Marketing Koordinator med fokus på Events til [xxxxx] (32 timer)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Har du ild i benene og et kommercielt mindset? Vil du arbejde med mange interessenter og være med at udvikle den oplevelse, som vores kunder får, når de besøger Aalborg Storcenter – både i centret og på vores online kanaler? Så har du nu muligheden for at prøve dine evner og kreative sider af i et stærkt team, der stræber efter at trække kunder til og skabe gode oplevelser i Aalborg Storcenter.

Som Marketing Koordinator i Aalborg Storcenter bliver du del af et team på 12 medarbejdere (heraf i alt 4 i marketing), der brænder for Aalborg Storcenter og møder stolte ind hver morgen. I et tæt samarbejde med vores 75 butikker vil du have dit primære fokus på vores events, hvor du udover selve eksekveringen af events skal arbejde med planlægningen af dem. I samarbejde med marketingteamet skal vores events markedsføres på forskellige kanaler. Events er en vigtig del af Aalborg Storcenters DNA, der hvert år trækker masser af besøg til centret.

Du er struktureret og elsker udfordringer

I marketingteamet i Aalborg Storcenter arbejder vi målrettet på at tilpasse vores marketinginitiativer og afholde events til fordel for vores målgruppe. Vores store interesse for mode, trends og butikkernes udvikling er med til at give os den kant, som Aalborg Storcenter har. Vi ønsker at blive ved med at afholde events til glæde for Aalborg Storcenters mange kunder, og det er her du kommer ind i billede. Du skal derfor være kreativ tænke ud af boksen og samtidig finde på, planlægge og eksekvere events der passer til centrets målgruppe. I stillingen vil du indgå i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor ikke én dag er ens, og arbejdsopgaverne er af meget varierende karakter.

Dine kompetencer. Vores samarbejde. Sammen skaber vi resultaterne.

For at have succes i rollen skal du have et stort drive, være udadvendt samt være god til at opbygge og vedligeholde relationer. Derudover er det vigtigt, at du også er servicemindet, og kan sætte dig ind i både butikkernes og målgruppernes behov. Du er nysgerrig og har lyst til at lære nyt. Med din store energi trives du med at arbejde selvstændigt for at nå dine mål, samtidig med at du indgår i et team, der vil fremad og udfordre status quo.

Desuden forventer vi, at du:

  • Har gerne 2-3 års erfaring som event-/marketing koordinator eller tilsvarende, herunder også som studiejob
  • Er struktureret og kan håndtere mange bolde i luften (og gribe dem)
  • Er kreativ og god til at planlægge events der kan tiltrække kunder
  • Kender forskellen på at skrive til tryk og web
  • Er dygtig til og interesseret i udviklingen inden for Facebook, Instagram og online marketing
  • Har en relevant uddannelse inden for kommunikation/marketing


Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med events.

Bemærk at du i stillingen vil få ansvar for at dække vores events, som kan foregå om aftenen og i weekenderne.

Stillingen er 32 timer, og din arbejdsdag vil blive 8-15 (8-14:30).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Aalborg SV
  • Søndag den 16. oktober 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1