Jernbjerggaard Økologiske Landbrugsskole i Slagelse søger medarbejdere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Jernbjerggaard Økologiske Landbrugsskole i Slagelse søger medarbejdere


Brænder du for at arbejde med uddannelse og praktisk Økologisk landbrug, inden for både husdyravl og planteavl, og har du lyst til at være med til at uddanne fremtidens landmænd, så er dette måske noget for dig.

Til både drift og undervisning søger ZBC, Jernbjerggaard Økologiske Landbrugsskole i Slagelse dels en lærer til fastansættelse på fuld tid, og dels en driftsansvarlig, deltids- eller fuldtidsfastansættelse for landbrugsdriften.

Landbruget på skolen er en blanding af husdyravl og planteavl. Formålet med landbruget er, at det indgår og anvendes som en del af undervisningen på landbrugsskolen. Skolens landbrug danner basis for en stor del af læringen for eleverne under skoleperioderne.

Planteavlen dækker ca. 45 hektar med fokus på dyrkning af unikke kornsorter. Ud over produktionen af kornsorterne til foder og såsæd, forarbejdes kornet til mel og vi følger på denne måde kornet fra ”Jord til Bord”. Dette er tilrettelagt i samarbejde med fødevareuddannelserne på ZBC, så vi på denne måde opnår viden omkring kvalitet og smag af kornet.

Til driften er tilknyttet en Landbrugselev, som hjælper med i den daglige drift i hverdage og weekender.

Stillingerne ønskes besat pr. 1. juni 2023, og gerne før.

Vi søger kollegaer som har bred erfaring inden for landbrug, interesse for det praktiske arbejde og formidling til vores elever.

Vores elever har interesse i forskellige produktionsmetoder inden for landbruget, herunder økologien, regenerative metoder og høj standard for dyrevelfærd. Fællesnævneren for Jernbjerggaard Økologiske Landbrugsskole og vores elever er, at der er fokus på en bærerdygtig landbrugsproduktion.

Hvem er du?

For begge stillinger gælder:

  • Du har gerne flere års erfaring inden for landbruget
  • Du har en relevant uddannelse

Vi søger efter dig, som har lyst til at være en del af dette faglige fælleskab, både sammen med eleverne og kollegerne.

Du er struktureret og har et godt overblik.

Vi lægger stor vægt på, at du har stærke kompetencer inden for både formidling og samarbejde.

I stillingen som lærer er det derudover vigtigt, at du kan videreformidle din faglighed og du har brede pædagogiske kompetencer, så du kan rumme både vores unge og vores voksne elever.

Hvis du har gennemført en pædagogisk uddannelse på diplomniveau og har almene kompetencer svarende til niveauet i den erhvervsgymnasiale fagrække, er det et plus, men det er ikke et krav. I så fald sørger vi for, at du får den nødvendige pædagogiske efteruddannelse, så du kan matche de undervisningsmæssige krav, der stilles til en underviser.

Jobbet som driftsansvarlig er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men kan evt. laves som en deltidsstilling afhængig af dine ønsker og kvalifikationer inden for områderne plante- og husdyravl.

Husdyravlen dækker over 3 små dyrehold hhv. kødkvæg, grise og slagtekaniner.

Som Driftsansvarlig medarbejder skal du kunne varetage de daglige arbejdsrutiner vedrørende dyrene. Grisene afhændes til ZBC’s slagteri i Roskilde, og anvendes internt i ZBC Foodhalls.

Vi tilbyder

En arbejdsplads, hvor vi har fokus på nytænkning og plads til både personlig og faglig vidensdeling.

Du kommer til at varetage driften i landbruget i samarbejde med landbrugsteamet eller undervisningen på husdyrområdet. Ind imellem skal du også varetage undervisning for intro- og brobygningselever, og herunder bygge bro mellem grundskolen og landbrugsuddannelsen.

Du vil blive en del af et team bestående af kolleger, som lægger stor vægt på at hjælpe hinanden. Du får en hverdag med fokus på læring, og du kan regne med et godt kollegialt samarbejde.

Du vil få et job med rig mulighed for personlig og faglig udvikling samt gode og erfarne kolleger, der står klar til at hjælpe og give medspil.

ZBC er en arbejdsplads med en åben, respektfuld og anerkendende omgangstone, hvor vi i tæt dialog mellem ledelse og medarbejdere løser dagligdagens udfordringer.

Ansættelse

For stillingen som underviser sker ansættelsen på fuld tid, 37 timer pr. uge, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. juni 2023 og gerne før.

Ansættelsen finder sted på tjenestemandslignende vilkår iht. aftaler indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation. Det bl.a. indebærer en pensionsordning på 18%.

Ansættelse er på ZBC, og dit primære arbejdssted vil være på vores uddannelsessted Jernbjerggaard, C. A. Olesensvej 2, 4200 Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

For stillingen som driftsansvarlig sker ansættelsen på fuldtid eller deltid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. juni 2023 og gerne før.

Ansættelse sker på baggrund af din uddannelsesmæssige baggrund samt erhvervserfaring og dine kvalifikationer.

Ansættelse er på ZBC, og dit primære arbejdssted vil være på vores uddannelsessted Jernbjerggaard, C. A. Olesensvej 2, 4200 Slagelse.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser. Skriv gerne i din ansøgning hvilken en af stillingerne, du søger. Der modtages alene ansøgninger via link/formular i stillingsopslaget.

Vi skal have din ansøgning senest den fredag d. 12. maj 2023. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Vi forventer, at afholde samtaler tirsdag den 16. maj 2023.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Frederikke Tom-Petersen, Områdeleder, på telefon 41234913 eller mail [email protected] eller Peter Møller Nielsen, faglærer [email protected]

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 710 millioner og adresser i 9 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

ZBC er UNESCO Verdensmålsskole
På ZBC uddanner vi til fremtiden, og vi er stolte over, at ZBC er UNESCO Verdensmålsskole. Med afsæt i et globalt netværk og med et stort fokus på at fremme bæredygtig udvikling globalt, nationalt og lokalt støtter vi vores elever og kursister i at blive reflekterende medborgere. Hver dag arbejder vi på forskelligvis med FN’s 17 verdensmål både i ZBC

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Slagelse

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder i Slagelse

    Har du lyst til at arbejde på Slagelse Mejericenter, terminal eftermiddag- eller nathold med opgaver som pakning af varer, varemodtagelse og håndtering af returemballage, så send os en uopfordret a..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Slagelse
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Sorø

    Serviceminded og digital revisorassistent til dynamisk virksomhed med fokus på trivsel til [xxxxx] i Sorø Er du god til tal, regnskab og økonomi, kan du din Ø90, og ønsker du en hverdag hvor alle gå..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Sorø

    Studentermedhjælper til digitaliseringsprojekterEr du studerende med interesse for økonomi, digitalisering og flair for god service? Kan du ovenikøbet se dig selv i rollen som den, der guider kunde..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Sorø
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Sorø

    En af vores dygtige farestalds medarbejdere, skal læse videre til dyrlæge og en af vores allround elever skal på skole. Derfor søger vi erstatninger for begge, senest den 1 august 2024. Frenderupga..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Sorø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
10. maj 2024 2
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 4