Logistikudviklingschef

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

Ønsker du at være i centrum for udvikling og optimering af logistikprocesser, standarder og styringssystemer? Drives du af at definere potentialer i en smartere og udvidet anvendelse af IT-systemer og data? Så kan denne rolle være det næste step for dig.

Opstarte og lede projekter

Denne nyoprettede rolle med reference til logistikdirektøren skal sætte fokus på at løfte vores logistikforretning til et endnu højere niveau end i dag. Derfor vil den rette kandidat, i samarbejde med logistikledergruppen, definere og drive udviklings- og optimeringsprojekter, der vil tage udgangspunkt i din stærke faglighed indenfor IT, særligt lagerstyringssystemer (WMS) og ruteplanlægningssystemer (TMS) kombineret med en forståelse for hvordan man driftsoptimerer.

Tværorganisatorisk rolle

Logistikudviklingschefen vil have løbende dialog med mange interessenter i virksomheden. Du vil have løbende dialog med IT om, hvordan vi kan optimere anvendelsen af logistikkens IT-systemer. Rollen vil ligeledes have tæt dialog med lager og distribution med henblik på at forstå og samarbejde om at sikre løbende udvikling og optimering af lager- og distributionsdriften. Du vil ligeledes sparre med salgsorganisationen samt den kommercielle organisation med henblik på, at vi udvikler de bedst mulige løsninger for forretningen. Du skal kunne operere på alle niveauer i organisationen og varetage træning og uddannelse af relevante medarbejdere i de nye processer og løsninger.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som logistikudviklingschef vil du få mulighed for at sætte præg på hverdagen og være helt tæt på motoren, som gør virksomheden til en succes. Du vil i tæt samarbejde med dine kollegaer sørge for, at vi altid leverer de rette produkter til tiden med et højt serviceniveau, samt at du med hvert afsluttet projekt, forbedrer dine kollegaers hverdag. Du skal trives i en uformel kultur, hvor man altid hjælper og sætter krav til hinanden.

Ansøgning

Matcher du ovenstående profil, så glæder vi os til at høre fra dig.

Kontaktperson for spørgsmål til stillingen: Logistikdirektør Bo Rasmussen på tlf. 51274484.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Ishøj
  • Mandag den 20. marts 2023

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København

    Kan du yde førsteklasses service over for kunder og leverandører, og samtidigt holde styr på mange forskelligartede opgaver inden for planlægning og logistik, er du måske vores nye Logistikkoordina..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (vikar) i Herlev

    Har du lyst til at arbejde med lokalplaner og samtidigt udvikle dig som byplanlægger og projektleder? Har du erfaring med lokalplanlægning eller en god forståelse for det felt af interesser, som by..
    • Logistikmedarbejder
    • Herlev
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Brøndby

    Vores kunde er et moderne transport- og logistikfirma med fokus på kvalitet og løsninger til gavn for danske virksomheder. De søger nu en medarbejder med opstart hurtigst muligt. Arbejdsopgaver..
    • Logistikmedarbejder
    • Brøndby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1