Biostatistiker/databehandler/data-manager til forskning og rådgivning af forskere i innovativt forskningsmiljø inden ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Er du en stærk analytiker, der hurtigt kan omsætte din statistiske viden til indsigt? Vil du være med til at udvikle innovative og værdiskabende løsninger, der løfter den måde vi anvender data på? Kunne du tænke dig at arbejde med at sammenstille og præsentere data, der kan hjælpe os med at gøre vores vision om kortere vej fra forskning til patientbehandling muligt? Så har du mulighed for at blive en del af et passioneret team inden for forskning i hjertesygdomme på Gentofte Hospital.

Om stillingen
Din opgave som biostatistiker/databehandler/datamanager bliver at understøtte vores forskere med at realisere kliniske problemstillinger i et statistisk design, opsætte hypoteser, udvælge nødvendige data, behandle data, vælge statistiske analyser samt præsentere og fortolke resultater, der kan bidrage til øget indsigt inden for hjerteforskning og pragmatiske randomiserede studier. En del af dit nye job vil også være at vejlede og oplære vores forskere i at bearbejde og analysere data, så de får en bedre indsigt i statistik og du får en bedre indsigt i deres fagområde. Du vil også selv skulle stå for mere avancerede projekter, hvor du står for at udføre databehandling og analyser.

Yderligere opgaver vil bl.a. være:

  • Databasehåndtering og dataopkoblinger
  • Datadokumentation
  • Gennemførelse af statistiske analyser og datavisualiseringer
  • Udvikling og afprøvning af nye metodiske tilgange
  • Bidrag til rapport- og videnskabelig artikelskrivning
  • Designe studier og deltage i skrivning af protokoller
  • Mulighed for at undervise og holde videnskabelige oplæg
  • Selv stå for videnskabelige projekter og artikelskrivning

Der er tale om en nyoprettet stilling, hvis relevans er opstået i forbindelse med vores fortsatte vækst.

Om dig
Vi søger dig, der brænder for at omsætte sundhedsvidenskabelige data. Du er den rette kandidat, hvis du er:

  • Statistiker, biostatistiker, databehandler, datamanager eller en baggrund i folkesundhedsvidenskab med erfaring inden for statistik
  • Kendskab til STATA, R og SAS
  • Har erfaring med analyser på tværs af flere forskellige typer af datakilder, for eksempel registrerer og spørgeskemaundersøgelser
  • Er i stand til at kommunikere tydeligt i både skrift og tale på dansk såvel som på engelsk
  • Trives med både at arbejde selvstændig og indgå i flere projekter samtidig
  • Struktureret og sætter en ære i at data og analyse varetages på et højt niveau
  • For den rette kandidat vil der være mulighed for projektledelse, phd.-uddannelse, postdoc ansættelse samt karriereudvikling

Hvis du er til vidensdeling, interesseret i sundhedsvidenskab og randomiserede studier, er fagligt nysgerrig, god til at give med- og modspil, kan holde fokus, selvom du helt sikkert vil komme ud for at blive afbrudt af opgaver, der kommer ind fra sidelinjen. Ja, så vil du passe godt ind hos os. Vi kan til gengæld tilbyde dig dedikerede kolleger, et innovativt forskningsmiljø der er i meget stor vækst, og mulighed for at forme og sætte dit eget præg på stillingen.

Om os
Du bliver en del af Center for Translationel Kardiologi og Pragmatiske Randomiserede Forsøg (CTCPR). Vi er et forskningscentret, der forsker i årsager til hjertesygdom med henblik på at kunne forbygge hjertesygdomme i at opstå.

Forskningscentret er et samarbejde mellem BMI, Københavns Universitet og Afdelingen for Hjertesygdomme, Herlev og Gentofte Hospital. Ind under Center for Translationel Kardiologi og Pragmatiske Randomiserede Forsøg (CTCPR) hører Videnscenter for Hjerteskanning placeret på Gentofte Hospital. Forskningscentret benytter Videnscenter for Hjerteskanning til at udføre forskningsprojekter i ultralyd af hjertet til at identificere risikogrupper for hjertesygdom. Vi er verdenskendt for vores innovative forskning i hjerteskanninger, og vi er i øjeblikket blandt de førende i verden inden for hjerteultralyd.

Forskningen består af store epidemiologiske undersøgelser samt mindre mekanistiske lodtrækningsstudier (RCT'er). Forskningscentret udfører i stigende grad meget store randomiserede forsøg, der anvender de nationale registre til at identificere kandidater og følge dem i en årrække. Ved at kombinere videnskabelige undersøgelsesmetoder får vi en helt unik forskningsplatform, der gør, at vi kan leve op til vores vision om at have kort vej fra forskning til patientbehandling.

Du bliver en del af et hurtigt voksende forskningsmiljø med et stort internationalt netværk, hvor du vil komme til at arbejde med passionerede og engagerede forskere. Vi kan tilbyde et stærkt fagligt og socialt fællesskab. Dine nye kolleger kommer til at bestå af 14 phd.-studerende, 5 forskningsårsstuderende, 19 timelønnede medicinstuderende og 2 administrative ansatte.

Forskningscentret er startet i 2017 af læge og professor, Tor Biering-Sørensen.

Du kan læse mere om os på www.gentoftehospital.dk/CTCPR

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er med udgangspunkt i gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Arbejdstiden er på 37 timer ugentligt.
Stillingen er projektstilling for 5 år med mulighed for forlængelse.
Arbejdssted: Gentofte Hospital, Gentofte Hospitalsvej 8, 3 th. (forskning 2), 2900 Hellerup

Ansøgningsprocedure
Hvis du er blevet nysgerrig, er du velkommen til at kontakte læge, professor Tor Biering-Sørensen på mobil 28 93 35 90 eller mail: [email protected]

Send din ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser senest den fredag den 28. april 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Hellerup
  • Fredag den 28. april 2023

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i Vallensbæk

    På vegne af vores kunde, søger vi detaljeorienterede medarbejdere til Imercos lager beliggende i Vallensbæk. Din opgave bliver at pakke online ordrer til private kunder. Du vil stå ved en samle..
    • Logistikmedarbejder
    • Vallensbæk
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Brøndby

    We are looking for flexible and hard-working employees for the summer. You will be working in a global logistics company taking care of international clothing brands.The position involves:As .
    • Logistikmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2