Internal Logistic Assistant

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kerteminde

Interesserer du dig for at have mange bolde i luften og en stor kontakt flade? Har du et stort overblik, drive og gode færdigheder til at sikre leveringsaftaler og deadlines overholdes? Og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? Så er du måske vores nye Internal Logistic Assistant?

Vores nuværende Internal Logistic Assistent har fået andre arbejdsopgaver internt i organisationen, så derfor søger vi nu én, der har lyst til at træde i hendes sted.

Med reference til Internal Logistic Manager bliver du en del af Internal Logistic, der arbejder med hele værdikæden fra varemodtagelse til Shipping. Internal Logistic er et vitalt bindeled mellem produktionen, indkøb, service, kvalitet og koncernens Spareparts Warehouse i Frankrig. Vi sender årligt mere end 14.000 maskiner til kunder i hele verden og ser et højt potentiale for vækst i fremtiden.

Kverneland Group er en virksomhed, som er i rivende udvikling præget af høj faglighed, ansvarlighed med fokus på kvalitet. Du vil indgå i et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt.

Dine arbejdsopgaver

Med base i vores Internal Logistics får du som Internal Logistic Assistant et bredt indblik i og forståelse for hele virksomhedens supply-chain. Som Internal logistic Assistant er du ansvarlig for håndtering og forsendelse af varer til Sparepart og eksterne produktions enheder.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Primær kontakt person i forhold til Spareparts.
  • Håndtering af ordrer, bekræftelser, forsendelser og daglige rutiner ift. Spareparts
  • Frigive og følge op på produktionsordrer på varer til Spareparts.
  • Ordre håndtering, shipping og fakturering af varer til eksterne produktions enheder.
  • Håndtering og forsendelse af claims og ordrer fra Service.
  • Booking af transport
  • Support til internt lokationssystem
  • Deltager i interne projekter

Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor omgangstonen er uformel og tempoet højt.

Vi hjælper dig med at komme godt fra start og bidrager med sparring, gode råd, opmuntring og konkrete redskaber samt knowhow.

Din profil

For at få succes i stillingen, forestiller vi os, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for shipping/logistik/salgssupport og flere års erfaring fra en lignende stilling i en produktionsvirksomhed. Du har en stærk interesse for IT og er fortrolig med de fleste programmer i Office-pakken, optimalt har du erfaring med SAP, E-eksport og Power BI. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og evner at arbejde selvstændigt i en dynamisk og sæsonbetonet hverdag samtidig med du er løsningsorienteret og sikrer at leveringsaftaler og deadlines overholdes. Derudover er du service minded, kundeorienteret og en god kommunikator, og du formår at begå dig i et travlt miljø med høje ambitioner. Du har mod på at bidrage med fornyelse og udvikling af vores afdeling.

Som Internal Logistic Assistant får du en stor berøringsflade, du formår derfor at arbejde tværorganisatorisk og kommunikere på et højt niveau, hvorfor gode samarbejds- og kommunikationsevner er et must.

Lyder stillingen som noget for dig?

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning snarest. CV og motiveret ansøgning modtages kun via ansøgningslinket.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Kerteminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Kerteminde

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i Odense

    Vil du være med til at præge Odenses byudvikling? Har du mod på at føre store og små projekter gennem planlægningsfasen i samarbejde med rådgivere, bygherrer og de mange interesserede odenseanere? .
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Odense

    Logistikmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Odense

    Opstart hurtigst mulig.Som lagermedarbejder hos Harald Nyborg vil dine opgaver variere og omfatte:- Truckkørsel- Pluk og pak- Pakning af varer i kasser til forsendelse- Tømning af conta..
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Odense

    Vi tilbyder en deltidsstilling med fleksible arbejdsdage. Du kan forvente at arbejde mellem 2-5 vagter om ugen. Du får mulighed for at være en del af et team, hvor trivsel og sikkerhed er i fokus! .
    • Logistikmedarbejder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Kerteminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Kerteminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0