Rekrutteringsfirma

Kommercielt orienteret Product Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

For MacArtney Wind Solutions i Bur ved Holstebro søger vi en kommercielt orienteret Product Manager. Du bliver ansvarlig for at udvikle produktprogrammet af nogle meget spændende og innovative maritime og offshore produkter, der er markedsledende og ofte går til kanten af det mulige. For at styrke fokus på offshoreindustrien har MacArtney etableret en selvstændig og fokuseret forretningsenhed i Bur/Vemb ved Holstebro. Denne forretningsenhed har ansvaret for at udvikle, sælge, producere, installere og servicere maskiner, handling equipment og udstyr til MacArtneys maritime og offshore wind kunder.

Som MacArtneys nye commercial Product Manager får du ansvaret for avancerede produkter og løsninger inden for subsea cable installation and recovery. Overordnet set er dit vigtigste mål at styrke virksomhedens konkurrencekraft. I et marked i stærk vækst er udviklingen af en powerful produktstrategi et helt centralt element.

Stillingen

En vigtig opgave bliver at afdække markedet og ikke mindst kundernes behov, og sikre at MacArtneys produktprogram matcher dette. Konkret skal du sikre, at man møder markedets krav om digitalisering, og at produkterne understøtter den grønne omstilling.

Du støtter og træner sælgerne til altid at præsentere tilbud af den højest mulige kvalitet, og som fremstiller MacArtney gunstigt i sammenligning med konkurrenter. Du videreudvikler løbende salgsdokumentation og markedsføringsmaterialer.

I samarbejde med leveranceorganisationen (engineering, automation, procurement & production) jagter du systematisk optimeringer, der kan føre til kvalitetsforbedringer, hurtigere levering eller lavere kostpriser.

Du er garant for, at udviklingsprojekterne er afstemt med den langsigtede produktstrategi. Når et udviklingsprojekt er afsluttet, sikrer du, at de nye applikationer/løsninger integreres i standardprogrammet og prissættes konkurrencedygtigt. Kommercielt er du ansvarlig for at planlægge selve produktlanceringen.

Ansvarsområde

Din vigtigste opgave er at styrke MacArtneys konkurrencekraft og derved sikre en høj kundetilfredshed, som skaber mulighed for både mer- og nysalg i fremtiden.

Arbejdsområdet inkluderer også følgende opgaver:

  • udvikle produktstrategi og produktudviklingsprogram
  • støtte og udfordre den tekniske leveranceorganisation omkring udvikling, forbedringer og forankring af nye kompetencer
  • støtte sælgerne med at granske udbud, udvikle tilbud og deltage i kundemøder
  • koordination og samarbejde med den tekniske leveranceorganisation
  • udvikle og/eller fordybe relationer til stakeholders i kundens organisation.

Din profil

Du er resultatorienteret og har et kommercielt drive. Du afdækker systematisk markedet og konkurrenter, men er også dygtig til at lytte og afdække kundens behov. Kombinationen af din tekniske indsigt og din markeds- samt kundeforståelse betyder, at du fremstår tillidsvækkende. Det giver dig en stor personlig gennemslagskraft.

Du trives i det spændende felt mellem at udvikle MacArtneys produktprogram og styrke virksomhedens konkurrenceposition og ikke mindst styrke kundernes konkurrenceevne med dedikerede løsninger og produkter, der matcher deres forventninger.

Du motiveres af stillingsopslaget, fordi du får muligheden for et stort selvstændigt ansvar, hvor du kan sætte alle dine kompetencer i spil. At MacArtney befinder sig i en entreprenant fase gør dig kun endnu mere interesseret, for du ved, at der opstår muligheder i ambitiøse virksomheder, som er i en positiv udvikling.

Din strukturerede arbejdsform sikrer, at du kan holde styr på mange detaljer i en travl og til tider hektisk hverdag. Du anvender naturligt IT-værktøjer i dit daglige arbejde, ligesom du taler og skriver engelsk på et professionelt niveau.

Din baggrund

  • min. 5 års erfaring fra en rolle som produktansvarlig, projektleder eller evt. sælger
  • erfaring fra en projektorienteret virksomhed - gerne maskinbygning
  • sandsynligvis en kvalificerende teknisk uddannelse, alternativt min. 5 års erfaring og "proven track record" fra en tilsvarende jobrolle
  • det er en fordel, hvis du har erfaring med digitalisering og løsninger inden for tilsvarende branche
  • det er kvalificerende, hvis du har erfaring med at gennemføre udfordrende forandringsprocesser.

Virksomheden tilbyder

Et spændende job i en international virksomhed, der er i god vækst og har store ambitioner - og som har midlerne og viljen til at gøre ambitioner til virkelighed. Et job hvor du vil have stor indflydelse på at skabe rammerne. Der arbejdes på et højt fagligt niveau, fra koncept til installation, hvor der er plads til, at også du kan udvikle dig gennem opgaver med selvstændighed, ansvar og personlig udvikling.

Stillingen er fuldtid og arbejdsstedet er på MacArtney A/S - Offshore Wind Solutions’ kontor i Bur, 10 km vest for Holstebro. Kontoret er beliggende i køreafstand fra Thyborøn, Ringkøbing, Skjern, Tarm, Ikast/Herning, Skive, Struer og Hurup.

Spørgsmål

Alle spørgsmål rettes til Pay-Back specialist rekruttering att. seniorkonsulent Carsten Pedersen, tlf. 40 713 213 eller [email protected].

Hvordan søges stillingen

Send venligst din ansøgning via linket nedenfor. Kun elektroniske ansøgninger accepteres. Du modtager en bekræftelse på e-mail.

Ansøgningerne behandles løbende, og stillingen vil være åben, indtil den rette kandidat findes.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Om MacArtney

MacArtney-koncernen er en global leverandør af højteknologiske løsninger med speciale i design, fremstilling samt salg og service af en bred vifte af løsninger til industrier inden for onshore og offshore, renewables, ocean science, maritime civil engineering samt naval i hele verden.

MacArtney er en privatejet virksomhed, etableret i 1978, med koncernhovedkvarter i Esbjerg (DK). MacArtney-koncernen har desuden datterselskaber i Aberdeen (UK), Stavanger (NO), Mölnlycke (SE), Aix-en-Provence (FR), Bologna (IT), Rotterdam (NL), Kiel (DE), Bremen (DE), Houston, Boston og San Diego (US), Victoria (CA), Dartmouth (CA), Rio de Janeiro (BR), Mumbai (IN/UAE), Perth (AU), Ningbo (CN), Singapore (SG) samt MacArtney Hydraulics A/S i Klinkby. Herudover har MacArtney et stort netværk bestående af 23 repræsentanter og distributører dækkende hvert kontinent. Hermed er MacArtneys produkter tilgængelige lokalt - med global 24/7 support.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. maj 2024 463
14. maj 2024 460
13. maj 2024 461
12. maj 2024 454
11. maj 2024 454
10. maj 2024 463
9. maj 2024 456
8. maj 2024 455
7. maj 2024 455
6. maj 2024 461
5. maj 2024 464
4. maj 2024 472
3. maj 2024 457
2. maj 2024 465
1. maj 2024 473
30. april 2024 473
29. april 2024 463
28. april 2024 461
27. april 2024 467
26. april 2024 473
25. april 2024 463
24. april 2024 464
23. april 2024 465
22. april 2024 465
21. april 2024 470
20. april 2024 479
19. april 2024 482
18. april 2024 476
17. april 2024 473
16. april 2024 466
15. april 2024 480