Mejerister, proces- og pakkerioperatører

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Grønvang Food ApS har travlt. Der er høj efterspørgsel til vores velsmagende plantebaserede drikke og madlavningsprodukter. Derfor søger vi lige nu dygtige mejerister, procesoperatører eller pakkerioperatører til produktionen i Vejen

Som mejerist og procesoperatør arbejder du blandt andet med produktionen i blanderierne, klargøring, indstilling, betjening og rengøring af UHT og aseptiske tappemaskiner. Vi har på Grønvang valgt at samle UHT-anlæg, tappelinje og efteremballering som ét ansvarsområde, hvilket giver en unik indsigt i aseptisk produktion og linjeeffektiviteter i særklasse.

Som en naturlig del af en varieret hverdag tager du desuden, og på lige fod med de øvrige ansatte, ansvar for og udfører praktiske arbejdsopgaver, såsom at hente råvarer og emballage på lageret og holde dit arbejdsområde og vores fælles arbejdsplads pæn, ren og ryddelig.

Vi forventer, at du

  • har en relevant baggrund som proces-, pakke eller industrioperatør, mejerist eller mejeritekniker/procesteknolog
  • har kendskab til og erfaring med UHT og aseptiske tappelinjer – det er dog ikke et krav
  • har flair for teknik og erfaring med fejlfinding
  • er energisk, fleksibel, struktureret og ansvarsfuld
  • har gode samarbejdsevner

Vi tilbyder et spændende job i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor din og kollegaernes sikkerhed, kvalitet og leveringssikkerhed er i højsædet. Produktionen kører i treholdsskift, 5-6 dage om ugen.
Vi tilbyder sundhedsordning og kantineordning. Ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Hvis du har spørgsmål til jobbet som mejerist / procesoperatør, er du velkommen til at ringe til Johnny Sørensen på 2374 5629 eller Per Bertram Lauridsen på 2220 3580. Der ansættes løbende, så send din ansøgning og CV, hvis vi har fanget din interesse!

Grønvang Food ApS – en del af Dragsbæk Gruppen i Danmark

Dragsbæk A/S er en velkonsolideret og moderne international fødevarevirksomhed med hovedsæde i Thisted i Nordvestjylland.

Grønvang Food er vores topmoderne plantebaserede mejeri i Vejen, som producerer plantebaserede mejerialternativer, f.eks. Naturli´s Havredrik og Havre Barista. På Grønvang er der 70 ansatte, som alle bidrager til en virksomhed i rivende udvikling.

I Dragsbæk Gruppen får du et spændende job i en organisation, som er præget af sammenhold og entreprenørskab. Vi har en flad organisation med højt til loftet, og vi fokuserer løbende på kvalitet og udvikling i skøn forening.

Hos Dragsbæk A/S går vi forrest i innovationen og udviklingen af fremtidens bæredygtige fødevarer, og vi deler viden og erfaring med vores kunder for at sikre fremskridt og vækst.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Landbrug", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Landbrug
  • Vejen
  • Fredag den 22. december 2023

Lignende jobs

  • Landbrugsmedarbejder i Kolding

    Pasning af grise. Vi ser gerne, at du.: Har erfaring indenfor pasning af gris, gerne flere områder af driften. Har lidt kendskab til landbrugsmaskiner, dog ikke et krav. Er mødestabil og..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Kolding
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Almind

    Er du intresseret i at prøve kræfter med en ny genetik indenfor svin og vil du gerne prøve at passe grise på en ny og nem måde, så er muligheden der nu. Vi søger en frisk og glad medarbejder de..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Almind
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Jordrup

    Søer søger social og ambitiøs fodermester Vi søger en ny ambitiøs fodermester, der vil være med til at få resultaterne i stalden til at vækste yderligere. Vi er en mindre virksomhed, hvor d..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Jordrup
    Få mere info
  • Landbrugsmedarbejder i Brørup

    MAGNUSSEN AGRO søger en medarbejder, der med et kvægfagligt fundament og en interesse i at lede og motivere sit team, kan udfylde et barselsvikariat, hvor der er gode muligheder for efterfølgende a..
    • Landbrugsmedarbejder
    • Brørup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som landbrugsmedarbejder i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte landbrug i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal landbrugsmedarbejder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte landbrugsmedarbejder over tid

Dato Alle jobs som landbrugsmedarbejder
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1