Ernæringsassistentfaglærer til UCH

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Vi søger en dygtig og engageret faglærer til ernæringsassistent uddannelsen, der med faglig stolthed kan undervise på grund- og hovedforløb, EUD/EUX og på efteruddannelseskurser inden for ernærings- og fødevareområdet. Der vil også være undervisning af elever fra grundskolen med korte intense læringsforløb.

Om jobbet

Vi tilbyder et job som ernæringsassistentfaglærer, hvor eleven er i centrum og hvor det pædagogiske fokus er rettet mod elevens læring, så vi kan løfte eleverne til højest mulige niveau.

Du bliver en del af et engageret lærerteam, der arbejder med alle aspekter indenfor produktion af sunde fødevarer til forskellige målgrupper. Emner vi har stort fokus på er bl.a. økologi, bæredygtighed, madspild, og vegansk kost. De primære opgaver er, at planlægge og gennemføre undervisning for målgruppen, men du skal også beskrive og udvikle undervisningen og varetage kontaktlærerarbejde.

Vi tilbyder en spændende og inspirerende faglærerstilling, der giver dig faglige og pædagogiske udfordringer med gode muligheder for personlig udvikling.

I fødevareafdelingen på UCH vil du møde og samarbejde med mange "madnørder" Vi arbejder sammen med bagere, gourmetslagtere, kokke og vi deler forberedelseskontor. Det gør det let at dele hinandens viden og fagligheder.

Udover fødevareuddannelser tilbyder Uddannelsescenter Holstebro to gymnasieuddannelser, erhvervsuddannelser inden for mange områder b.la. kontor, teknologi, byggeri og transport samt 10. klasse, og selvfølgelig efteruddannelser inden for de forskellige faglige områder.

Eleverne i fødevareafdelingen er blandt de dygtigste i Danmark. UCH har igennem de sidste 3 år haft en elev fra skolen der er blevet Danmarksmester på bagerområdet.

Vi har en uformel omgangstone, hvilket du vil møde, når du i det daglige bevæger dig rundt blandt kollegaer og ledere. Den uformelle omgangstone er et resultat af, at vi har en flad struktur, hvor alle kommer hinanden ved og er sammen om at løse de opgaver og udfordringer, så vores elever kan blive så dygtige som muligt.

Din profil

  • Du har et højt fagligt engagement og lyst til at samarbejde med unge mennesker med forskellige baggrunde/udfordringer om deres uddannelse
  • Du er kvalitetsorienteret og forstår betydningen af et samarbejde mellem skole, branche og elev
  • Du er rummelig, stabil og en god teamspiller og vil gerne indgå i et udviklingsorienteret og inspirerende samarbejde med kolleger
  • Du har en faglig uddannelse med svendebrev som ernæringsassistent eller økonoma, og en bred praktisk faglig erfaring inden for fødevareområdet, og en god fødevareteoretisk forståelse, som du brænder for at give videre til de kommende ernæringsassistenter
  • Du er inspireret af det økologiske og bæredygtige køkken
  • Vi ser gerne, at du har 1 eller 2 fag på gymnasialt niveau og gerne kombineret med anden faglig efter-/videreuddannelse, eks fødevareteknolog/ bachelor i ernæring og sundhed, eller lignende
  • Du har et godt kendskab til IT på mindst brugerniveau
  • Du skal have gennemført, eller være villig til at gennemføre den erhvervspædagogiske diplomuddannelse


Ansættelsesvilkår

Ansættelse er på fuld tid og efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse: 1. august 2023

Ansøgning

Ansøgning foretages elektronisk ved at klikke på nedenstående link, hvor du kan vedhæfte ansøgning, CV og relevante bilag.

Vi skal have din ansøgning senest den 5. juni 2023 og forventer at afholde samtaler umiddelbart efter fristens udløb.

Mere information

Hør mere om stillingen hos uddannelsesleder Mogens Haun Østergaard [email protected]. Tlf: 99 12 24 69

Se mere om skolen på www.ucholstebro.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lærer
  • Holstebro
  • Mandag den 05. juni 2023

Lignende jobs

  • Lærer i Vestjylland

    Du får her en unik mulighed for at blive en del af noget stort. Du vil stå i spidsen for en større forandringsproces, hvor du sammen med skolens ansatte og bestyrelse sætter retning og løfter med p..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Vestjylland

    Vi søger en anerkendende, nærværende og engageret lærervikar, som kan løse undervisningsopgaver på 7. -9. klassetrin.Du kommer til at indgå i teamarbejde, hvor engagement, ansvarlighed og faglighed..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer (vikar) i Vestjylland

    LEM STATIONSSKOLE SØGER VIKAR I MAJ OG JUNIGår du rundt og drømmer om at prøve dig selv af som lærer i folkeskolen? Eller er du måske allerede i gang med en læreruddannelse? Så er det måske lige di..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Lærer i Vestjylland

    Vores mangeårige leder af skolens SFO går på pension, hvilket åbner muligheden for at blive en del af lederteamet på Tarm Skole. Tarm Skole er en veldrevet vestjysk skole med 450 elever i skoledele..
    • Lærer
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1