Har du ambitioner? Så kig med her – vi har nemlig en ledig stilling som ledende lægesekretær/daglig leder – og den ka...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Center for Klinisk Genetik og Genomisk Diagnostik, Sjællands Universitets Hospital søger en ledende lægesekretær pr. 1. marts 2024. Vi ønsker en ledende lægesekretær, som med sine faglige og personlige kvalifikationer kan understøtte drift, organisationsudvikling, kommunikationskanaler og samarbejdsrelationerne i Center for Klinisk Genetik og Genomisk Diagnostik. Centeret er i en spændende og ambitiøs udvikling, hvor samarbejdet om de genetiske patientforløb sammen med resten af sygehuset, de andre sygehus i regionen og de praktiserende læger er i en konstruktiv proces som kræver tværfagligt samarbejde til sikring af de bedste patientforløb lige fra den gode henvisning til endt rådgivning og evt. viderehenvisning.

Samtidig har vi et stort målrettet fokus på at kombinere de aktuelle patientforløb med kompetenceudvikling i enheden i form af uddannelse af medarbejdere, etablering af specillægeuddannelse, tværfaglig vidensdeling, løbende sparring og udvekslinger samt ved løbende at uddelegere ansvarsområder til forskellige faggrupper. Vi har et ønske om at arbejde med compassion og dermed yde omsorg for både patienter, samarbejdspartnere og imellem kolleger i enheden.

Om Center for Klinisk Genetisk og Genomisk Diagnostik

Klinisk Genetisk Enhed blev etableret på Sjællands Universitetshospital i 2015 med det formål at opbygge et regionalt tilbud om klinisk genetisk udredning inden for arvelige sygdomme. Dette blev senere udbygget med tilbud om genetisk udredning indenfor kræftsygdomme i forhold til behandlingsvalg og arvelige dispositioner. Genomisk Diagnostik er en tolkningsenhed der blev etableret i 2022 med det formål at foretage sekvenstolkning af større genetiske paneler og helgenomsekventeringer som led i arbejdet med udvikling af personlig medicin. Molekylærbiologer og læger som tolker er ansat i forskellige afdelinger med hvert sit specialeområde. Tolkningsfunktionen og den patientrettede ambulante virksomhed blev slået sammen til det regionale Center for Klinisk Genetik og Genomisk Diagnostik pr. 1/1-2023 og er placeret under Klinisk Biokemisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital Roskilde og Køge.

Centret deltager med forskellige repræsentanter i en række nationale og regionale fora der muliggøre vidensdeling og koordineret udvikling af personlig medicin i Region Sjælland.

Centeret er murstensløst og er i dag fysisk placeret på Roskilde Hospital med personale på flere steder. Afdelingsledelsen har ledelsesopgaver på flere matrikler.

Centeret er i forsat udvikling både med hensyn til opgaver, antal medarbejdere og faggrupper og forventes fuldt udbygget ved indflytning på det nye universitetshospital i Køge i 2026. Vi har i centeret fokus på gensidig tillid, frihed med ansvar i opgaveløsningen og det gode arbejdsmiljø som et fælles ansvar.

Den genetiske enhed har ambulante fremmødekonsultationer for børn og voksne samt et stort antal telefoniske rådgivninger.

Du bliver daglig og faglig leder for en sekretærgruppe på 3 som arbejder i sekretariatet i Klinisk Genetisk Enhed. Sekretærerne ønsker en leder, som kan sikre en faglig og personlig udvikling med blik for individuelle styrker og potentialer. Du skal kende til de forpligtelser vi har i forhold til sundhedsloven og i forhold til retmæssige registreringer og er ansvarlig for at dette efterleves. Du skal sikre at dokumentation og SP anvendelse er tidssvarende og efterlever alle krav.

Dertil bliver du daglig leder for 5 genetiske vejledere med forskelligartede sundhedsfaglige baggrunde i Genetisk Enhed. Du skal ikke være faglig leder for gruppen, men sikre koordinering og fælles opgaveløsning, sikre rette arbejdsredskaber og sørge for at arbejdsgange er beskrevet i D4. Du skal sikre personaleadministrationen i KMD og øvrige administrative opgaver i HR.

