Kollega til Hjemmeværnskolens Uddannelsesmaterielkontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nørre Nebel

Har du kendskab til Hjemmeværnet, er du serviceminded, og har du en høj grad af selvstændighed omkring løsning af opgaver? Så er du måske den nye kollega, vi står og mangler i Driftssektionen.

Om os

Hjemmeværnsskolen er Hjemmeværnets uddannelsesinstitution. Vi udvikler uddannelser og uddanner Hjemmeværnets frivillige medlemmer.

Vi lægger stor vægt på medarbejdernes udvikling og trivsel. Derfor er der gode muligheder for både efter- og videreuddannelse samt deltagelse i sociale arrangementer med dine kollegaer.

Hjemmeværnsskolen er et særligt sted, da vi har et tæt samarbejde med de frivillige undervisere og kursister, hvor lysten, og ikke pligten, er vores drivkraft. Det sætter selvfølgelig krav til vores medarbejdere og samarbejde, som er baseret på anerkendende ledelse.

Du kommer til at arbejde i Driftssektionen, hvor vi er 14 medarbejdere. Opgaverne for sektionen er meget forskellige, men alle løses ved en samlet fælles indsats.

Om stillingen

Du tilgår en sektion med et højt aktivitetsniveau, hvor vi ofte har flere bolde i luften.

Du vil få en bred vifte af opgaver i din dagligdag, og du vil opleve at alle dage ikke er ens.

Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte støtte til den daglige drift ved Uddannelsesmaterieldepotet ved Hjemmeværnsskolen.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:
Modtage og udlåne materielgenstande, modtage og kontrollere indkøbte materiel- og forbrugsgenstande samt registrering i Hjemmeværnsskolens uddannelsesmaterielregnskab (SAP/FORMAT).

Du vil have mulighed for at have fleksible arbejdstider. Skolen lægger vægt på, at du løbende tager uddannelser og kurser for at fastholde og/eller udvikle dine kompetencer.

Dit faste tjenestested vil være i Nymindegab.

Arbejdstiden er normalt fra kl. 08:00-15:30/fredag til 15:00, men tilrettelæggelsen af arbejdstiden er meget fleksibel.

Om dig

Der er intet krav til, at du har en faglært uddannelse, men vi ser gerne, at du har en militær baggrund som forsyningshjælper. Det er et krav, at du har et gyldigt førerbevis til minimum kategori C.

Det er ønskeligt, at du har brugerkendskab til SAP inden for logistikområdet har truckcertifikat samt ADR bevis. Du er god til at kommunikere og typen som ser muligheder i stedet for begrænsninger.

Det er vigtigt, at du har lyst til at være en del af Driftssektionen og kan arbejde selvstændigt. Du udstråler entusiasme og har en fleksibel tilgang til hverdagens udfordringer samt kan lide orden og præcision. Desuden har du gode samarbejdsevner, da det er vigtigt, at du kan indgå i samspil med kollegaer, instruktører og øvrige eksterne kunder.

Du er god til at planlægge og kan håndtere frihed under ansvar, da du sammen med lederen af depotet står for al logistisk støtte til vore kurser. Du har nemt ved at samarbejde på tværs af en frivillig organisation og med mennesker med forskellige baggrunde.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale mellem Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F). Aflønning sker med en løn på 23.126,27 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte lederen af Serviceelementet, materielmester Dennis Christiansen på 2345 5467.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på 7281 9151.

Ansøgningsfristen er den 22. august 2022, og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Vi beder dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en evt. samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HJEMMEVÆRNSSKOLEN
Hjemmeværnsskolen udvikler uddannelser, der giver de frivillige hjemmeværnssoldater faglige samt ledelses- og føringsmæssige kompetencer, der muliggør effektiv og koncentreret indsættelse til hjælp for Forsvaret og det øvrige samfund. Derudover gennemfører vi i stor udstrækning uddannelse af personel fra Forsvarets øvrige myndigheder samt fra Politiet, så vi i alt uddanner cirka 5.000 kursister om året.
Hjemmeværnsskolen består af 71 ansatte, hvoraf ca. halvdelen gør tjeneste i Nymindegablejren. De øvrige medarbejdere ved Hjemmeværnsskolen er ansat ved Marinehjemmeværnssektionen eller et af de tre uddannelsescentre, der geografisk er placeret rundt i landet.
Hjemmeværnsskolen er en moderne arbejdsplads, der anvender den nyeste viden inden for uddannelse og læring. Vi har senest i oktober 2018 vundet Forsvarets Uddannelsespris for vores taktiske læringsvideoer, der er udviklet i samarbejde med Hærens Sergentskole – et samarbejde der fortsætter med læringsvideoer inden for andre områder.
Vi har også et tæt samarbejde med Forsvarets andre uddannelsesinstitutioner, herunder Hærens Officersskole og Operational Support Wing, ligesom vi har et stort internationalt engagement med blandt andet U.S. National Guard i USA, de baltiske lande samt Georgien og senest Kenya.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Nørre Nebel.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Nørre Nebel
  • Mandag den 22. august 2022

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder (elev) i Videbæk

    Vil du lære håndværket fra bunden, og kickstarte din karriere professionelle karriere indenfor logistik, planlægning og shipping? Og vil du være en del af et team af erfarne logistikassistenter? Så..
    • Logistikmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Brande

    STARK vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og –udvikling vægtes højt. I STARK Danmark er vi..
    • Logistikmedarbejder
    • Brande
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder (elev) i Skjern

    Europæisk markedsleder * Landbrugets e-handelsgrossist * +1.000 mio. € Vi sørger en ansvarlig Lager- og Logistikelev til vores 23.500 m2 store lager i Skjern.Lidt om os:Hos Kramp kan vi tilbyde en .
    • Logistikmedarbejder
    • Skjern
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i Holstebro

    Logistikmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 7500 Holstebro
    • Logistikmedarbejder
    • Holstebro
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Nørre Nebel

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Nørre Nebel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0