Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri søger studenter-medhjælpere med økonombaggrund til kontoret for Klima ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri søger studenter-medhjælpere med økonombaggrund til kontoret for Klima & Analyse
Studerer du økonomi, jordbrugsøkonomi eller lignende og vil du gerne arbejde med økonomisk analyse og den grønne omstilling af dansk landbrug? Så kan du blive en del af kontoret for Klima og Analyse.

Landbrugets udledning af CO2 skal reduceres samtidig med, at erhvervet skal udvikles og ikke afvikles. Solide økonomiske analyser og erhvervsøkonomiske konsekvensvurderinger er centrale for, at regeringen får det bedst mulige grundlag for at træffe beslutninger om landbrug- og fødevareområdet. Den opgave kræver skarpe økonomer med indsigt – eller lyst til at få det – i dansk landbrug. Er det dig? Så læs med nedenfor.

Vi søger nye studentermedhjælpere til vores økonomiske analyseteam. Teamet indgår i kontoret for Klima og Analyse, der har ansvaret for økonomiske analyser i hele departementet, forskningskoordinering, kvælstofregulering samt generelt regulering af landbrugserhvervet.

Om jobbet
Du vil indgå i et team med pt. 7 kollegaer med forskellige økonomiske kompetencer. Teamet udarbejder økonomiske analyser, som understøtter beslutninger inden for miljø, landbrug, fødevarer, fiskeri på hele ministerområdet.

Vi søger studentermedhjælpere, der kan assistere teamets økonomer og i et mindre omfang løse mere generelle
studenteropgaver for hele kontoret. Eksempler på konkrete opgaver kunne være:
  • Bidrage til erhvervs- og samfundsøkonomiske analyser af konkrete politiske tiltag, herunder bearbejdning af data og formidling af økonomiske statistikker
  • Bidrage til udarbejdelse af analyser og design af politiske initiativer på hele ministerområdet, fx i relation til grøn skattereform samt implementering og genbesøg af landbrugsaftalen


Vi kan tilbyde:
  • Et studierelevant job, hvor du kan afprøve dine økonomkompetencer på virkelige problemstillinger
  • Et fagligt stærkt miljø med gode muligheder for sparring og udvikling
  • Indblik og erfaring i de processer, der driver arbejdet i ministerium
  • En vekslen mellem længerevarende og ad hoc opgaver, herunder også opgaver af praktisk karakter


Vi kan med andre ord tilbyde et job, hvor du kommer tæt på den politiske beslutningsproces, og hvor du har gode muligheder for at videreudvikle dine faglige og personlige kompetencer i tæt samarbejde med engagerede og dygtige kolleger.

Kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har bestået 4. semester eller er meget tæt på. Vi lægger vægt på, at økonomi udgør et centralt element i dit studie, og det er en fordel, hvis du har kendskab til økonomisk analyse samt interesse for miljø-, fødevare og landbrugspolitik. Det vil ligeledes være en fordel, hvis du har et godt brugerkendskab til Excel samt R studio.
Vi forventer, at du har analytisk sans, kan arbejde selvstændigt samt indgå i et team, og at du har et stort drive med fokus på resultater og kvalitet i dit arbejde. Du skal have gode skriftlige og mundlige formuleringsevner.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT medarbejdere (HK).

Arbejdstiden er i udgangspunktet 15 timer ugentligt, og tjenestestedet vil være på adressen Holbergsgade 6, 1057 København. Vi udviser fleksibilitet i forbindelse med dine ferier og eksamensperioder, men vi forventer samtidig, at du er fleksibel i perioder med stor arbejdsbelastning.

Stillingen ønskes besat hurtigst belejligt.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås hos fuldmægtig Casper Ladefoged på tlf. 2147 8258.

Ansøgning
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være os i hænde senest søndag den 21. maj 2023.

Du bedes sende ansøgning, CV og eksamenskarakterer elektronisk via nedenstående link.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt ultimo maj 2023. Du vil skulle løse en case af en times varighed forud for samtalen. Vi ser frem til at høre fra dig.
Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • København K
  • Søndag den 21. maj 2023

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder i København V

    Vi søger en ny landbrugsrådgiver til at styrke et af vores teams i Landbrug. Vi leder efter dig, der vil være en del af den bæredygtige omstilling af dansk la..
    • Landbrugsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i København V

    Kollega til Team Support i Landbrug Vi søger en ny kollega til at hjælpe i Team Support i Landbrug. Supportteamet er et mindre team, der hjælper vores kreditrådgivere og aktivt bidrager til..
    • Landbrugsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i København V

    Vi søger en ny kollega til at hjælpe i Team Support i Landbrug. Supportteamet er et mindre team, der hj..
    • Landbrugsmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder (elev) i København V

    Om Landbrugsstyrelsen Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Vi arbejder for at skabe vækst for landbrugserhvervet og samtidig passe på vores klima .
    • Landbrugsmedarbejder
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0