Enheden benytter sig af både digitale møder og konferencer samt hjemmearbejdsdage for genetiske vejledere og læger og udvikler dette med øje for både opgaveløsningen og samhørigheden i enheden.

Sekretærer, vejledere og speciallæger har alle brug for at sikring af at hverdagen fungerer med de nødvendige redskaber og at uventede problemer bliver løst. Du vil blive leder for en kompetent, motiveret og engageret ansvarsfuld medarbejdergruppe, som konstant har fokus på at sikre en tydelig rød tråd og har en stor menneskelig respekt i patientforløbene. Du vil have tæt omgang med den voksende lægegruppe på indtil videre 4 læger. Vi forventer at ansætte en ledende overlæge til at være personaleleder for denne gruppe.

Du vil ud over dit virke i den genetiske enhed også skulle udføre og bistå med de diverse opgaver for afdelingsledelsen og for tolkerne i Genomisk Diagnostik og sikre forbindelsen mellem dem og denne genetiske enhed.

Det har stor betydning, at du som ledende lægesekretær/daglig leder er synlig i organisationen og kan være talerør ud af afdelingen. Du skal ikke mindst har en stærk organisatorisk profil, for det er et center i stærk vækst og udvikling, der løbende skal udvikle måder at sikre vidensdeling, kommunikation og prioritering af opgaver og tilbagemeldinger til sygehusledelse og region. Du skal være nysgerrig og lærevillig og naturligt involvere medarbejderne i beslutninger og planlægning af arbejdsgange. For at sikre at driften kører, skal du også kunne træffe beslutninger selvstændigt, når situationen kræver det.

Vores nye ledende lægesekretær skal have følgende profil:

  • Er uddannet lægesekretær, har ledelseserfaring og gerne lederuddannelse eller er indstillet på dette
  • Har godt kendskab til SP og udvider denne viden løbende.
  • Har respekt for det tværfaglige samarbejde og kan se værdien i at udnytte og udvikle relevante kompetencer på både traditionelle og utraditionelle måder.
  • Kan bevare overblikket i komplekse konstruktioner og patientforløb
  • Er handlekraftig når det er påkrævet og udviser gode kommunikations- og formidlingsevner til forskellige faggrupper
  • Kan udvikle sekretærgruppens opgaveportefølje, så de bedst muligt understøtter de kliniske genetiske vejledere og speciallægerne, der oplever en stadig stigning af nye patientforløb.
  • Har veludviklet organisatorisk evne, kan gennemskue processer og sikre overskuelige arbejdsgange for disse.
  • Tænker strategisk kan omsætte strategi til handling
  • Kan arbejde med en høj grad af synlighed og gennemsigtighed
  • Har talent for at få hverdagen til at fungere tværfagligt og tværsektorielt ved en synlig og motiverende tilstedeværelse og en åben og respektfuld kommunikation samt blik for hvilke rammer, der stimulerer til det bedste arbejdsmiljø.
  • Kan sikre følgeskab, sætte retning og lede med værdier, der sikrer høj faglighed, respekt, tillid, nærvær, helhedssyn og professionalisme.
  • Kan skabe et godt læringsmiljø for medarbejdere og studerende med fokus på kompetenceudvikling og trivsel.
  • En personlighed med et åbent, tillidsvækkende og imødekommende væsen, som interesserer sig for sit personale både som helhed og som enkeltindivider.
  • Har og kan skabe overblik og forebygge kritiske situationer.
  • Ser muligheder – og ikke begrænsninger – og påvirker andre med denne holdning.
  • Kan takle svære situationer, patient- og pårørendeklager, personaleforhold og samarbejdsrelationer.
  • Kan indgå i dialog, lytte og reflektere, er sanseskarp, ærlig og respektfuld.
  • Indgående kendskab til sundhedsadministrative processer og retningslinjer.

