Lægepraksis i Risskov søger energisk og engageret lægesekretær

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Risskov

Lægepraksis i Risskov søger energisk og engageret lægesekretær

Vores dygtige og trofaste lægesekretær har efter mange år i klinikken søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en ny lægesekretær, som brænder for at arbejde i almen praksis. Har du en sundhedsfaglig baggrund som lægesekretær, SSA/SSH, klinikassistent, farmakonom eller lignende og har du lyst til at være en del af vores lægepraksis mange år frem, er det måske netop dig, vi søger.

Vi søger en kollega som er imødekommende, lærenem, engageret, ansvarsbevidst og som har lyst til at indgå i et team, hvor vi løfter opgaverne sammen og hjælper hinanden.

Du vil ofte være den første, som patienterne møder, når de henvender sig i klinikken. Dine arbejdsopgaver spænder bredt fra klassisk lægesekretærfunktion til simple kliniske opgaver som fx diagnostik og behandling af ukomplicerede urinvejsinfektioner og klamydiainfektioner, vaccination af børn og voksne, suturfjernelse, akutte prøver som fx fingerprik til måling af infektionstal, blodprocent, blodsukker mv. samt på sigt hvis interessen er der oplæring i EKG-optagelse, lungefunktionsundersøgelse og blodprøvetagning mv.

Sekretærfunktionen består af telefonvisitation af patienter, modtagelse af akutte og planlagte patienter i klinikken samt ekspedition af evt. opgaver efter patienten har været inde hos lægen eller sygeplejersken. Vi har et godt system for dette og arbejder tæt sammen for at få et godt flow så det giver en god stemning og er rart at være i klinikken uanset om man er her pga. en akut problemstilling eller en planlagt årskontrol.
Din opgave består også i at sortere og fordele fysisk og elektronisk post til klinikken, pakning og forsendelse af diverse prøver samt bestilling af kontorvarer og andre varer i fællesskab med sygeplejersken og lægerne.
Du vil også have administrative opgaver i vores elektroniske lægesystem XMO ifht. at holde styr på dagsprogrammet, emailkonsultationer fra patienter og hjemmeplejen, vigtige epikriser, elektronisk medicin- og tidsbestilling samt svar på normale prøver.
Størstedelen af din arbejdstid vil således være med direkte patientkontakt, telefonisk og i sekretariatet.

Du får et stort og lyst sekretariat centralt i klinikken og lige ved siden af lægernes og sygeplejerskens konsultationsrum. Du har dine egne opgaver og ansvarsområder og arbejder tæt sammen med vores dygtige sygeplejerske og læger. Du vil have mange korte patientkontakter, men over tid kommer du til at kende patienterne rigtig godt. Vi bruger ofte vores fælles kendskab og observationer omkring patienterne til at vurdere, hvordan vi hjælper den enkelte patient bedst. Du skal således trives i et miljø, hvor der er et konstant flow af patienter og arbejdsopgaver. Du skal kunne holde flere bolde i luften og bevare overblikket i pressede situationer. Du skal have flair for IT og afslutte dine opgaver med et kort journalnotat og en regning i vores elektroniske lægesystem XMO. Der er altid mulighed for at konferere med en af lægerne eller sygeplejersken, og det er vigtigt, at du spørger, når du står med en problemstilling, som du ikke føler dig fagligt klædt på til.

Vi er en mindre lægeklinik med 2 faste læger, som begge ejer klinikken og bor i Risskov. Vi har ca. 3300 patienter herunder en del børnefamilier og ældre patienter. Vi har 2 faste ansatte i form af en lægesekretær og en sygeplejerske. Tilsammen udgør vi den faste firkløver i klinikken, som du kan blive en del af. Herudover bidrager vi til uddannelsen af yngre læger og har løbende 1-2 ud- dannelseslæger samt et hold af medicinstuderende ansat som praksisassistenter. Fordelen ved at være en minde lægepraksis er, at vi nemmere kan bevare familielægerelationen og der er kort vej fra ide ́til handling, når vi implementerer noget nyt.

Det er en stor værdi for os, at vi kender vores patienter og kollegaer godt. Vi møder hinanden med venlighed, åbenhed, menneskelighed og høj faglighed indenfor de givne rammer. Vi er en velstruktureret klinik med instrukser og retningslinjer og vi holder os løbende fagligt opdaterede indenfor vores ansvarsområder. En gang om ugen har vi personalemøde og undervisning. Vi udvikler os løbende på vores arbejdsgange, så vi tilpasser opgaverne dels til de aktuelle krav, der er til almen praksis, dels så opgaverne bliver løst på den mest optimale måde for patienterne og klinikken.

Vi søger en lægesekretær på 30-32 timer, hvor arbejdstiden som udgangspunkt er mandag-torsdag kl. 7.30-14.00 og fredag kl. 7.30-12.00, men vi er fleksible i forhold til arbejdstid hvis du har andre ønsker. Lønnen følger den aktuelle overenskomst for lægesekretærer i almen praksis.

Du vil typisk have 4 betalte kursusdage om året og du vil blive en del af den lokale RIV-gruppe med praksispersonale fra de øvrige lægepraksis i lokalområdet som mødes til sociale arrangementer et par gange om året herunder den årlige julefrokost. Vi har også sociale arrangementer i klinikken hvor vi fx spiser sushi, spiller tennis eller tager på kursus sammen.
Er du vores nye lægesekretær, så send din motiverede ansøgning, CV og eventuelle anbefalinger og/eller referencer til [email protected]

Ansøgningsfristen er d. 23. august 2023 kl. 12.00.

Ansættelsessamtalerne finder sted d. 24. og 25. august efter aftale

Du kan læse mere om klinikken på www.laegernerolighedsvej.dk

Med venlig hilsen
Pia Krebs Hessellund og Louise Søgaard Selmer

Der er 1 ledig stilling

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Risskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Risskov
  • Onsdag den 23. august 2023

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Århus N

    Vi har et dejligt lægehus. Her er der smil i hverdagen og alle hjælper alle. Der er generelt en venlig tone og alle patienter bliver mødt af sundhedspersoner der er klar til at hjælpe til ud fra en..
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Århus N

    Har du flair for booking, kræftpakker og har du interesse for tværfagligt samarbejde og udvikling, så er muligheden her nu, da vi søger en lægesekretær til vores nyoprettede OP-bookingenhed i Plast..
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Århus N

    Søger du nye udfordringer og er du klar på at forme en nyoprettet stilling, til gavn for medarbejder og patienter? I Plastik- og Brystkirurgi har vi øget fokus på patientforløb og derfor har vi opr..
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info
  • Lægesekretær i Århus N

    Klinisk Genetisk Afdeling søger pr. 01. august 2024 en engageret, positiv og visionær ledende lægesekretær, der prioriterer tværfagligt samarbejde højt, og som kan se sig selv som en del af et ambi..
    • Lægesekretær
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Risskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Risskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1