Logistikkoordinator til succesrig genanvendelsesvirksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du have gode kolleger, afvekslende opgaver og lære en masse nyt?
Synes du også, at logistik er spændende, og vil du have et job, der er lidt mere komplekst og udfordrende end mange andre? Så er det lige her. I Stena får du mulighed for at gøre en mærkbar forskel for miljø og klima, da alt, hvad vi gør, handler om at genanvende. Du kommer også til at lære en masse nyt og dermed udvikle dig – og du kommer til at gøre det sammen med rigtig gode kolleger, der både kan og vil hjælpe.
Stor afveksling på tværs af ruteplanlægning, kundedialog, ordrehåndtering m.m.
Stenas forretningsmodel er, at vi bl.a. bliver betalt for at håndtere virksomheders affald, så det kan blive genanvendt og behandlet korrekt. Nu er affald ikke bare affald. Der er mange forskellige slags plastic, metal, papir, miljøfarlige produkter etc. Det betyder, at vi opererer med fire forskellige biltyper. De skal matches op med kundernes varer og vores forskellige filialer, der kan håndtere forskellige typer affald. Det er her, du kommer ind i billedet. Du laver de optimale ruter, håndterer papirarbejdet og den tilhørende dialog med kunder, vognmænd og kolleger.
Du kommer til at:

Disponere ture til chauffører sammen med tre kolleger – både eksterne vognmænd og egne biler
Følge ordren fra start til slut inkl. fakturering og kontering
Svare på mails fra kunder, kollegerne i kundesupport og andre afdelinger
Håndtere opkald fra vognmænd, kunder og kolleger
Vedligeholde kørselsskabeloner og kontrollere priser
Håndtere reklamationer

Teamplayer med logistikuddannelse og/eller erfaring med disponering
Skal du have succes i vores branche, skal du være lidt nysgerrig og have lyst til at lære nyt, for affald og genanvendelse er noget mere kompliceret, end det umiddelbart lyder til at være. Det gør også, at du får brug for din evne til at håndtere pludseligt opståede situationer på en positiv og optimistisk måde. Du har derfor god ro i maven og en velfungerende pyt-knap. Du skal også være en holdspiller, for vi kan kun lykkes, hvis vi hjælper hinanden. Derudover kan du sætte kryds ved:

En logistikuddannelse (kan godt være nyuddannet) eller alternativt have flere års praktisk erfaring med disponering og logistik
Kendskab til logistiksystemer og motivation for at lære at bruge vores systemer
Motivation for lidt mere kompliceret arbejde – forskellige biler, forskellige affaldstyper, forskellige filialer, forskellige vognmænd…

Din nye afdeling
Din nye arbejdsplads er Stenas danske hovedkontor i Brøndby, hvor vi sidder i nogle dejlige lyse lokaler, som for nyligt er blevet istandsat. Vi har selvfølgelig gode fleksibilitet. Du får ca. 15 gode kolleger fordelt på Kundesupport og Logistik. Stemningen er rigtig god med plads til både at fokusere og have det sjovt sammen. Tingene kan godt gå hurtigt, men det klarer vi med godt humør, hjælpsomhed og samarbejde.
Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV via vores hjemmeside senest den 10. juli 2023.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice- & logistikchef, Anja Andersen på 3191 4573 eller [email protected].
Vi glæder os til at høre fra dig.
Det starter med dig!
Når du træder ind i Stena Recycling, har du en sjælden mulighed for både at udvikle din karriere og være med til at skabe en bedre fremtid for os alle. De fleste steder kan begreber som bæredygtighed og klima godt blive lidt abstrakte. Hos os er det super konkret og lige netop det, vi har arbejdet med i rigtig mange år.
I Stena gør vi ikke tingene unødigt komplekse. Har du en god idé, og kan vi se, at den skaber værdi hos os eller hos kunderne, så er banen din. We care er vores måske vigtigste værdi, som alle ca. 3.500 kolleger i 9 lande kan spejle sig i. Det gælder fra sikkerhed – som altid er prioritet nummer 1 – til daglig interesse og omsorg for ens kolleger. I Danmark er vi ca. 430 medarbejdere fordelt på 18 filialer. Skal du være den næste så bare husk, at hos Stena starter alting med dig. Læs mere på stenarecycling.dk/karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Brøndby
  • Mandag den 10. juli 2023

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i Glostrup

    Dine primære opgaver vil bestå i at levere entreprenørgods til virksomhedens forskellige kunder. Det kan f.eks. være jord, grus eller materiel du kører med. Virksomhedens kunder ligger på Sjælland .
    • Logistikmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Hvidovre

    Right now, you have the opportunity to become a part of a reputable global logistics company.The terminal is located in Hvidovre next to the company headquarters and has been running for less t..
    • Logistikmedarbejder
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 2
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1