Lægesekretær søges til almen praksis på Østerbro, ca. 30 timer/uge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi er en stor og dynamisk lægeklinik med et godt sammenhold. Vi har ca. 7500 patienter og er i en fortsat udvikling. Vi er 5 læger, 1-2 uddannelseslæger, en sygeplejeske, et hold af medicinstuderende og nu mangler vi altså dig, der kan varetage jobbet som lægesekretær.

Vi søger en medarbejder, som er serviceminded, stabil, positiv, innovativ, ansvarlig, effektiv, arbejder selvstændigt, har ordenssans og overblik trods travlhed. Erfaring fra almen praksis prioriteres, helst med erfaring med lægesystemet XMO.

Arbejdsopgaver er primært telefonvisitation ml. kl. 8-12 og andet administrativt arbejde såsom let bogføring, håndtering af elektronisk post og regninger, varebestilling, kalenderstyring osv. Du har ansvar for den daglige drift i receptionen, hvor du møder patienterne med et smil.

Hvis du har erfaring med kliniske opgaver hører vi også meget gerne om det.

Der kan i jobbet forventes udviklingsmuligheder og vi forventer, at du er omstillingsparat og klar til at påtage dig nye opgaver, evt. med oplæring i kliniske funktioner.

Vi ønsker os verdens bedste kollega med godt humør og som er klar på at løfte i flok. Vi forsøger at grine så meget som muligt sammen i vores travle dagligdag og håber at finde en, der vægter et godt arbejdsmiljø ligeså højt som os. Vi holder julefrokost, sommerarrangement, spiser fælles frokost sammen m.m.

Arbejdstider dagligt fra kl. 7:45 – 13/14 og ca. 30 timer ugentligt. Afhængigt af arbejdsopgaver og kompetencer kan dette evt. øges på sigt.

Tiltrædelse 1/9 eller snarest derefter. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 32.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og kvalifikationer.

Vi ser frem til at høre fra dig. Send ansøgning og CV til mail: [email protected] senest d. 29/7-22.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen kan du kontakte David Bohnstedt på tlf. 20956392 eller Ditte March på tlf. 28874642

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • København Ø
  • Fredag den 29. juli 2022

Lignende jobs

  • Lægesekretær i København N

    Afdelingens profil Afdeling for Genetik varetager højt specialiseret diagnostik og genetisk rådgivning af en række arvelige og sjældne sygdomme. Som led i denne funktion har klinikken specialla..
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info
  • Lægesekretær i København Ø

    I vores Ambulatorium for unge B195 søger vi en administrativ sekretærkollega, idet en af vores gode kolleger snart går på pension. Vores ambulatorium er beliggende på Lersø Parkallé 107, Bispeb..
    • Lægesekretær
    • København Ø
    Få mere info
  • Lægesekretær i København N

    Kan du se dig selv i en selvstændig stilling på vores sengeafsnit som behandler og plejer patienter med lymfekræft, myelomatose og kronisk lymfatisk leukæmi? Introduktion og videreudvikling .
    • Lægesekretær
    • København N
    Få mere info
  • Lægesekretær i København V

    Ønsker du en arbejdsdag, hvor du kan have den rette balance mellem tid til opgaverne, tid til relationerne med dine kolleger og tid til de ting du indimellem kan have i dit privatliv? Så skal d..
    • Lægesekretær
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1