Digital Marketing Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vil du inspirere unge til at handle for en mere bæredygtig verden gennem uddannelse og kulturmøder? Og er du klar til at bruge dine unikke ideer? Så kan det være dig, som vi søger til en spændende stilling som Digital Marketing Specialist i Global Contact & Training Team i Mellemfolkeligt Samvirke.Vil du inspirere unge til at handle for en mere bæredygtig verden gennem uddannelse og kulturmøder? Og er du klar til at bruge dine unikke ideer? Så kan det være dig, som vi søger til en spændende stilling som Digital Marketing Specialist i Global Contact & Training Team i Mellemfolkeligt Samvirke.Du kan se frem til et afvekslende job i Global Contact & Training Team, hvor vi samarbejder på tværs, løfter i flok og hvor der er en uformel og munter omgangsform samt åben og ærlig dialog. Vores vision er, at unge tager del i kampen for en mere retfærdig, demokratisk og bæredygtig verden, og at de forholder sig kritisk til egen rolle som globale medborgere.Som Digital Marketing Specialist i Global Contact & Training Team bliver du en del af et team bestående af 1 teamleder, 7 medarbejdere, 4 studentermedhjælpere og én eller flere praktikanter. Du får her chancen for at bruge din kreativitet og hjælpe os med at fremme kendskabet til Global Contact og VerdensKlasse, engagere vores målgrupper, generere salg og skabe leads gennem digitale platforme.Dine primære opgaver:Dine primære opgaver:
  • Du vil udvikle og implementere en effektiv digital marketingstrategi, der øger synligheden og kendskabet til Global Contact og VerdensKlasse.
  • Du vil være ansvarlig for at oprette og vedligeholde hjemmesiderne verdensklasse.dk, verdensmaalene.dk og globalcontact.dk, med fokus på at optimere for salg og brugeroplevelse. Du vil arbejde tæt sammen med vores webmaster.
  • Du skal forbedre SEO-resultater og brugeroplevelsen på vores hjemmeside.
  • Du vil skabe indhold til sociale medier for at engagere vores målgrupper på platforme som Facebook, Instagram og LinkedIn.
  • Du vil håndtere annoncering på sociale medier, Google Ads og print.
  • I samarbejde med teamet vil du opsætte og udsende nyhedsbreve. I dag bruger vi MailChimp, men vi regner med på sigt at bruge Microsoft Marketing.
  • Du vil udvikle og implementere en effektiv digital marketingstrategi, der øger synligheden og kendskabet til Global Contact og VerdensKlasse.Du vil være ansvarlig for at oprette og vedligeholde hjemmesiderne verdensklasse.dk, verdensmaalene.dk og globalcontact.dk, med fokus på at optimere for salg og brugeroplevelse. Du vil arbejde tæt sammen med vores webmaster.Du skal forbedre SEO-resultater og brugeroplevelsen på vores hjemmeside.Du vil skabe indhold til sociale medier for at engagere vores målgrupper på platforme som Facebook, Instagram og LinkedIn.Du vil håndtere annoncering på sociale medier, Google Ads og print.I samarbejde med teamet vil du opsætte og udsende nyhedsbreve. I dag bruger vi MailChimp, men vi regner med på sigt at bruge Microsoft Marketing.Dine kvalifikationerDine kvalifikationerDine kvalifikationerDu har en professionsbachelor, master eller en kandidatuddannelse inden for f.eks. digital marketing eller kommunikation eller minimum tre års dokumenteret erfaring på feltet. Du har:
  • Stærke evner og lyst til at udvikle og implementere en effektiv marketingstrategi
  • God forretningsforståelse og evne til at generere salg
  • Erfaring med at administrere og opdatere hjemmeside indhold
  • Gode samarbejdsevner
  • Erfaring med at udvikle indhold på tværs af flere sociale medier
  • God evne til at rammesætte indsatser, definere mål og leverancer og arbejde systematisk med indfrielsen af dem
