarks eneste epilepsihospital? Vi kan tilbyde en fast stilling på 37 timer pr. uge under Neuropædiatrisk afdeling i en spændende .
    • Lægesekretær
    • Dianalund
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Brænder du for at arbejde på en børneafdeling, og finder glæde i at bidrage til at samle alle de administrative tråde for vores familier? Vi mangler en uddannet lægesekretær eller sundhedsadministr..
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær i Holbæk

    Hjertemedicinsk Ambulatorium Vi søger uddannet lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til teamet af lægesekretærer i Hjertemedicinsk Ambulatorium. Vi har et stort flow af patienter..
    • Lægesekretær
    • Holbæk
    Få mere info
  • Lægesekretær i Holbæk

    Hjertemedicinsk Ambulatorium Vi søger uddannet lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til teamet af lægesekretærer i Hjertemedicinsk Ambulatorium. Vi har et stort flow af patienter..
    • Lægesekretær
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1