Som ledende lægesekretær kommer du blandt andet til at:

  • Være personaleleder og fagligt ansvarlig for opgaveløsningen og udviklingen af enhedens 3 lægesekretærer samt sikre koordineringen og fordeling af opgaver for de 6 genetiske vejledere og sikre det gode samarbejde mellem sekretærer og vejledere.
  • Understøtte etableringen af MDT med kliniske afdelinger samt tydeliggørelse af enhedens kliniske tilbud for afdelinger og almen praksis.
  • Du vil fungere som sparringspartner vedrørende faglige spørgsmål og træffe driftsmæssige beslutninger i samarbejde med afdelingsledelsen.
  • Være medansvarlig for at sikre stabil drift og udvikling af effektive processer i sundhedsadministrationen såsom patientinformationsmateriale, registrering og databaser.
  • Deltagelse i udviklingen, kvalitetssikring og vedligeholdelse af afdelingens sundhedsadministrative retningslinjer.
  • Være tovholder på rekrutteringsprocesser, herunder udarbejdelse af stillingsopslag og deltagelse i ansættelsessamtaler.
  • Koordinere afdelingens uddannelsesindsats for SAK-studerende som koordinerende vejlederansvarlig.
  • Deltager i det daglige arbejde i fornødent omfang og bidrager med løsning af udvalgte driftsopgaver
  • Varetage særlige opgaver for afdelingsledelsen og tolkerne

Og til gengæld tilbyder vi:

  • En arbejdsplads med et højt fagligt niveau og en dygtig medarbejderstab, og hvor der er gode kollegiale relationer og et lavt hierarki.
  • En helt central rolle i udvikling og profilering af Centeret.
  • Et spændende og udfordrende job, hvor arbejdsdagene aldrig er ens.
  • Tæt samarbejde og sparring med afdelingsledelsen med mulighed for ansvarsfulde opgaver, hvor du kan bringe alle dine kompetencer i spil.
  • En stilling med plads og rum til at arbejde med egne målsætninger for Klinisk Genetik.
  • En chance for at vokse fagligt og personligt med løbende kompetenceudvikling.
  • En arbejdsplads med et godt læringsmiljø.
  • En arbejdsplads, hvor vi altid sætter barren højt og tør have høje ambitioner men har respekt for de nødvendige skridt dertil.
  • En arbejdsplads i udvikling, hvor der også vil foregå væsentlig udvikling i årene, der kommer.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst. Ønsker du yderligere oplysninger er du meget velkommen til at kontakte Chefbioanalytiker Helle Kune Frederikson tlf. nr. 47 32 56 44.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lægesekretær", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lægesekretær
  • Roskilde
  • Fredag den 19. januar 2024

Lignende jobs

  • Lægesekretær i Roskilde

    Ledende lægesekretær søges til nyetableret Karkirurgisk Afdeling på SUH i Roskilde I forbindelse med at Karkirurgisk Afdeling er blevet en selvstændig afdeling på Sjællands Universitetshospital, .
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Ledende lægesekretær Hæmatologisk Afdeling søger en ledende lægesekretær til vores fantastiske lægesekretærteam med ansættelse fra den 1. september 2024, da vores ledende lægesekretær Elin er g..
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info
  • Lægesekretær i Slagelse

    Hvis du ønsker en uforudsigelig arbejdsdag, som aldrig ligner den foregående og har du lyst til anderledes og unikke funktioner i et team-orienteret fællesskab, så er det NU du skal slå til. Se..
    • Lægesekretær
    • Slagelse
    Få mere info
  • Lægesekretær i Roskilde

    Vi søger en lægesekretær/sundhedsadministrativ koordinator til Klinisk Onkologisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde Vi søger: Vi søger dig som en ny kollega til et spændende .
    • Lægesekretær
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lægesekretær i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte lægesekretær i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lægesekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lægesekretær over tid

Dato Alle jobs som lægesekretær
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 2