Kaptajn - FANØLINJEN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sjællands Odde

Er du vores nye kaptajn på FANØLINJEN?

Vi står overfor en udvidelse af vores kaptajnsgruppe, og søger derfor en topmotiveret leder til posten. Som person er du udadvendt og inspirerende, og din erfaring som leder gør, at du altid formår at motivere dit team til at yde deres bedste.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Som Kaptajn på FANØLINJEN vil du få et ansvarsfuldt job, hvor du bliver skibets øverste myndighed. Du vil få en spændende og udfordrende dag, hvor du skal navigere i alle slags vindforhold, høj- og lavvande samt på både el- og konventionelle færger. Vi er Fanøs livsnerve som forbinder øen til fastlandet, og du vil derfor opleve at sejle med både fastboende, turister, gods og beredskabskøretøjer.

Du vil blive tilknyttet FANØLINJEN men vi opererer som ét Rederi, med stort fokus på udvikling af vores medarbejdere på tværs af linjer og lokationer. Du vil derfor opleve, at du som leder hos MOLSLINJEN vil du få et hav af muligheder for både personlig og faglig udvikling – både på tværs af by- og landegrænser.

I din afvekslende hverdag, vil du bl.a. få ansvaret for:

  • Den ombordværende skibsbesætning
  • At skibet afgår og ankommer til tiden, og til enhver tid er sødygtigt og behørigt bemandet
  • At alle certifikatkrav er overholdt både for så vidt angår besætning som skib

Leder med handlekraft

Som Kaptajn hos MOLSLINJEN er det essentielt, at du trives med ledelse og motivering af dit team. Du trives med at gå forrest og sætte det gode eksempel, så vi sikrer en positiv og samarbejde kultur på FANØLINJEN.

Som Kaptajn vil du få det fulde ansvar for dit skib og din besætning, så det er afgørende betydning, at du har ledelseserfaring, kan træde i karakter når det gælder samt er i stand til at træffe hurtige beslutninger.

MOLSLINJEN kan tilbyde dig:

  • At blive en del af Nordens førende færgerederi, hvor du vil få mulighed for at avancere på tværs af linjer og lokationer
  • At blive en del af et ambitiøst rederi, som i alle henseender har den grønne omstilling højt på agendaen, og hvor du har rig mulighed for at sætte dit præg på vores rejse mod en grønnere fremtid
  • At blive en del af et dedikeret team på 6 Kaptajner, som vægter samarbejde højt og hvor kulturen er præget af en uformel og humoristisk omgangstone

Stillingen er med hjemhavn i Esbjerg. Vi tilbyder overnatningsmuligheder i vores hvilekamre mellem vagter.

Vi forventer, at du er i besiddelse af følgende beviser:

  • Sønæringsbevis som Skibsfører, (STCW II/2 V/1-1, V/1-2).
  • GMDSS ROC
  • MOB STCW, VI/2-1
  • Brandbekæmpelse i skibe inkl. Brandleder, STCW VI/1-2 + A-VI/3
  • Gyldigt sundhedsbevis
  • §5, 6 og 7

Tiltrædelse: vi ønsker stillingen besat pr. 1. februar 2024 eller efter nærmere aftale.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til samtale, så send gerne din ansøgning snarest muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Koordinerende Kaptajn Thomas Pingel på tlf.: 4051 5195. Har du spørgsmål til f.eks. løn, ansættelsesforhold, arbejdstider mm. er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Katrine Logan på tlf.: 2019 6280.

Alle kvalificerede personer uanset alder, køn, religion og etniske tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. Det er dog et kriterie, at du taler skandinavisk, da det er et myndighedskrav.

Om MOLSLINJEN A/S

Rederiet MOLSLINJEN A/S er på 5 år gået fra at have én linje til at have 7 linjer, og Rederiet MOLSLINJEN A/S driver i dag ALSLINJEN, BORNHOLMSLINJEN, FANØLINJEN, LANGELANDSLINJEN, MOLSLINJEN, SAMSØLINJEN og ØRESUNDSLINJEN.

Vi har skabt en arbejdsplads, der tilbyder vores ca. 1.800 medarbejdere en spændende hverdag, hvor en uformel omgangstone, høj faglighed og frihed under ansvar går hånd i hånd.

Når du hører os sige ”Kombardo”, så er det et udtryk for den service og omsorg, vi præsenterer vores færgegæster for – men samtidig er Kombardo også et udtryk for, hvordan vi omgås og hjælper hinanden som kolleger. Vil du med ombord? Så Kombardo!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Maritim medarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Sjællands Odde.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Maritim medarbejder
  • Sjællands Odde

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som maritim medarbejdere i Sjællands Odde

Herunder ser du udviklingen i udbudte maritim medarbejder i Sjællands Odde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal maritim medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte maritim medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som maritim medarbejdere
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1