Team Manager til fremtidens stærkeste logistikvirksomhed i Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Team Manager til fremtidens stærkeste logistikvirksomhed i Køge



Ender du tit med kold kaffe i dit krus, når snakken falder på udviklingsmuligheder i driften? Og er du kendt for din anerkendende og coachende ledelsesstil? Så er det nu, du bør læse videre.


Hos PostNord søger vi lige nu en Team Manager til vores pakketerminal i Køge. Vi mangler dig, der har lysten og evnerne til at bakke os op i at sikre effektiv sortering og distribuering af pakker til den bedste kvalitet og med de laveste omkostninger. Du vil opleve den bedste teknologi i Europa med vores fuldautomatiserede sorteringsanlæg, samt en masse spændende opgaver med både mennesker og processer.

Dine medarbejdere er din vigtigste ressource


Din primære opgave som Team Manager er ledelse af medarbejdere, og du får ansvaret, sammen med gode kollegaer, i at drive og udvikle pakkeproduktionen, som består af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere. Herudover vil du få ansvaret for:
  • Udvikling og optimering af arbejdsgange: Du er med til at sikre, at vi får skabt et effektivt produktionsflow med trimmede processer
  • At løfte vigtige administrative opgaver: Du står bl.a. i spidsen for at følge op på en række KPI'er, afholde ansættelsessamtaler, tavlemøder, performancesamtaler mv.
  • At styrke teamånden i pakkeproduktionen: Sammen med ledergruppen bestående af 5 Team Managers, har du ansvaret for et godt og tæt samspil i pakkesorteringen, hvilket er altafgørende for vores fælles succes.

Til at lykkes i stillingen er du hjulpet godt på vej af vores dygtige driftskoordinatorer og planlæggere, som bidrager med bemandingsplanlægning og eksekvering af driften.

Dine arbejdstider giver dig ansvar og udviklingspotentiale


Vores pakketerminal i Køge består af ca. 180 - 200 engagerede medarbejdere, som arbejder på henholdsvis dag, aften- og nathold.

Som Team Manager på natholdet i Køge vil din arbejdstid som udgangspunkt være mandag - fredag/lørdag morgen indenfor tidsrummet kl. 23:30 - 07:30.

Du er i høj grad med til selv at planlægge og tilrettelægge din arbejdstid, i samarbejde med dine lederkollegaer.

Dine ambitioner er fremtidsdrevet, og du er til stede i nuet


Du er optaget af at jagte forbedringer og trives med at have stor indflydelse på udvikling af driften, så den kan imødekomme fremtidens opgaver og behov. Herudover har du en stærk eksekveringskraft, så dine projekter følges helt til dørs.

Du er kendetegnet ved at være en teamplayer, der vægter loyalitet og holdånd højt. Dette kommer til udtryk i din ledelsesstil, hvor du lytter til dine medarbejdere og vægter både deres sparring og input højt. Det stærke samarbejde er en vigtig drivkraft og afgørende for vores fælles succes i samspillet med både vores interne og eksterne kunder.

Med dine min. 2 års ledelseserfaring fra en logistik, transport, og/eller produktionsvirksomhed ved du, hvordan du motiverer medarbejderne og driver projekterne frem. Er din erfaring suppleret af relevant lederuddannelse, er det bestemt en fordel. Herudover er det vigtigt, at du har erfaring med aften/natarbejde.

Vi leverer


Vi tilbyder et spændende job i en virksomhed med en ambitiøs vækststrategi, der medfører mulighed for stor indflydelse og rum for både faglig og personlig udvikling. Blandt andet tilbyder vi en fuld akademi uddannelse i ledelse, fordi vi tror på, at investering i dig som leder er afgørende for vores fælles succes.

Din nye hverdag vil være på adressen Køge Pakketerminal, Ullsvej 1, 4600 Køge - og du vil blive ansat efter Industriens Funktionæroverenskomst med løn efter kvalifikationer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Terminalchef Lars Rowland Brandi på tlf. +45 51 59 33 42 eller på mail [email protected]

Vi glæder os til at høre fra dig!

ansøge


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Køge
  • Fredag den 29. september 2023

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i Køge

    Hvis du har interesse og evner inden for transport, og du brænder for at få enderne til at gå op i en højere enhed - så er dette drømmejobbet for dig! Du bliver en meget vigtig medspiller i at serv..
    • Logistikmedarbejder
    • Køge
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (vikar) i Roskilde

    Har du det overblik, der skal til for at sikre høj leveringsservice til vores fabrikker? Motiveres du af at udfordre ’plejer’, når det kommer til udvikling og forbedringer? Så har Stryhns Gruppen e..
    • Logistikmedarbejder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder på Midt-og Vestsjælland

    I Lejre er vi kendt for en stærk strategisk vision for kommunen, der har skabt bæredygtig bosætning og grøn erhvervsudvikling. Vi har en kommunalbestyrelse, der tager tidens kriser med klima, en..
    • Logistikmedarbejder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Køge

    Vi søger en dedikeret og passioneret reservedelsrådgiver til vores team. Vi er specialiseret i salg af reservedele og tilbehør af højeste kvalitet, og arbejder med de nyeste teknologier. Du vil arb..
    • Logistikmedarbejder
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 5
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 3
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 4
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3