  • Stærke evner og lyst til at udvikle og implementere en effektiv marketingstrategiGod forretningsforståelse og evne til at generere salgErfaring med at administrere og opdatere hjemmeside indholdGode samarbejdsevnerErfaring med at udvikle indhold på tværs af flere sociale medierGod evne til at rammesætte indsatser, definere mål og leverancer og arbejde systematisk med indfrielsen af demVi arbejder med mange forskellige systemer, det vil derfor være en fordel, hvis du har erfaring med nedenstående, men det er ikke et krav.
  • Erfaring med et eller flere CMS-systemer (vi bruger Drupal)
  • Har kendskab til Photoshop og InDesign (eller lignende programmer)
  • Har kendskab til Google Ads
  • Erfaring med at bruge webanalyseplatforme (gerne Plausible)
  • Har erfaring fra Meta Business Suite
  • Erfaring med Dynamics Marketing, er en fordel
  • Erfaring med et eller flere CMS-systemer (vi bruger Drupal)Har kendskab til Photoshop og InDesign (eller lignende programmer)Har kendskab til Google AdsErfaring med at bruge webanalyseplatforme (gerne Plausible)Har erfaring fra Meta Business SuiteErfaring med Dynamics Marketing, er en fordelDu tilbydes Du tilbydes Du tilbydes
  • En 8-årig åremålsansættelse på 30 timer/ugen
  • Løn og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst mellem MS og AC-organisationerne med en fordelagtig firmapensionsordning
  • Fleksibel arbejdstid og -sted, så der skabes sund balance mellem privat- og arbejdsliv. Dog kan der forventes forskudt arbejdstid i visse perioder
  • Faglig og personlig udvikling samt lejlighed til at præge egen og MS’ agenda
  • En fælles, obligatorisk frokostordning som er økologisk, vegetarisk og klimavenlig
  • En bred international omgangskreds af stærkt engagerede kolleger i et dynamisk arbejdsmiljø præget af mange forskellige opgaver og samarbejde på tværs
  • En engageret og uformel omgangstone med vægt på humor, sparring, og åben og konstruktiv feedback
  • En 8-årig åremålsansættelse på 30 timer/ugenLøn og ansættelsesvilkår ifølge overenskomst mellem MS og AC-organisationerne med en fordelagtig firmapensionsordningFleksibel arbejdstid og -sted, så der skabes sund balance mellem privat- og arbejdsliv. Dog kan der forventes forskudt arbejdstid i visse perioderFaglig og personlig udvikling samt lejlighed til at præge egen og MS’ agendaEn fælles, obligatorisk frokostordning som er økologisk, vegetarisk og klimavenligEn bred international omgangskreds af stærkt engagerede kolleger i et dynamisk arbejdsmiljø præget af mange forskellige opgaver og samarbejde på tværsEn engageret og uformel omgangstone med vægt på humor, sparring, og åben og konstruktiv feedback
    Vil du være en del af Mellemfolkeligt Samvirke?Vil du være en del af Mellemfolkeligt Samvirke?Hvis du deler vores vision om at fremme mellemfolkelig forståelse, solidaritet og bæredygtig global udvikling og opfylder de ovenstående kvalifikationer, opfordrer vi dig til at ansøge.Så send dit CV og en kort, motiveret ansøgning gerne i videoformat, og din portefølje senest d. 23. oktober 2023.Tiltrædelse: d. 1. januar 2024.Vi glæder os til at høre fra dig!


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

    Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Marketingmedarbejder
    • Mandag den 23. oktober 2023

    Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere

    Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

    Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
    17. maj 2024 460
    16. maj 2024 461
    15. maj 2024 463
    14. maj 2024 460
    13. maj 2024 461
    12. maj 2024 454
    11. maj 2024 454
    10. maj 2024 463
    9. maj 2024 456
    8. maj 2024 455
    7. maj 2024 455
    6. maj 2024 461
    5. maj 2024 464
    4. maj 2024 472
    3. maj 2024 457
    2. maj 2024 465
    1. maj 2024 473
    30. april 2024 473
    29. april 2024 463
    28. april 2024 461
    27. april 2024 467
    26. april 2024 473
    25. april 2024 463
    24. april 2024 464
    23. april 2024 465
    22. april 2024 465
    21. april 2024 470
    20. april 2024 479
    19. april 2024 482
    18. april 2024 476
    17. april 2024 473