Bliv en del af holdet som Trafikstyrer hos Movia - Barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Valby

Movia søger lige nu en passioneret Trafikstyrer til et spændende barselsvikariat, hvor du får muligheden for at være med til at sikre smidig og effektiv kørsel. Som trafikstyrer bliver du en del af vores Flex Drift afdeling, der varetager, sikrer og styrer de bestillingsbaserede kørselsordninger for kommuner og regioner. Kendetegnende for arbejdet er en spændende men hektisk hverdag, i en afdeling, hvor to dage aldrig er ens.

I Flex Drift arbejder vi bl.a. med patientbefordring til sygehuse, handicapkørsel og nye fleksible kollektive trafiktilbud. Det er primært uoverensstemmelser mellem den planlagte og den udførte kørsel, som du, som Trafikstyrer, har fokus på. Det drejer sig typisk om forsinkelser pga. vejarbejde eller dårligt vejr, kunder der ikke er klar til afhentning, chauffører der ikke kan finde en afdeling på et sygehus m.v.

Som trafikstyre vil dine primære arbejdsopgaver være:
  • Overvågning af driften
  • Løsning af de driftsmæssige problemer
  • Kontakt til vognmænd, chauffører og kunder
  • Replanering af kørslen
  • Bestillingsmodtagelse i mindre omfang


Du vil altså som Trafikstyrer blive en nøglespilleren i at tackle udfordringer i den bestillingsbaserede kørsel. Du får en hverdag fyldt med variation, hvor du skal jonglere med overvågning af driften, løsning af driftsmæssige udfordringer og kontakt med vognmænd, chauffører og kunder. Din rolle er afgørende for at sikre, at passagererne når sikkert frem til tiden til deres destination.

Vi forestiller os, at du har:
  • Lyst til eller erfaring med disponering og trafik/driftsstyring
  • Erfaring og trives med at arbejde i et til tider hektisk miljø
  • Evner og lyst til at tage ansvar og træffe beslutninger vedrørende driften
  • Ordenssans og godt overblik
  • Lyst til at yde god service over for kunder og entreprenører
  • Lyst til at indgå i en tidsbegrænset stilling


Hvad tilbyder vi?
Et spændende barselsvikariat, fuld tid, med tiltrædelse d. 1. marts 2024 eller så hurtigt som muligt derefter. Vikariatet forventes at løbe til og med udgangen af marts 2025. Arbejdstiden er placeret i en turnus på hverdage mellem kl. 05.45 og 17.30. Vi værdsætter vores medarbejdere, og lønnen følger overenskomsten mellem relevant faglig organisation og KL.

Movia som arbejdsplads
Movia transporterer årligt over 200 millioner passagerer på vores knap 450 buslinjer, ni lokalbane-strækninger, fem forskellige Flextrafik-ordninger og i vores plustur-ordning – det gør os til Danmarks største mobilitetsselskab. Vi arbejder desuden aktivt med den grønne omstilling og sætter løbende elektriske busser og havnebusser i drift, så vi kan nå vores ambition om at være fossilfrie i 2030.

Movia er desuden en dynamisk arbejdsplads. Vi løser problemer i driften nu og her, fordi vores passagerer er afhængige af bus, tog og Flextrafik i hverdagen og til fritidsformål. Vi arbejder også for at forbedre vores produkter og services på den lange bane.

Vi bor centralt placeret mellem Valby St. og København Syd St. (tidl. Ny Ellebjerg St.), og du kan tage bussen lige til døren på Toftegårds Plads. Vi har en uformel omgangstone, og som arbejdsplads fokuserer vi på medarbejdertrivsel, kompetenceudvikling og karriereløft. Vi tror på frihed til at tilrettelægge egne arbejdsopgaver, så der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv med en 37 timers arbejdsuge inkl. frokost samt flextid og mulighed for hjemmearbejde, når opgaverne tillader det. Vi er en røgfri arbejdsplads med mulighed for at bruge træningsrum og deltage i motionsaktiviteter, fordi vi satser på et sundt arbejdsliv – nu og i fremtiden.

Din kommende leder Renes ledelsesstil er kendetegnet ved at være åben, ærlig og direkte, forventningen i teamet er at man både giver noget af sig selv men også får noget igen. I din første tid hos Movia vil du desuden få en kollega som din introcoach han/hun vil vise dig rundt og lære dig organisationen bedre at kende.

Sådan søger du
Vi holder løbende samtaler og ser gerne, at du sender din ansøgning og CV hurtigst muligt. Ansøgningsfristen er 14. februar 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Renè Mark Jensen på telefon 36 13 19 39 eller 26 27 20 35.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Valby.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Logistikmedarbejder
  • Valby
  • Onsdag den 14. februar 2024

Lignende jobs

  • Logistikmedarbejder i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Logistikmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Logistikmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København K

    Opportunity Maersk Project Logistics Functional Product Owner (fixed term)A.P. Moller - Maersk is an integrated container logistics company that is responsible for moving 20% of global trade ever..
    • Logistikmedarbejder
    • København K
    Få mere info
  • Logistikmedarbejder i København K

    Opportunity Join our vibrant team dedicated to delivering organizational projects and programs with efficiency and finesse. As a Portfolio, Program & Project Management Specialist, you'll embody .
    • Logistikmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Valby

Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Valby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0