Lager- og logistikoperatørelev til Munderingshoveddepotet i Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hjørring

Brænder du for at lære om lager og logistik, og kan du se fordele ved en uddannelse,
hvor du:
• Får en målrettet og professionel uddannelse inden for lager- og logistikområdet
• Bliver en del af en anderlededes og spændende arbejdsplads
• Hjælper med at forsyne danske soldater nationalt og internationalt

Om os

Dit nye arbejdssted bliver på vores Munderingshoveddepot i Hjørring. Vi råder over et lager på 16.000 kvadrat meter. Ud over at være hoveddepot for mundering og udrustning, har vi en WEB-shop, som servicerer Hjemmeværnets frivillige medlemmer. Ugentligt modtages store mængder mundering fra et centralt vaskeri, som kommer i rotation i Forsvaret igen.

Du vil få 23 nye kollegaer, som alle glæder sig til at tage imod dig.

Om stillingen

Uddannelsen består af en teoretisk og praktisk del og varer ca. 2 og et halvt år. Den teoretiske del foregår på en skole og den praktiske del foregår hos os. Du starter i praktik på vores Munderingshoveddepot, hvor du vil lære de grundlæggende færdigheder inden for lager og logistik. Du vil blive tilknyttet en fast lager- og logistikoperatør, der igennem hele din uddannelse vil vejlede, undervise og oplære dig i alle de nødvendige færdigheder.

Vi har lavet et lille udkast til, hvad vi formoder, at du vil blive klædt på til at kunne efter din uddannelse hos os, se nedenfor:

• Bidrage til en bedre opgaveløsning og derved skabe fremdrift på lageret
• Smøge ærmerne op, tage luppen for øjet og tage ansvar for egne opgaver og arbejdsdag
• Viden og færdigheder inden for lager og logistikområdet

Om dig

Vi ønsker, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve, og har bestået grundforløbet inden for lager- og terminaluddannelsen eller gør det inden start.

Du er en succes hos os, når du viser ansvarlighed og yder kvalitet. Det er vigtigt, at du lægger energi i din uddannelse, og at du er en engageret og initiativrig person, som kan lide at samarbejde med andre.

Er du fyldt 25 år, eller gør det inden start på uddannelsen, skal du have udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV) ved den skole du har taget dit Grundforløb på og sende den med i ansøgningen.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale for Rengøringsassistenter, specialarbejdere, sanitører og visse erhvervsuddannelser m.fl. i staten mv. (3F). Aflønning sker med en start løn på 11.851,44 kr. pr. måned for elever under 25 år. Er du derimod over 25 år, vil lønnen være 21.612,14 kr. pr. måned.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Vil du vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte materielmester Jytte Halvgaard på telefon 2555 2440.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen, herunder ansættelsesvilkår, kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Mathias Fønskov, på 7281 9121 eller mail [email protected].

Sådan søger du
Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. De dokumenter du som minimum skal uploade er, din motiverede ansøgning, dit CV og folkeskolens eksamensbevis.

Er du 25 år, skal du huske at vedhæfte realkompetencebevis. Hvis ikke du har en realkompetencevurdering, så kan du få den lavet hos en handelsskole, og hvis du ikke kan nå at få udarbejdet en, kan du evt. tage den med til en samtale, og ellers kan skolen udarbejde en ved en eventuel ansættelse.

Ansøgningsfristen er den 5. februar 2023. Samtaler afholdes løbende.
Forventet tiltrædelse den 1. marts 2023 eller efter aftale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet, og vi administrerer op mod 10 milliarder kroner årligt af det samlede forsvarsbudget. Vi har ansvaret for det samlede forsvar og beredskabs materiel- og IT-systemer, så det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer alt materiel og IT lige fra kampvogne, krigsskibe og kampfly til computere, kabler og knapper. Vi er ca. 2.500 civile og militære medarbejdere fordelt over hele Danmark, og vores hovedkvarter ligger
i Ballerup. Du kan læse om Forsvaret og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på www.forsvaret.dk og www.fmi.dk eller find os på IG: @fmi_dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 05. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
3. april 2024 1
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2