Sundhedsfaglige undervisere til SOSU Hs Kompetencecenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Sundhedsfaglige undervisere til SOSU Hs Kompetencecenter Har du lyst til at deltage i efteruddannelse af medarbejderne indenfor det social- og sundhedsfaglige felt? Kan du undervise og facilitere læring, der skaber værdi og kvalitetsudvikling i feltet? Så kan du blive én af de to nye undervisere vi søger til vores Kompetencecenter!

Vær med til at udvikle et vigtigt velfærdsområde Som underviser i vores Kompetencecenter i Herlev bliver du en del af et team af kursusundervisere, der samarbejder omkring planlægning og udvikling af kurser for faglærte i kommuner og region. Selve afviklingen af kurserne varetager du som udgangspunkt selvstændigt.

Vores kurser henvender sig primært til faglærte medarbejdere i kommuner og region, der skal opgraderes fagligt. Det kan for eksempel være oplæringsvejlederuddannelsen for praktikvejledere, demensuddannelser, Low Arousel, rehabilitering eller forflytning. Vi har også introduktionsforløb for personer, der ønsker at komme ind i faget. Vi kommer rundt i regionen og afholder kurserne hos vores rekvirenter i kommuner og på regionens arbejdspladser. Vi underviser ud fra pædagogiske principper, der bygger på praksisnærhed, hvor vi kombinerer det teoretiske med det praktiske. Uddannelserne er kendetegnet af høj kvalitet såvel fagfagligt som pædagogisk.

Vi har gode fysiske arbejdsforhold i vores Kompetencecenter samt et arbejdsmiljø, der er kendetegnet ved høj trivsel og godt samarbejde. Faglig sparring og pædagogisk refleksion indgår som en naturlig del af vores hverdag.

Et job med højt til loftet og gode kollegaer Som underviser i kompetencecentret får du gode muligheder for at sætte dit præg på arbejdet. Når du er kommet godt i gang med undervisningen, bliver du efterhånden inddraget i udviklingen af nye kurser efter arbejdsmarkedets behov. Så er du aldrig alene.

”Vi har et godt kollegaskab, hvor vi er forskellige, men alle er generøse med at videndele og hjælpe. Og så har vi det sjovt og kan lide at grine samme - både på og udenfor arbejdspladsen. Vi har indflydelse på arbejdet og mulighed for at farve hverdagen. Det gør jobbet både spændende og fagligt udfordrende!”

Jean, underviser

To dygtige og udviklingsorienterede undervisere Stilling A) Underviser til primært oplæringsvejlederuddannelsen

• Du har erfaring med oplæring af elever og studerende, enten fra praksis eller fra en SOSU skole.

• Du har erfaring med samarbejde med social- og sundhedsassistenter, pædagogiske assistenter og/eller social- og sundhedshjælpere.

• Du er formodentlig selv uddannet indenfor sundhedssektoren, alternativt indenfor læring og pædagogik med erfaring fra sundhedssektor.

Stilling B) Underviser til generel kursusvirksomhed

• Du har erfaring fra det nære sundhedsvæsen, gerne demens, kommunikation, konfliktløsning eller forflytning.

• Du er sandsynligvis uddannet forflytningsvejleder, fysioterapeut, ergoterapeut, social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske.

Derudover lægger vi vægt på, at du har undervisererfaring og interesse for den faglige udvikling og nyeste viden inden for feltet.

Du er både selvstændig og samarbejdsorienteret, så du kan undervise alene og udvikle i fællesskab. Derudover er du systematisk, idérig og har let til smil. Og så har du:

• Lyst til at undervise voksne mennesker ud fra principper fra erfaringspædagogik.

• Forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation.

• Erhvervspædagogisk diplomuddannelse eller kompetencer svarende hertil.

• Godt humør og gå-på-mod både i forhold til kursister og kollegaer.

Vi tilbyder Vi tilbyder en spændende stilling i en organisation i udvikling. Vi er en velfungerende arbejdsplads med engagerede kollegaer, der vægter samarbejde og videndeling højt. Vi har en uformel omgangstone og lægger vægt på dialog, hjælpsomhed og rum til forskellighed. Vores fælles pædagogiske udgangspunkt er den levende og virkelighedsnære undervisning. På tværs af alle vores afdelinger er det vores ordentlighed og professionalisme, der kendetegner os.

Du får mulighed for at udvikle dine pædagogiske og didaktiske kompetencer gennem planlægning og afholdelse af uddannelsesforløb i tæt samspil med arbejdsmarkedet. SOSU H prioriterer faglig udvikling højt, vi udvikler nyt, og er dagsordenssættende for faglig udvikling af uddannelser og fag. Samtidig holder vi altid fokus på attraktive læringsmiljøer for såvel unge som voksne.

Er det noget for dig? Sådan søger du Send din ansøgning, CV samt eksamensbevis via knappen ”søg stilling” nederst på siden. Du bedes tydeligt angive hvilke af de to stillinger du ønsker, øverst i ansøgningen. Det er kun ansøgninger, der sendes via rekrutteringssystemet, der kommer i betragtning.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og Organisationsaftale for ledere og lærere ved institutioner for erhvervsrettet uddannelse, der udbyder de grundlæggende social- og sundhedsuddannelser. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause og vi har røgfri arbejdstid. Tjenestestedet er Herlev.

Spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte Kompetencecentrets uddannelseschef Ulla Pilehøj på telefon 21 15 99 24 eller mail [email protected].

Ansøgningsfrist og proces. Vi håber at se din ansøgning senest den 15. juni 2023 kl. 1200. Forventet tiltrædelse den 1. august 2023. Vi holder samtaler den 20. og 21. juni i Herlev.

SOSU H vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Er jobbet ikke det rette match for dig?

Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

Om SOSU H
På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Vi uddanner SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogiske assistenter og tilbyder EUX-Velfærd. Vi har desuden en 10. klasse og har mere end 3000 grundskoleelever i brobygning hvert år. SOSU H Kompetencecenter tilbyder efter- og videreuddannelse inden for pleje- og omsorgsområdet og det pædagogiske felt. Se videoer om vores uddannelser her.

Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med ni afdelinger i Region Hovedstaden. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye høje standarder på vores uddannelsesområde. Vi skal arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd. Bliv desuden klogere på hvilke elever vi har på SOSU H, og hvad du kan blive en del af her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Brøndby
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Musikskolen, Greve Kultur-Base søger en violinlærer til at varetage holdundervisning, soloundervisning samt fællestimer og herudover vil du skulle varetage 2-3 kompagnon forløb i 0-klasser, på en eller flere af Greve Kommunes folkeskoler. Du bliver en del af en faggruppe, som i forvejen består af 3 undervisere på hhv.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Greve

    Fri kontakt
    Om os. Krogårdskolen er primært en 3-sporet skole i Greve Nord med ca. 670 forventningsfulde elever og omkring 65 hjælpsomme kolleger, der alle glæder sig til at byde dig velkommen. Vi mener, at trivsel og læring går hånd i hånd, og i dette skoleår har vi særligt fokus på fællesskaber og trivsel.
    • Lærer
    • Greve
    Få mere info
  • Lærer i Storkøbenhavn

    Brænder du for at arbejde med unge mennesker? Vil du være med til at udvikle vores undervisning, og har du lyst til at skabe de bedste rammer for 10. klasses elever? Så læs mere her!Hvem er vi?.
    • Lærer
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Lærer i Herlev

    Vi søger en veluddannet cellolærer, som kan varetage soloundervisning i cello samt strygersammenspil på flere niveauer. Derudover vil der også blive mulighed for at skulle varetage kompagnonundervi..
    • Lærer
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2