Eventmedarbejder med overblik og stærke samarbejdsevner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Er du skarp til at tilrettelægge events og aktiviteter, så nordjyske uddannelsessøgende får den bedst mulige oplevelse, vejledning og afklaring som grundlag for et af de vigtigste valg i deres liv? Er du god til at samarbejde, og motiveres du af at se andre lykkes? Så er du måske den eventmedarbejder, vi søger til UCN’s kommunikationsafdeling.

Du bliver en del af et velfungerende fagligt fællesskab, hvor vi – på tværs af afdelingens forskelligartede opgaver – arbejder sammen for at løfte UCN’s formidling og brand og give målgrupperne den bedst mulige oplevelse.

Stillingsbeskrivelse
For at give de uddannelsessøgende de bedst mulige betingelser for at træffe deres studievalg, gennemfører Professionshøjskolen UCN en bred vifte af formidlingsaktiviteter. En helt afgørende del af disse aktiviteter er vejledningsarrangementer, events og brobygning, hvor de uddannelsessøgende både fysisk og online kan møde UCN’s mange uddannelser, blive inspirerede, få besvaret spørgsmål og mærke efter, om de har fundet netop deres drømmestudie.

Som eventmedarbejder bliver du en del af et team på tre personer, der arbejder med brobygning og studieorienterende aktiviteter på tværs af hele UCN i et tæt samarbejde med nøglemedarbejdere i både uddannelser og vejledning.

Du får en vigtig rolle som tovholder for en række forskellige studieorienterende aktiviteter, hvor du skaber værdi for dine kollegaer ved at have helt styr på planlægning, koncepter, roller og deadlines og ved efterfølgende at sikre den gode opfølgning, så vi kan gøre det endnu bedre næste gang.

Du kommer også til at navigere i en kompleks opgaveportefølje med mange samarbejdsflader på tværs af UCN og til andre videregående uddannelsesinstitutioner. Du får derfor brug for veludviklede samarbejdsevner.

Om UCN Kommunikation
Vi er en del af en dynamisk vidensinstitution med mange dedikerede medarbejdere, som brænder for lige netop deres uddannelse.

Du får et stærkt og sjovt kollegialt fællesskab i en kommunikationsafdeling med 16 dygtige og engagerede kollegaer (rekruttering, presse, design, intern kommunikation, studieliv og meget andet) samt gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt fleksibel arbejdstilrettelæggelse.

Dine opgaver

Dine opgaver vil især handle om at planlægge og gennemføre studenterorienterende aktiviteter for de flere tusinde uddannelsessøgende, som hvert år starter på UCN:

  • Planlægge, gennemføre og evaluere fysiske studieorienterende events såsom fysisk Åbent Hus, Åbent Hus Aalborg samt øvrige uddannelsesmesser
  • Planlægge, gennemføre og evaluere online studieorienterende events så som StudieInfo og Online Åbent Hus i virtuel eventplatform
  • Koordinere UCN-deltagelse i lokale uddannelsesmesser og til Naturvidenskabsfestival
  • Koordinere øvrige møder mellem uddannelsessøgende og UCN’s uddannelser såsom ”studerende for en dag”
  • Håndtering af henvendelser omkring udlån af messeudstyr internt i UCN og sparring omkring eventtilrettelæggelse
  • Indgå i øvrige samarbejder i teamet omkring brobygningsaktiviteter

Din profil

Du er en samarbejdsorienteret og vedholdende organisator, som kan skabe overblik, tilrettelægge processer, så alle er på plads og motiverede, når dørene åbner. Du er samtidig alsidig og nysgerrig, så du både kan tænke kreativt og udviklingsorienteret i forhold til hele tiden at have den bedst mulige ”portefølje” og samtidig sidde ved roret i forhold til den mere teknisk prægede afvikling af Online Åbent Hus.

Du:

  • har relevant kort, mellemlang eller anden relevant videregående uddannelse
  • har alsidig erfaring i en rolle som eventmedarbejder eller tilsvarende funktion, gerne inden for uddannelsesverdenen eller lignende
  • kan arbejde dynamisk og kreativt med at udvikle events og formater
  • har erfaring med eller mod på at arbejde ind i online formater for studieorienterede aktiviteter og sidde med praktiske opdateringsopgaver i en eventplatform
  • motiveres af at skabe de bedst mulige events, hvor din gode planlægning og dit gode forarbejde gør mange andre i stand til at lykkes og giver målgruppen værdi
  • kan arbejde selvstændigt og struktureret og sætte retning på internt/eksternt samarbejde, hvor der kan være mange interesser i spil
  • har veludviklede samarbejdsevner og kan være både diplomatisk og tydelig
  • kan skabe energi og humør i hverdagen og har lyst til at gå ind i et samarbejde, hvor du sammen med gode kollegaer arbejder for at få UCN’s uddannelser til at præsentere sig bedst muligt på dagen

Ansøgning
Kan du se dig selv i ovenstående muligheder, så vil vi rigtig gerne modtage din ansøgning sammen med dit CV og anden relevant dokumentation.

Sidste frist for at indsende din ansøgning er onsdag den 13. marts 2024.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 32 timer ugentligt med ansættelsessted i Aalborg. Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK Stat.

Tiltrædelse senest 1. maj 2024.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til kommunikationskonsulent Juliet Pierce Butler, tlf. 72 69 13 32 eller mail [email protected] eller kommunikationschef Erik Hagen Jørgensen, tlf. 72 69 03 20 eller mail [email protected].

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Aalborg Øst
  • Onsdag den 13. marts 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1