Skiltemontør til montering af folie søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Har du lyst til at arbejde med skiltemontage og foliering? Så er BM Visuelt stedet for dig!

Vi er en førende virksomhed inden for visuel kommunikation og specialiserer os i at skabe unikke og iøjnefaldende skilte og reklamer. Vi søger nu en dygtig og dedikeret skiltemontør til at styrke vores team. Hos BM Visuelt vil du blive en del af et erfarent og engageret team.

Primære ansvarsområder:
Primære ansvarsområder omfatter montering af folie på forskellige overflader. For at lykkes i dette arbejde forventes det, at du har et godt øje for detaljer og præcision. Du skal være i stand til at arbejde selvstændigt samt i team for at opnå de ønskede resultater.

Om dig:
Vi søger en person, der har erfaring som skiltemontør eller besidder en relevant uddannelse indenfor området.

Du har en positiv indstilling og er mødestabil.

Om os:
Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende fuldtidsstilling som skiltemontør hos BM Visuelt. Hos os kan du se frem til gode arbejdsforhold i vores nye og store lyse lokaler. Vi værdsætter vores medarbejdere og tilbyder en attraktiv lønpakke, der afspejler dine kvalifikationer og erfaring. Som Skiltemontør hos os vil du opleve en afvekslende arbejdsdag, hvor du både kommer til at arbejde udendørs og indendørs.

Formalia og rekrutteringsprocessen:
Det vil glæde os at modtage din ansøgning snarest muligt og vi ser frem til at høre fra dig. Du kan sende din ansøgning og CV via knappen "Ansøg dette job". Har du spørgsmål til stillingen eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58580855 eller via e-mail [email protected]. Vi behandler ansøgninger løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning allerede i dag. Vi ser frem til at få dig med ombord som en del af vores team hos BM Visuelt.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ac6d1fe9)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maler", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maler
  • Slagelse
  • Tirsdag den 12. september 2023

Lignende jobs

  • Maler i Kalundborg

    Få Foden Indenfor i Møbelbranchen: Erfaren Møbellakerer Søges! Drømmer du om at arbejde et sted, hvor dine færdigheder som møbellakerer virkelig bliver værdsat? Ønsker du at træde ind i et milj..
    • Maler
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Maler i Køge

    Bliv en del af fremtidens byggeri: Erfarne malere søges til Køge Sygehus Projekt!Bliv en del af et hold, der skriver historie! Køge Sygehus Projekt Team I/S, ejet af de italienske virksomheder Itin..
    • Maler
    • Køge
    Få mere info
  • Maler i Ringsted

    For kunde søges industrimaler til vådmalig af egenproduktion, trailere, redskaber mv. Der er tale om en fast stilling hos vores kunde, der udvikler og producerer kvalitetsredskaber til landbruget.D..
    • Maler
    • Ringsted
    Få mere info
  • Maler i Holbæk

    Er du en erfaren Maler med lyst til at arbejde i Holbæk? Vi søger en dygtig Maler til at blive en del af vores team, der er klar til at tage fat på både store og små maleprojekter i området. Om..
    • Maler
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som malere i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte maler i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal malere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte malere over tid

Dato Alle jobs som malere
27. april 2024 1