Speditør eller speditør assistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Kunne du tænke dig at være en del af Danmarks førende transportvirksomheder, hvor du får mulighed for at bruge dine kompetencer inden for spedition? Og kunne du tænke dig at en del af vores herlige Hasselager afdeling, hvor dagens opgaver altid er varierende og udfordrende, og hvor du hver dag sparrer med branchens dygtigste speditører?

Så er det præcis dig, vi søger, som vores nye Speditør eller Speditør Assistent!

Du skal søge dette job, fordi du hos BHS får:

  • En super spændende hverdag, i et innovativt og fremtidssikret miljø, hvor dygtige kollegaer bliver dine sparringspartnere hver dag.
  • Mulighed for at følge din ambitioner om, at udvikle dig selv og dine faglige kompetencer, og yderst kompetent oplæring og sparring til alle facetter i road spedition.
  • Grundig oplæring, faglig sparring og mulighed for at have ansvar for egne opgaver.
  • En hverdag, hvor du arbejder med en meget stor frihed, og hvor du selv tilrettelægger dagens opgaver.
  • Godt humør, gode løn- og pensionsforhold, sundhedsordning, sundhedsforsikring, frokost- og frugtordning, mulighed for personlig sundhedshedscoach og vanvittig god kaffemaskine.

Sammen med vores dygtige medarbejdere, vil du være med til at sørge for, at vores Speditionsafdeling i Hasselager fortsat er en moderne, effektiv og serviceminded afdeling.

I hverdagen vil dine arbejdsopgaver favne bredt, men typisk være:


  • Al slags speditonsopgaver - hvor vi også har dine kompetencer in mente.
  • Kontakt til vognmænd, chauffører, kunder og samarbejdspartnere
  • Samarbejde i et stærkt team-arbejde i afdelingen, hvor vi arbejder tæt sammen og udvikler hinanden
  • Mulighed for selvstændigt at betjene trafikker.

Vi forestiller os, at timeantallet skal være 25-37 timer - afhængigt af dine ønsker.

Er du vores rette kandidat, som har en god købmandsforståelse og en speditionsuddannelse, og som ønsker samarbejde med de skarpeste speditører, så glæder vi os rigtig meget til at høre fra dig. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, så send os meget gerne dit CV og ansøgning - jo før jo bedre.

BHS Logistics er en topmoderne transportvirksomhed, som dagligt beskæftiger ca. 300 medarbejdere på fem lokationer i Rønne, Hvidovre, Køge, Odense og Hasselager. Vi leverer Start of the Art transportservice hver dag, og stiler efter at være vores kunders foretrukne leverandør, fordi vi kan skabe værdi for dem.

I BHS er der højt til loftet, og vi prioriterer et godt arbejdsmiljø meget højt. Vi går op i at være sociale sammen, og deltager gerne i diverse firma-events, såsom julefrokost og sommerfest, spiser frokost sammen på tværs af afdelingerne, og bruger gerne 5 minutter i køkkenet til at spørge ind til kollegaens weekend. Vi har det sjovt sammen - og mener, at vi arbejder bedst sammen, når tonen er humørfyldt. Men vi lader det aldrig gå ud over vores seriøse arbejdsgang - og vi sætter alle en ære i at levere et godt stykke arbejde hver dag. Er du også sådan? Så vil du passe perfekt ind hos os.

Hvad siger medarbejderne?

”Hverdagen er det bedste i BHS. Vi har det utrolig godt sammen på kontoret, og både socialt og fagligt er vi et rigtig stærkt hold. Vi yder alle sammen en rigtig god service for vores kunder, og det er dét, som vi elsker.

I BHS får man lov til at være en ”rigtig speditør”. Man er alsidig og har hænderne nede i hele processen. Det er en stor tilfredsstillelse hver dag, at være tæt på hele processen, og vide, at man har gjort en forskel for sine kunder.”

- Thomas, speditør i BHS på 14.år


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Hasselager

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (praktik) i Århus

    Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Hasselager

    Er du ambitiøs omkring din fremtid og ønsker en speditøruddannelse, hvor du deltager i alle typer speditionsopgaver helt fra start? Vi kører dig i stilling til selvstændige opgaver hos [xxxxx]
    • Logistikmedarbejder
    • Hasselager
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Århus

    Er du kendt for at væredén, der holder overblikket i gruppearbejdet? Sigter du efter eninternational karriere, hvor du hver dag samarbejder med mennesker fra heleverden?🌎 Så er du måske én..
    • Logistikmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Brabrand

    Arbejder du effektivt og med en høj detaljegrad? Kan du lide at arbejde i et travlt miljø? Kan du sikre, at vi har rette mængde på rette sted til rette tid? Tager du ansvar, har du system kendskab .
    • Logistikmedarbejder
    • Brabrand
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1