Medarbejder til Plan

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allinge

Medarbejder til Plan i Bornholms Regionskommune

Bornholm har knækket kurven og oplever en opsigtsvækkende befolkningsvækst, hvor flere vil bo på Bornholm, og hvor arbejdsløsheden er rekordlav. Med opsvinget følger en stor interesse for at bygge boliger på Bornholm, men også turismen er i en rivende udvikling med mange, ofte nytænkende, projekter. Vi søger derfor en kollega, der vil være med til at forme og kvalificere den spændende udvikling, som Bornholm står midt i.

Du kommer til at arbejde med en vifte af opgaver med rig mulighed for faglige udfordringer
Vores planlægningsopgaver spænder vidt. Fra mindre lokalplaner, der skal indpasse byggerier i bevaringsværdige bymiljøer til omfattende planer for tekniske anlæg, der skal muliggøre den grønne omstilling i form af Energiø Bornholm. Og så laver vi for første gang i mange år igen lokalplaner for boligbyggeri for at skabe plads til de tilflyttere, som Bornholm har brug for – og som står på spring til at købe boliger. Vi har aktuelt mere end 20 igangværende planopgaver, og der er rig mulighed for at du kan få testet og videreudviklet dine plankompetencer hos os.

Hvem er vi?
Vi er et blandet team af arkitekter, landskabsarkitekter og ingeniører. Vi har forskellige styrker som vi bringer sammen, så vi hver især kan løfte vores opgaver på et højt fagligt niveau. Der er stor frihed og fleksibilitet både i tilgangen til opgaverne og i tilrettelæggelsen af arbejdsdagen. Hvis du er ambitiøs og kan lide at drive dine egne opgaver og samtidig har det godt med at få kollegers forskellige input til dit arbejde, så vil du hurtigt falde godt til i teamet. Du vil desuden indgå i et samarbejde med mange andre faggrupper internt i kommunen.
I Plan får du engagerede kolleger, der arbejder med fysisk planlægning, områdefornyelse og udviklingsprojekter med relation til den fysiske udvikling af Bornholm. Vi er dedikerede for at skabe de bedste rammer for en bæredygtig vækst på Bornholm, og vi gør os umage for at være en medspiller, som i dialog med borgere, lokalsamfund og erhvervsliv udvikler Bornholm.
I vores arbejde gør vi en dyd ud af at finde den rette balance mellem behovet for udvikling og behovet for at passe på og bygge videre på de mange kulturelle og naturmæssige kvaliteter, som Bornholm rummer. Mange af vores planopgaver er derfor også komplekse, og du vil som planlægger blive testet på dine dialogkompetencer, når mange interessenter skal høres, og når der skal findes en vej, som vægter de forskellige ønsker og hensyn.

Hvad skal du kunne?
Det er afgørende for os, at du brænder for fysisk planlægning, at du har sans for at arbejde med rumligheder og arkitektur, og at du har lyst til at indgå i et fagligt fællesskab med dine nye kollegaer. Det er et krav at du har erfaring med kommune- og lokalanlægning, herunder bevarende lokalplaner, udvikling af nye boligområde og sommerhusområder, ligesom erfaringer med at arbejde i en politisk styret organisation, vii være en forudsætning. Derudover vil det være en fordel, hvis du erfaring med at arbejde i IGS-programmer, og at du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på engelsk.

Din uddannelse kunne være arkitekt eller landskabsarkitekt, men det kunne også være en anden uddannelse, der har relation til fysisk planlægning.

Hvornår kan du starte?
Du kan blive ansat med start 1. november 2023, men også gerne før.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen.

Ansøgningsfrist

11-10-2023

Samtaletidspunkt

Kvalificerede kandidater indbydes løbende til samtale.

Ansættelsesdato

01-11-2023

Kontaktperson

leder af Plan
Annsofie Gundlach
56922105 / 29246594

Arbejdssted

Plan
Landemærket 26, 3700 Rønne

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads.

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Allinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Allinge
  • Onsdag den 11. oktober 2023

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (freelance) i Hele Danmark

    STARK er Danmarks største leverandør af byggematerialer med 85+ trælaster, byggecentre og specialforretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og .
    • Logistikmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Hele Danmark

    Logistikmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Hele Danmark
    • Logistikmedarbejder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Rønne

    Er du passioneret omkring logistik og effektivitet? Brænder du for at optimere og strukturere shippingprocesser? Trives du i et dynamisk miljø, hvor proaktivitet er nøglen til succes? Vores shippin..
    • Logistikmedarbejder
    • Rønne
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Rønne

    Brænder du for at optimere og strukturere shippingprocesser? Trives du i et dynamisk miljø, hvor proaktivitet er nøglen til succes? Vores shippingafdeling hos JENSEN Denmark A/S søger en n..
    • Logistikmedarbejder
    • Rønne
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Allinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Allinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0