Materielforvalter ved Drifts- og Støttesektion Kampstøtte til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Har du erfaring og indgående kendskab til logistik og drift, samt udviklede evner til at skabe personlige relationer på tværs af funktions- og arbejdsområder, og er du samtidig stærk i SAP MM og PM?

Vil du være med til at gøre en forskel for Danmarks evne til at forsvare sig selv, så er denne stilling måske noget for dig.

Om os

Du indgår i en sektion med syv kollegaer, som består af en afdelingschef, en sektionschef, en materielforvalter, en projektsekretær, to projektledere og en kontorelev.

Vi yder støtte til hele afdelingen i form af projektledelse, projektstøtte og supporterer vores tekniske sagsbehandlere med formålet, at tilvejebringe det bedst mulige materiel til de ansatte inden for Forsvarsministeriets område, med hovedvægten af anskaffelserne primært til Hærens soldater.

Afdelingen som har ansvar for at anskaffe, drifte og bortskaffe landmilitært materiel med udgangspunkt i en sammenhængende operativ, logistisk, teknisk og økonomisk argumentation, som er tilpasset gældende taktiske, operative, strategiske og politiske behov.
Dagligdagen er meget dynamisk, da vi har en stor berøringsflade med interessenter på tværs af hele Forsvarsministeriets område. Du får derfor en stor kontaktflade internt i styrelsen, rundt om i Forsvaret og med eksterne leverandører.

Vi er professionelle, har fokus på opgaven og passer samtidig på hinanden. Trivsel og et godt arbejdsmiljø vægtes højt i sektionen og vi stræber efter at skabe Work-life balance. Derfor er hjemmearbejdsdage muligt med plads til arbejdsplanlægning for den enkelte.

Det er vigtigt for os at have glade og kompetente medarbejdere, derfor prioriterer vi kompetenceudvikling lige så højt som vores trivsel, og at vi har gode relationer til hinanden. Vi skaber og tilbringer tid med hinanden i forskellige sammenhænge såsom deltagelse i DHL, sektionsdage, vi cykler til arbejdet, eller noget så simpelt som at drikke en kop kaffe sammen i pausen.

Om stillingen

Du bliver en del af vores faste driftselement bestående af sektionschefen, projektsekretæren og kontoreleven, som styrer og understøtter driften i afdelingen med produktionsfremmende foranstaltninger, herunder SAP (MM-modulet).

Vi støtter således med en bred vifte af opgaver i hele afdelingen og koordinerer en lang række opgaver med Forsvarets øvrige myndigheder, primært Hærkommandoen.

Sammen med divisionens driftselement, er dine arbejdsopgaver blandt andet:
• Controlling på sanering af udvalgte materielgenstande og kapaciteter.
• At bistå KALA- koordinerende sagsbehandler for forsynings- og vedligeholdelsesdirektiver med det formål, at sikre ensartethed og kvalitet, samt rettidig udgivelse til de brugende og vedligeholdende enheder.
• At bistå med optælling, mønstring og rapportering af KALA lagre og myndighedsbeholdninger.
• At vejlede i opgaveløsninger relateret til SAP inden for alle materiel- og logistikanliggender på tværs af KALA område.
• At deltage i koordinationsmøder inden for alle materiel- og logistiske anliggender på tværs KALA områder med interne som eksterne enheder.
• At udvikle og vedligeholde driftselementets teamsite.

Om dig

Du har relevant erhvervsfaglig uddannelse med svendebrev/uddannelsesbevis inden for logostik.

Vi ser gerne, at du allerede har gennemført minimum et obligatorisk- og et valgfag fra akademiuddannelsen med fokus på ledelse, eller anden relevant uddannelse på tilsvarende niveau. Hvis du ikke allerede har det, skal du være klar på at tage denne uddannelse.

Vi forventer, at du har erfaring med SAP (MM modulet, herunder myndighedsbeholdning og/eller lagerbeholdning) og at du kan støtte, vejlede og rådgive KALA medarbejdere i anvendelse af SAP.
Logistisk erfaring fra Forsvaret er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer desuden, at du kan anvende Microsoft Word og Excel, og at du kan kommunikere klart og præcist både skriftligt og verbalt.
Du er serviceminded, og kan lide at have en stor berøringsflade. Du er fleksibel og fungerer godt i en hverdag, som er præget af arbejdsopgaver forskellige steder i afdelingen. Derudover forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt og fokuseret.

Ansættelsesvilkår

Bemærk, at stillingen er slået op både civilt og miltært.

Som materielforvalter bliver du ansat og aflønnet i henhold til Organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for civilt ansatte under Forsvarsministeriets myndighedsområde inden for Centralforeningen for stampersonels forhandlingsområde.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.
Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte OL Søren Høst på telefon 91335152 eller via mail på [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer på telefon 7281 9151.

Vi beder dig søge stillingen via linket, og vi beder dig om at vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv.

Ansøgningsfristen er den 29. januar 2023. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart herefter.
Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE (FMI)
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) fungerer som materielfagligt videnscenter og logistisk myndighed. I samarbejde med Forsvarskommandoen med underliggende værnsstabe sikrer FMI rettidig støtte og forsyninger til Forsvarets igangværende operationer i ind- og udland. Det er FMI´s opgave at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materielkapaciteter for alle Forsvarets myndigheder lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til støvler, feltrationer og lommeknive. FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet og administrerer ca. en tredjedel af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Karup J
  • Søndag den 29. januar 2023

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Videbæk

    Vil du lære håndværket fra bunden, og kickstarte din karriere professionelle karriere indenfor logistik, planlægning og shipping? Og vil du være en del af et team af erfarne logistikassistenter? Så..
    • Logistikmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Brande

    STARK vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og –udvikling vægtes højt. I STARK Danmark er vi..
    • Logistikmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Skjern

    Europæisk markedsleder * Landbrugets e-handelsgrossist * +1.000 mio. € Vi sørger en ansvarlig Lager- og Logistikelev til vores 23.500 m2 store lager i Skjern.Lidt om os:Hos Kramp kan vi tilbyde en .
    • Logistikmedarbejder
    • Skjern
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Holstebro

    Logistikmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Logistikmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0