Byplanlægger med teknisk indsigt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

På trods af de nuværende konjunkturer er der ikke noget, der tyder på en væsentlig opbremsning af byudviklingen i hovedstadsområdet. Fremskrivningen af folketallet i HOFORs ejerkommuner viser en forventning om fortsat befolkningsvækst. Derfor er der en hel del byudviklingsprojekter i gang og flere forventes igangsat. Alle områderne skal forsynes med vand og varme og regn- og spildevand skal ledes væk fra områderne.

Vil du være med til at finde forsyningsvejen til bæredygtig byudvikling?
Som byudvikler i HOFOR kommer du til at indgå i dialog med vores ejerkommuner og private udviklere om at finde plads til og skabe rammerne for den tekniske infrastruktur i byudviklingsområderne.

Vores mål er at infrastrukturen ikke skal ligge i vejen men gøre gavn. Sammen med forretningerne i HOFOR skal du finde ud af hvordan investeringerne i teknisk infrastruktur kan bidrage til grøn omstilling og bæredygtig byudvikling

Dine primære arbejdsopgaver omfatter, at du:

  • Holder overblik over byudviklingen i en eller flere af vores ejerkommuner og bidrager til at forsyningen indtænkes allerede i de tidlige faser i byudviklingen
  • Finder forsyningsløsninger til de nye byudviklingsområder i samarbejde med vand, spildevand og varmeforsyning i HOFOR og sikrer det sker i tråd med efterspørgsel for borgere, kommuner og private udviklere
  • Skriver forsyningsløsningerne ind i kommunale planer, det vil sige planstrategier kommuneplaner og lokalplaner
  • Bidrager til at de identificerede forsyningsløsninger omsættes i en aftale med udvikler
  • Har blik for at forsyningsløsningerne fremmer en bæredygtig byudvikling

Blik for teknisk infrastruktur i byudviklingen
Vi forventer at du har blik for, hvordan den tekniske infrastruktur indtænkes og indpasses i byudviklingen. Gerne med erfaring fra en kommune, rådgiver eller developer. Det kan også være du lige er blevet færdig som miljø eller byplanlægger og kommer med helt ny viden om byudviklingstendenser og teknisk infrastruktur.

Vi forventer derudover, at du:

  • Har erfaringer med kommune- og lokalplaner
  • Kendskab til forsyningsplanlægning indenfor vand, varme, regn og spildevand
  • Har solid erfaringer med projektledelse af byudvikling i de tidslige faser
  • Har gode samarbejdsevner og trives med at være samskabende på tværs af fagligheder
  • Har erfaring med at finde løsninger på tværs af forskellige fagligheder

Ny Sektion med høj trivsel
Du bliver en del af en nystartet sektion, som er præget af høj trivsel og godt samarbejde. Det er også helt nødvendigt, da vi som ny sektion skal være klar til at løbe et par ekstra meter for at få landet de mange forskellige ting, der er forbundet med opstarten af noget nyt.

Der er fleksible arbejdsvilkår f.eks. er det muligt at arbejde 2 dage hjemme i løbet af en uge. Når du er på arbejdet, vil du opleve et godt kollegaskab.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Gerne så hurtigt som muligt eller senest den 23. oktober.Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jakob Hjortskov Jensen, Sektionsleder, 27954211 og/eller [email protected] din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.

I HOFOR går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.

Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en retfærdig rekrutteringsproces. Derfor bedes du undlade at vedhæfte et billede.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • København S
  • Mandag den 23. oktober 2023

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i København K

    Opportunity Join our vibrant team dedicated to delivering organizational projects and programs with efficiency and finesse. As a Portfolio, Program & Project Management Specialist, you'll embody .
    • Logistikmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København

    Kan du yde førsteklasses service over for kunder og leverandører, og samtidigt holde styr på mange forskelligartede opgaver inden for planlægning og logistik, er du måske vores nye Logistikkoordina..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1