Rekrutteringsfirma

Shipping coordinator søges til Kohberg Bakery Group A/S i Haderslev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Shipping coordinator søges til Kohberg Bakery Group A/S i Haderslev


Er du en af de servicemindede ildsjæle med shippingbaggrund? Er du rutineret i at håndtere transport- og logistikflow? Brænder du for teamindsatsen og følger du opgaverne til dørs? Så hører vi meget gerne fra dig snarest.


Kohberg Bakery Group A/S er fortsat inde i en positiv udvikling med øget aktivitet, og til Eksportteamet søger vi en effektiv og serviceminded koordinator.

Om jobbet
Som Shipping Coordinator kommer du til at arbejde med en bred portefølje af opgaver og med mange forskellige kontakter. Du vil stå for at koordinere forsendelserne til vores eksportmarkeder og vil dermed dagligt være i kontakt med mange interne og eksterne samarbejdspartnere i ind- og udland.

Du vil overordnet koordinere det daglige transport- og logistikflow med bil, skib, luftfragt, kurer og post. Det kan være transport af både færdigvarer og nye produkter, og drejer sig typisk om varer til EU, EØS og tredjelande. Opfølgning på ordrer, varelager og planlægning af produktion samt selve opfølgningen på transport hos speditører og vognmænd vil naturligt ligge inden for dit ansvarsområde.

Jobbet indebærer også indhentning af tilbud, forhandling og udarbejdelse af transportaftaler og – kontrakter. Dertil kommer håndtering og indhentning af den krævede dokumentation og de nødvendige tilladelser. Generelt vil det være en naturlig del af din hverdag at skulle følge op og koordinere mellem kunde, sælger, ordrekontor og transportør. Derudover står fakturering og månedsafslutning på transport på din to-do-liste.

Du vil derudover stå for opdatering og løbende forbedring af processer samt deltage i audits. Alt i alt betyder det, at du vil få en stor berøringsflade internt med eksport- og produktchefer, produktudvikling, kundeservice, produktion, planlægning, varesikring og kvalitet og ikke mindst frostlagerne i Haderslev og Bolderslev.

Du bliver del af Eksportteamet med fire kollegaer, der til dagligt sidder i Haderslev, men én dag om ugen må du forvente at være i Bolderslev.

Du vil referere til Eksportchefen.

Om dig
Du har minimum et par års erfaring inden for shipping/spedition og gerne med eksportopgaver og kundebetjening. Du er en ildsjæl med et højt serviceniveau, som vil blive en vigtig brik i samspillet om at få produkter leveret til tiden til vores kunder.

Du kommunikerer ubesværet både mundtligt og skriftligt på dansk, tysk og engelsk og du trives med at opsøge viden eksternt og internt. Vi har en forventning om, at du motiveres af et højt aktivitetsniveau og kan bevare overblikket samtidig med at du har øje for detaljen.

Dine kolleger oplever dig som en udadvendt og positiv kollega, der forstår vigtigheden af at arbejde som et team. Du er energisk og engageret og opsat på at se resultater af din indsats. Du forstår samtidig at prioritere dine indsatser.

Derudover har du:

  • Erfaring med udarbejdelse af eksportdokumenter
  • Forståelse af Incoterms og relevante myndighedscertifikater
  • Kendskab til ERP-systemer – gerne M3
  • Et solidt kendskab til Microsoft Office-pakken
  • Gerne kendskab til FMCG
  • Kommerciel tankegang
  • En systematisk og struktureret måde at arbejde på
  • En hands-on tilgang til opgaverne


Du tilbydes
Muligheden for en personlig og faglig udvikling hos Kohberg, hvor de grundlæggende værdier er passion, nærvær, teamorientering og forandringsparathed.

Vi modtager ikke CV og ansøgning via mail.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Heidi Schmidt Degermann på tlf. +45 61 63 07 76.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Haderslev
  • Lørdag den 15. oktober 2022

Lignende jobs

  • Maritim medarbejder (elev) i Fredericia

    Til vores Agency afdeling i Fredericia søger vi en engageret trainee / voksenlærling Har du mod på en karriere i det Blå Danmark med masser af muligheder for ansættelse efter endt uddannelse, så .
    • Maritim medarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Maritim medarbejder (elev) i Fredericia

    SDK har styr på verden – skal du være med?Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvid..
    • Maritim medarbejder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i Esbjerg

    <p>Do you want to be at the heart of the green energy transition, enabling offshore wind developments to meet global and national net zero targets? Are you looking to bring your expertise and..
    • Maritim medarbejder
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Maritim medarbejder i Varde

    Rådighedsstillinger – Kaptajner af reserven til Efterretningsregimentet Ønsker du at være tilkny..
    • Maritim medarbejder
    • Varde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0