Faglærer til elektrikeruddannelsen – hvidevarer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Har du lyst til en ny rejse i dit arbejdsliv med udgangspunkt i din baggrund som elektriker?

Så vil vi meget gerne i dialog med dig om muligheden for at blive faglærer på Syddansk Erhvervsskole i Odense.

Her kigger vi ind i nye behov i branchen, hvor vi styrker kompetencerne i faget både på elektrikeruddannelsen og efteruddannelse for faglærte. Vi uddanner lærlinge i tæt samarbejde med virksomheder i branchen. Desuden har vi travlt med at udvikle den nye elektrikeruddannelse og efteruddannelsesprojekter – alt sammen med øget fokus på den grønne omstilling.

Senest har vi indgået samarbejde med Applia, hvor vi uddanner reparatører i det nyeste inden for hårde hvidevarer. Her kan du komme til at spille en særlig rolle med udvikling af hvidevaremodulet til elektrikeruddannelsen og som et tilbud på efteruddannelsesområdet. Du får naturligvis også mulighed for at byde ind på andre udviklings- og undervisningsaktiviteter – afhængigt af dine interesser og spidskompetencer.

Du bliver ikke ladt alene – det hele sker sammen med kollegaer i dit team og kollegaerne i afdelingen, hvor du altid kan hente pædagogisk og faglig sparring. Vi er 19 medarbejdere i el-afdelingen, der arbejder i en teambaseret struktur – grundforløb, hovedforløb og moduler – hvor vi supplerer hinanden og hjælper på tværs af teams. Her er rig mulighed for at komme på forkant med udviklingen viaefteruddannelse og andre relevante aktiviteter.

Fra en faglærers hverdag

Jacob er faglærer og fortæller: ” Det bedste ved at være underviser er, at man sammen med eleverne finder et fælles emne/fag at tale ind i, og arbejde med. At opbygge et samspil i et rum hvor alle kan deltage, og hvor der er tillid til, at alle gør sit bedste, både eleven og underviseren. I et sådan rum opstår en kultur af entusiasme, god energi og nysgerrighed på det fælles emne/fag, og det er her man som underviser ser, hvor stor en forskel man har gjort for den enkelte elev, og det er en oplevelse man skylder sig selv, for den er ubeskrivelig.”

Lidt om dig

Det vigtigste er, at du har lyst til at dele din faglige viden og entusiasme med de kommende reparatører i hvidevarebranchen og den næste generation af dygtige elektrikere.

Formelt har dusvendebrev som elektriker, relevant erhvervserfaring fra branchen og gerne suppleret med efteruddannelse. Vi forestiller os, at du er særligt nysgerrig på reparation af hvidevarer samt love, regler, krav og standarder inden for el-installation. Og måske har du allerede erfaring med at formidle noget, du brænder for – enten som ansvarlig for lærlinge, frivillig træner eller noget helt tredje.

Om ansættelsen

Stillingen er på fuldtid med løn og ansættelse i henhold til Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Aflønning sker på basisløntrin 1-7 i henhold til central aftale. Begyndelsesløn forhandles i henhold til lokal aftale efter en vurdering af blandt andet tidligere undervisningserfaring. Hertil kommer arbejdsgiverbetalt pensionsordning på 18 %. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge i gennemsnit inkl. pauser.

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige, pædagogiske forudsætninger, skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet diplomuddannelse i erhvervspædagogik eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering. Den pædagogiske diplomuddannelse indgår i ansættelsen og foregår i arbejdstiden. Arbejdssted er i Odense.

Alle med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge. Send din ansøgning og CV med dokumentation for uddannelser viasde.dk/ledigestillinger så vi har den senest tirsdag den 9. april 2024. Vi gennemfører ansættelsessamtaler i uge 16.

Vil du vide mere? – Vi gi´r en kop kaffe

Du kan læse mere om Syddansk Erhvervsskole på www.sde.dk, og du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Michal Riber på telefon 2163 9057 for en snak om stillingen eller aftale tid til en kop kaffe.

Her kan du læse mere om indholdet på elektrikeruddannelsen:https://viewer.ipaper.io/evu/elektrikeruddannelsen/den-store-blaa/?page=24

Besøg os på en kort virtuel rundtur – se vores rundvisningsvideo.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lærer", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 02.04.2024
  • Lærer
  • Odense C
  • Tirsdag den 09. april 2024

Lignende jobs

  • Lærer i Odense

    Odense Musikskole søger en engageret og fagligt velfunderet lærer, der kan undervise i keltisk harpe en dag om ugen på både begynder- og øvet niveau.Om jobbetUndervisningen foregår i musikskolens..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense NØ

    Vi søger en dygtig, engageret og ambitiøs efterskolelærer, der især kan gøre en positiv og faglig indsats i dansk, naturfag og idræt i perioden 12. august 2024 – 27. juni 2025. [xxxxx]
    • Lærer
    • Odense NØ
    Få mere info
  • Lærer i Odense

    Munkebjergskolen søger en lærer til en midlertidig stilling frem til den 28. juni 2024. Kan du undervise i matematik, billedkunst samt håndværk og design? Så send en ansøgning til os.Vi søger e..
    • Lærer
    • Odense
    Få mere info
  • Lærer i Odense C

    AMU-Fyn søger erfaren bygge- og anlægsfaglærer til undervisning primært inden for anlægsstruktørområdet og kloakmesteruddannelsen. Vi tilbyder en spændende og afvekslende stilling, hvor du vil .
    • Lærer
    • Odense C
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som lærere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte lærer i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal lærere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte lærere over tid

Dato Alle jobs som lærere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
20. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 2
3. april 2024 1
2. april 2024 3
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2