Søfragtsspeditør - Aid & Relief

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Drives du af vækst, udvikling og gode resultater? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed og indgå i et engageret og velfungerende team? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job som søfragtsspeditør i en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.

Med mere end 30 års erfaring inden for Aid & Relief, kan Scan Global Logistics tilbyde en lang række tjenester over hele verden. Vi har kompetence og kapacitet til at opfylde de mest krævende opgaver og tidsplaner i de fjerneste områder af verden. Du bliver en del af et dansk team med en lang række erfarne og ambitiøse kollegaer og et stærkt sammenhold på tværs af organisationen.

Vi tilbyder dig
Vi tager ansvar for det fulde transportforløb fra afgivelse af tilbud, koordinering af logistikken i hele transportkæden samt dokumentation til at sikre endelig levering på destinationen. Du får ansvar for bookinger, koordinering og opfølgning på vores nødhjælpsforsendelser. Arbejdet kræver at vi leverer en første klasses service og forstår at opbygge relationer på tværs af landegrænser.

Vi beskæftiger os primært med cross trade, så størstedelen af opgaverne løses i samarbejde med kollegaer og partnere i andre dele af verden med en bred kontaktflade til kunder, leverandører, agenter og samarbejdspartnere globalt.

Verdenssituationen er med til at sætte vores dagsorden, og hverdagen byder på mange nye udfordringer. Vi arbejder for at fremme en kultur, hvor ”respect, integrity, entrepreneurship & fun” er en del af vores fælles hverdag, og udgør vores DNA – og den måde vi tilgår både vores kunder, kollegaer og partnere på.

Vi tilbyder en stilling i gode rammer på vores kontor i Viby, Aarhus.

Vi forventer, at duDrives du af vækst, udvikling og gode resultater? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed og indgå i et engageret og velfungerende team? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job som søfragtsspeditør i en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.Drives du af vækst, udvikling og gode resultater? Kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed og indgå i et engageret og velfungerende team? Så kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job som søfragtsspeditør i en af Skandinaviens største globale transport- og logistikvirksomheder.Vi tilbyder digVi forventer, at du
  • har erfaring med søfragt
  • vil indgå i et team hvor vi lytter aktivt til kundernes behov og er på forkant med at imødekomme deres forventninger
  • har forståelse for at vi kun lykkes når alle på arbejdspladsen har det godt
  • har et godt humør, er initiativrig og kan lide at blive mødt med udfordringer
  • har erfaring med søfragtvil indgå i et team hvor vi lytter aktivt til kundernes behov og er på forkant med at imødekomme deres forventningerhar forståelse for at vi kun lykkes når alle på arbejdspladsen har det godthar et godt humør, er initiativrig og kan lide at blive mødt med udfordringer
    Det er en klar fordel, hvis du på forhånd har erfaring fra aid-segmentet, men det er ikke et krav. Vi tror på at indstillingen til opgaverne er det vigtigste og så skal dine kommende kompetente kollegaer nok hjælpe dig i mål.

    For at du kan blive en succesfuld del af vores nye team er det vigtigt, at du er en positiv teamplayer med en ”can do”-attitude. Vi lægger desuden stor vægt på, at du forstår at kombinere god service med en sund forretningsforståelse, og har en proaktiv tilgang til arbejdsopgaverne.

    Fik vi din opmærksomhed?
    Vi håber, du er blevet interesseret i at blive en del af vores team. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Morten Bang Christensen, Head of Department, Aid & Relief, Aarhus, telefon +45 6083 3686 eller besøge vores hjemmeside www.scangl.com.

    Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi gennemgår ansøgninger løbende og afslutter ansøgningsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet.
    Fik vi din opmærksomhed?www.scangl.com


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Logistikmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

    Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

    Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Logistikmedarbejder
    • Viby J

    Lignende jobs

    • Logistikmedarbejder (praktik) i Århus

      Vil du have landskabsarkitektfaget helt ind under huden i en af Skandinaviens største arkitektvirksomheder, og brænder du for at skabe byrum og landskaber, der gør en forskel for mennesker? Vi er a..
      • Logistikmedarbejder
      • Århus
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder (elev) i Risskov

      STARK vil være kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor et godt arbejdsmiljø med medarbejderengagement og –udvikling vægtes højt. I STARK Danmark er vi..
      • Logistikmedarbejder
      • Risskov
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder (vikar) i Højbjerg

      Er du omstillingsparat og har du en systematisk tilgang til opgaver, så er det måske dig vi mangler til at være med til at bidrage til løbende forbedring af koordineringsprocesserne og servicenivea..
      • Logistikmedarbejder
      • Højbjerg
      Få mere info
    • Logistikmedarbejder (elev) i Risskov

      Vibholm Guld og Sølv er familieejet og Danmarks største smykkekæde med passion og kærlighed for ure, smykker og diamanter. Vi har et af Danmarks største udvalg i ure og smykker fra de mest populære..
      • Logistikmedarbejder
      • Risskov
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som logistikmedarbejdere i Viby J

    Herunder ser du udviklingen i udbudte logistikmedarbejder i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal logistikmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte logistikmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som logistikmedarbejdere
    30. april 2024 1
    29. april 2024 1
    28. april 2024 1
    27. april 2024 1
    26. april 2024 1
    25. april 2024 1
    24. april 2024 1
    23. april 2024 1
    22. april 2024 1
    21. april 2024 1
    20. april 2024 1
    19. april 2024 1
    18. april 2024 1
    17. april 2024 1
    16. april 2024 2
    15. april 2024 2
    14. april 2024 2
    13. april 2024 2
    12. april 2024 2
    11. april 2024 2
    10. april 2024 2
    9. april 2024 2
    8. april 2024 2
    7. april 2024 2
    6. april 2024 2
    5. april 2024 2
    4. april 2024 2
    3. april 2024 2
    2. april 2024 2
    1. april 2024 2
    31. marts 2024 2