[xxxxx] i Furesø Kommune søger ny kollega til naturteamet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Værløse

Ambitionerne er store i Furesø Kommune, når det gælder naturen og det åbne land, hvor ønskerne og interessen for bl.a. naturpleje og øget biodiversitet aldrig har været større. Vi søger en kollega, der er klar til at omsætte ambitionerne til handling med fokus på naturen og det åbne land.

Furesø Kommune har meget natur at byde på, i form af skov, søer og en mangfoldighed af natur i mose, eng og overdrev. I det åbne land tegner mosaikkerne af småsøer, moser, eng og overdrev landskabet. Sammen med landbrugslandet, både de dyrkede og udyrkede arealer, skaber naturen i Furesø Kommune livsgrundlaget for mange forskellige arter af dyr og planter.

Hvis du vil være med til at gøre en forskel for naturen og have indflydelse på den fysiske planlægning i det åbne land, så er stillingen helt sikkert noget for dig. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaer i naturteamet, der beskæftiger sig med natur, husdyr og landzone. Derudover får du en stor kontaktflade til både borgere, politikere, myndigheder og kolleger overalt i organisationen.

Du bliver en del af Natur og Miljøafdelingen på 14 medarbejdere, der arbejder bredt inden for natur, miljø, jordforurening, grund- og drikkevand, spildevand, landzone, fredninger, VVM, affald og varmeplanlægning. Vi er en lille kommune, hvor der ikke er langt mellem faggrupperne, og hvor tværgående samarbejde er en vigtig del af kulturen.

I Furesø Kommune er visionen ’Vi skaber løsninger sammen’, og den vision arbejder vi efter hver dag - både internt og eksternt. Vi søger derfor en ny kollega, som med sit smittende engagement har fokus på dialog og det gode samarbejde. Det gælder både kollegaer i mellem, og når vi arbejder med eksterne samarbejdspartnere og borgerne.

Dine opgaver vil ligge inden for:

  • Vurderinger af naturforhold, herunder Natura 2000 og bilag IV-arter
  • Træffe afgørelser og vejlede om naturbeskyttelseslovens § 3
  • Forvaltning af kommunens egne naturarealer i samarbejde med vores Driftsgård. Kommunens eget dyrehold afgræsser flere af områderne
  • Naturplejeprojekter
  • Fredninger
  • Afhængig af din profil vil du også kunne arbejde med landzonebestemmelser, bygge- og beskyttelseslinjer og offentlighedens adgang.


Hvem er du?

Du har en relevant akademisk baggrund. Det er en fordel, hvis du har erfaring med naturpleje, botanik og landzonereglerne samt fra en politisk styret organisation. Du har et godt kendskab til lovgivning inden for natur og planlægning i det åbne land.

Du trives med at arbejde i en blanding af kontorarbejde, projektdeltagelse og fysiske tilsyn i naturen. Du arbejder med godt humør og fokus på målet og sikrer, at vi i fællesskab kommer frem til de gode løsninger. Som kommunikator er du i stand til at sætte dig ind i modtagerens tankegang, og du formulerer dig godt på skrift og i tale - uanset målgruppen. Det vigtigste er, at du har hovedet skruet godt på og lyst til at gøre en forskel for naturen og det åbne land i Furesø Kommune sammen med dine nye kollegaer.

Hvem er vi i Natur og Miljø?

Vi er en afdeling med høj medarbejdertrivsel. Hos os hjælper vi hinanden, griner og har det sjovt sammen. Vi har plads til forskellighed, og der er højt til loftet med stor grad af frihed under ansvar. Vi har rigtig gode muligheder for at præge egen arbejdsdag og måden, man løser sine opgaver på. Vi elsker at skabe maksimal hygge og sætter stor pris på vores sociale arrangementer - også sammen med kollegaerne fra resten af Center for By og Miljø.

Vi tilbyder

Hos os kommer du til en meget ambitiøs kommune, der arbejder for at øge biodiversiteten og være CO2-neutral i 2030.

Vi har en flad organisation. Vi taler sammen fra bund til top og er tæt på det politiske niveau. Der er ikke langt fra idé til dialog og efterfølgende handling, da vi alle kender hinanden og har respekt for hinandens fagligheder. Da vi ikke er en masse specialister inden for hvert fagområde, søger vi i det daglige også sparring uden for huset med samarbejdspartnere, erfa-netværk og lignende.

Alt det med småt:

  • Et spændende og udfordrende job med stor variation i arbejdsopgaverne
  • Fastansættelse 37 timer om ugen
  • Flextid og mulighed for at arbejde hjemme
  • Storrumskontor og røgfri arbejdsplads
  • Fantastisk kantine med økologisk mad (80-90%)


Løn og ansættelsesvilkår

Tiltrædelse den 1. oktober 2023. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for området.

Ansættelses- og arbejdssted:

Furesø Kommune, Center for By og Miljø, Natur og Miljø, Stiager 2, 3500 Værløse

Vil du høre mere om stillingen, kontakt

Afdelingsleder for Natur og Miljø, Helle Bank på tlf. 7216 4079

Medarbejder, Mette Furu på tlf. 7216 4123.

Vær opmærksom på, at vi har ferie i ugerne 29, 30 og 31.

Ansøgningsfrist den 11. august 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler uge 34.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=289512f0)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Værløse.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Værløse
  • Fredag den 04. august 2023

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder (elev) i Hele Danmark

    Er du i gang med en uddannelsen indenfor landbrug, og er du interesseret i at søge elevplads i et erhverv under konstant udvikling, så har du her muligheden for at uploade din ansøgning med CV. V..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Hele Danmark

    Er du på udkig efter nyt job i landbruget? – Så bør du læse videre i dette opslag. Vi har løbende Landmænd, i hele landet, som søger efter gode og engagerede dansktalende medarbejdere. Vi v..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Hørsholm

    Har du lyst til at hjælpe os igennem foråret og sommeren med alle slags arbejdsopgaver indenfor gartner, skov- & landbrug.. Har du god fysik, gåpåmod og kan du holde på en skovl og har hændern..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Hørsholm
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Værløse

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Værløse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0