Speditør til luftfragtsteam med speciale i ad hoc sendinger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Job Req Number: 49287
Time Type: Full Time

Bliver du en halv meter højere, når du har fået puslespillet til at gå op og gjort det umulige muligt for en kunde? Og kunne du tænke dig at koordinere transport for Danmarks førende luftfragtspeditør?

”Her bliver du udfordret på et højt fagligt niveau. Og så får du frihed under ansvar og mulighed for selv at være med til at præge dagligdagen
samt at træffe selvstændige beslutninger, når kundernes udfordringer skal løses,” siger Kasper Mølgaard, manager, Airfreight Export.

Du får de bedste kollegaer du kan tænke dig
Vi når nye højder hos dsv Luftfragt eksport, og derfor leder vi efter en ny kollega til vores ad hoc-team i Horsens. Men inden vi kommer til, hvad vi forventer af dig, så lad os fortælle lidt om teamet, du bliver en del af.

Du får 5 super kompetente kolleger og kommer ind i et effektivt og socialt velfungerende team, hvor stemningen er både sjov og seriøs, og hvor smil og gensidig respekt er alfa og omega. Sparring med kolleger er en essentiel del af dagligdagen – det er nemlig sådan, vi yder den bedste service, og udvikler os som team. Vi er motiveret af at yde kundeservice fra øverste hylde, og så elsker vi den brede kontaktflade vi har med kunder og kollegaer i hele verden.

Du er knudepunktet for kunder, kolleger og leverandører
Du arbejder med dag-til-dag-salg og håndtering af luftfragtsforsendelser i et højt tempo til alle slags kunder, og du har en finger med i alt lige fra tilbudsgivning og booking til opfølgning og afregning af den enkelte transport.

Du vil få ansvaret for din egen kundegruppe og har friheden til at drive din egen lille forretning inden for de parametre og målsætninger, vi sætter som team.
Og så yder du kundeservice i verdensklasse, når du:

  • afgiver tilbud og følger op med kunder, leverandører og kolleger
  • plejer eksisterende kunderelationer
  • opsøger ny forretning i samarbejde med salgsafdelingen.


Vi ved godt, at der kan være meget at holde styr på i starten. Derfor sørger vi selvfølgelig for at tage dig under vores vinger, indtil du kan flyve selv.

Du ser altid muligheder og løsninger
Som speditør hos dsv Luftfragt eksport er der ikke to dage, der er ens, og du er typen, der navigerer problemfrit i det uforudsigelige – også på de hektiske dage, hvor forespørgslerne vælter ind. For du dyrker struktur på eliteplan og trives med at være den, der samler trådene og får tingene til at lykkes for kunderne. Du arbejder målrettet og selvstændigt, og kan godt lide at blive udfordret for at udvikle dig.

Samtidig er der en købmand gemt i dig, og du bruger aktivt din viljefasthed og din flair for at øjne ny forretning til at åbne nye døre og etablere stærke kunderelationer.

Derudover regner vi med, at du:

  • er uddannet speditør
  • har minimum 3 års speditionserfaring
  • taler og skriver dansk og engelsk.


Kunne du tænke dig at vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte manager, Airfreight Export Kasper Mølgaard på 79 29 71 39. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning og dit CV via linket hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

dsv - Global Transport and Logistics

dsv leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 75.000 medarbejdere i mere end 90 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Horsens

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (vikar) i Højbjerg

    Er du omstillingsparat og har du en systematisk tilgang til opgaver, så er det måske dig vi mangler til at være med til at bidrage til løbende forbedring af koordineringsprocesserne og servicenivea..
    • Logistikmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Horsens

    Brænder du for lager, logistik og kundeservice? Trives du i en flad og dynamisk organisation og motiveres du af en høj grad af ansvar i et job med stor indflydelse på den fremtidige retning? Så er .
    • Logistikmedarbejder
    • Horsens
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Horsens

    Brænder du for logistik og indkøb, så kan vi tilbyde et spændende og udfordrende uddannelsesforløb. Som Logistikassistentelev ved os, vil du lære hvordan både logistikken og indkøbene foregår i..
    • Logistikmedarbejder
    • Horsens
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Århus N

    Opportunity A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company working to connect and simplify its customers’ supply chains. As the global leader in shipping services, the company .
    • Logistikmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2