SENIORKONSULENT I BIOGAS & BIORAFFINERING

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være med til at finde fremtidens løsninger for dansk fødevareproduktion? Har du solid viden om og erfaring med biogas og bioraffinering? Så er jobbet som Seniorkonsulent måske lige noget for dig.

I SEGES Innovation tilbyder vi dig en karriere med mening. Vores innovation og viden gør en forskel i hverdagen og på den lange bane. Vores specialister arbejder med alt fra klima og miljø, planter, dyr og digitale løsninger til vækst og vidensformidling. Sammen bidrager vi til de løsninger, der gør fødevareproduktionen endnu mere bæredygtig.

SEGES Innovation søger en seniorkonsulent, der kan bidrage til SEGES Innovations’ tværfaglige indsats på biogas- og bioressourceområdet. Som seniorkonsulent skal du bidrage til at udvikle aktiviteter og gennemføre innovationsprojekter og kommercielle aktiviteter. Du vil både komme til at arbejde med udvikling og projektledelse af innovationsprojekter i krydsfeltet mellem biogas- og fødevareproduktion. Det er derfor vigtigt, at du er innovativ samtidig med, at du har gode samarbejdsevner og et stærkt netværk, som du kan bringe i spil.

I stillingen vil du få en bred kontaktflade, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med industrielle partnere, forskere, kolleger og lokale konsulenter.

Som seniorkonsulent bliver du en del af en stor afdeling med ca. 80 dygtige og engagerede konsulenter og specialister. Du bliver sammen med tre dygtige kollegaer en del af et stærkt hold, som søger at give den bedste rådgivning indenfor regelområdet til konsulenter og landmænd.

Vi har alle det tilfælles, at vi arbejder på at løse udfordringer for og skabe nye værdifulde løsninger til dansk fødevareproduktion.

Som seniorkonsulent i Biogas & Bioraffinering skal du

  • Udvikle og lede innovationsprojekter om biogas og bioraffinering med særlig fokus på hvilke råvarer fødevareproduktionen kan levere, og hvordan anvendelsen kan realisere erhvervets ambitiøse klimamålsætninger.
  • Udvikle biogas & bioraffineringsområdet sammen med resten af Biogas & Bioraffineringsteamet.
  • Løse rådgivningsopgaver for industripartnere og myndigheder.

Vi forventer, at du

  • Har en videregående uddannelse som f.eks. kemiingeniør, biolog, eller cand. Agro.
  • Solid interesse i og erfaring med biogas og bioraffineringsområdet.
  • Er udadvendt, initiativrig og god til at skabe relationer og involvere andre.
  • Har et godt netværk og en stor kontaktflade inden for biogas- og/eller bioraffineringsområdet.
  • Er god til at formulere dig i skrift og tale.
  • Kan arbejde systematisk og resultatorienteret, både selvstændigt og som en del af et team.


Vi tilbyder dig

Et dynamisk og udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Et job, hvor du får rig mulighed for at præge udviklingen inden for fagområdet som en af landets dygtigste specialister. Løn efter kvalifikationer samt velordnede arbejdsforhold i et spændende tværfagligt miljø.

Praktiske oplysninger
Ansættelse snarest muligt. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder, Biogas & Bioraffinering Lars Villadsgaard Toft, mobil 2491 8876

SEGES Innovation P/S skaber løsninger til fremtidens landbrugs- og fødevareerhverv. Vi udvikler forretningsmuligheder i tæt samarbejde med vores kunder, forskningsinstitutioner og virksomheder over hele verden.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Århus N
  • Fredag den 19. maj 2023

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Hele Danmark

    Er du i gang med en uddannelsen indenfor landbrug, og er du interesseret i at søge elevplads i et erhverv under konstant udvikling, så har du her muligheden for at uploade din ansøgning med CV. V..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Hele Danmark

    Er du på udkig efter nyt job i landbruget? – Så bør du læse videre i dette opslag. Vi har løbende Landmænd, i hele landet, som søger efter gode og engagerede dansktalende medarbejdere. Vi v..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2