Studentermedhjælper til vores marketingafdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Aalborg SV

Er du vild med ord? Så er du måske vores nye studentermedhjælper til vores marketingafdeling.

Brænder du for at finde den helt rigtige formulering og synes du også at kommaet er et fint lille tegn med en værdi, der langt overstiger dens beskedne statur? Motiveres du af ansvar og mulighed for selv at tilrettelægge og strukturere dine daglige arbejdsopgaver? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Som studentermedhjælper får du ansvaret for vores skrevne budskaber – lige fra kampagnetekster, intern kommunikation, nyheder, pressemeddelelser, manualer og webindhold.

Jobbet kræver, at du er selvstændig, omhyggelig og elsker ord. Det er ikke afgørende, om du har tidligere erfaring, men derimod at du brænder for dit område. Du får din dagligdag på vores hovedkontor i Aalborg, men bliver samtidig en del af en større international marketingsafdeling med kollegaer i både Sverige og Tyskland, som du kan sparre med og trække på. Du arbejder tæt sammen med os på kontoret og indgår i vores gruppe, hvor vi interesserer os for hinanden og prioriterer tid til det gode kollegiale fællesskab.


Om Smarteyes


Smarteyes er Sveriges andenstørste optikerkæde grundlagt i 2007 med en vision om at gøre det smartere, sjovere og mere enkelt at købe designerbriller. Vi har butikker i Sverige, Tyskland og Danmark. Den første danske butik åbnede i Vejle i 2013, og siden er der kommet yderligere 17 butikker til i hele landet, og vi har travlt med at blive endnu flere. Smarteyes er en virksomhed bygget og ledet på værdier. Du bliver således en del af en organisation, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, hvor vi løfter arbejdsopgaverne i fælles flok og arbejder efter mantraet ”frihed under ansvar”.

Om dig

Som person er du imødekommende og trives i et miljø, hvor der er fokus på fælles værdier, og hvor en god og direkte kommunikation spiller en vigtig rolle i det daglige arbejde. Nye opgaver skræmmer dig ikke, og du tør udfordre det gængse, tænke nyt og være opsøgende efter at få ny viden.

Du kommer til at arbejde med:

  • Tekst til kampagner, kollektionslanceringer, hjemmeside, nyhedsbreve samt diverse marketingsmaterialer mv.
  • Oversættelse og korrekturlæsning
  • Al kommunikation på vores interne kommunikationsplatform SmartHub
  • Stillingsopslag og anbefalinger
  • Opslag til LinkedIn
  • Finde de gode PR-historier og udarbejde pressemeddelelser

Vi forestiller os at du er i gang med en uddannelse inden for kommunikation, dansk, journalistik eller lignende, og har lyst til at arbejde praktisk med de færdigheder du har tillært dig på din uddannelse. Stillingen er på 10-15 timer om ugen og vi forventer at du kan være på kontoret 2-3 gange om ugen, alt efter hvordan det passer med dit skema.

Har du spørgsmåltil stillingen bedes du kontakte Mads Poulsen, administrerende direktør i Smarteyes på telefon +45 4010 9898. Ansøgning og CV sendes til [email protected]. Skriv ”Studentermedhjælper i kommunikation, Aalborg” i emnefeltet.

Vi holder løbende samtaler til det helt rigtige match er der.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Aalborg SV
  • Onsdag den 31. august 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1