Serviceminded Fleet Logistics Coordinator til K.W. Bruun Automotive A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Motiveres du af at koordinere, yde høj service og ikke mindst, brænder du for at supportere vores interne samarbejdspartnere med høj kvalitet? Så er det nu, du skal søge stillingen som Fleet Logistics Coordinator til vores Billogistik afdeling.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne kontor i Glostrup, hvor du vil få din daglige arbejdsgang sammen med knap 200 af koncernens medarbejdere. Hos os bliver du en del af en spændende branche og virksomhed, som byder på en unik kultur med engagerede kollegaer, hvor åben og ærlig dialog bidrager til gensidig udvikling.

Billogistik afdelingen består af 10 medarbejdere, som har ansvaret for den logistiske proces - dvs. fra bilerne bestilles hos fabrikkerne i Europa, Nordafrika og Asien til de leveres hos vores forhandlere.

Om jobbet
Du kommer til at have hånden direkte på pulsen igennem hele det logistiske flow, som overordnet kan inddeles i tre hovedområder: Ordre & Produktion, Fragt & Transport samt Indenrigslogistik & Faktura. Her varetages opgaver som ordreoprettelse, kvalitetssikring af data, disponering af biler, indregistrering af biler, fakturering til forhandlere og meget mere. Du vil få ansvar for en række administrative opgaver, som sikrer den daglige drift, både internt og eksternt. Som Fleet Logistics Coordinator kommer du både til at indgå i et tæt samarbejde med vores salgs- og produktafdelinger på tværs af huset og med eksterne samarbejdspartnere. Der vil være mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen, så det er vigtigt, at du er initiativrig og har lyst til at udvikle stillingen.

Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. være:

  • Supportere interne samarbejdspartnere med bl.a. ordreadministration, omfakturering, slutkundefakturering og indregistrering
  • Fakturagodkendelse og -kontrol
  • Besvare kundehenvendelser via telefon og mail
  • Dokumentation af arbejdsprocesser for egne opgaver
  • Assistere kollegaer i Billogistik efter behov

Er du vores nye kollega?
Vi søger dig, som har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til opgaverne og som formår at bevare overblikket i en til tider travl hverdag, hvor arbejdstempoet kan være højt. Derudover motiveres du af at nå dine deadlines og fastsatte mål, og du gør dit bedste for at bidrage til afdelingens fælles mål, da vi tror på, at vi løfter bedst i flok.

Vi forestiller os ligeledes, at du har et detaljeret kendskab til logistik, at du kan arbejde metodisk og har solide kommunikative evner og stor gennemslagskraft.

Derudover er det et krav, at du taler og skriver flydende dansk og engelsk samt at du er fortrolig med Excel, Word og Outlook. Hvis du tillige har branchekendskab og svenske sprogfærdigheder, vil det give dig et rigtig godt afsæt.

Derfor skal du vælge os
Du får et godt onboardingforløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kollegaer

  • Du bliver en del af en succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved højt tempo og kort vej fra tanke til handling
  • Vi tilbyder en ugentlig hjemmearbejdsdag
  • Vi investerer i og plejer de sociale relationer på tværs af afdelinger og afholder med jævne mellemrum diverse sociale arrangementer, og vi har sports- og vinklub
  • Lønpakken består af pensionsordning, sundhedssikring, 10 årlige feriefridage samt andre attraktive personalegoder og rabataftaler
  • Du får attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands
  • Derudover forkæler Meyers Kantiner os med morgenmad og frokost og giver desuden mulighed for at bestille aftensmad

Har vi fanget din interesse?
Så ser vi frem til at modtage dit CV og en motiveret ansøgning via linket hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler og fjerner jobopslaget, så snart vi har fundet den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Car Logistics Manager, Mathias Heegaard på tlf. 60 41 39 26.

Vær opmærksom på, at vi udelukkende modtager elektroniske ansøgninger via vores rekrutteringssystem.

Vi opfordrer alle til at søge uanset køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller funktionsnedsættelse.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Glostrup

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i Glostrup

    Dine primære opgaver vil bestå i at levere entreprenørgods til virksomhedens forskellige kunder. Det kan f.eks. være jord, grus eller materiel du kører med. Virksomhedens kunder ligger på Sjælland .
    • Logistikmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Hvidovre

    Right now, you have the opportunity to become a part of a reputable global logistics company.The terminal is located in Hvidovre next to the company headquarters and has been running for less t..
    • Logistikmedarbejder
    • Hvidovre
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2