Product Manager Supporter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Århus N

Er du på jagt efter et studiejob, hvor du bliver en del af et ungt team med en uformel omgangstone, og hvor du får ansvar for at afprøve og teste softwareløsninger? Så har vi måske jobbet til dig.

Hvordan ser din hverdag ud?

Du kan se frem til et studie(relevant)job i et dynamisk miljø med stærk faglig sparring og mulighed for personlig udvikling. Som vores nye studentermedhjælper skal du hjælpe vores produktansvarlige med test af nye produkter og funktioner inden lancering. Det betyder, at du kommer til at mestre:

  • Test af websites og apps
  • Formidling af de udfordringer, du finder, til resten af teamet
  • Idéudvikling i forbindelse med løsninger til de identificerede bugs

Eftersom du vil blive en del af vores Product Team, vil du naturligt opbygge viden om udvikling af produkter. Dertil vil du opleve dynamikker og processer i en større udviklingsafdeling og hermed få forståelse for samarbejdet mellem produktteamet og BoligPortals andre fagområder som eksempelvis IT-udvikling, Kommunikation & Marketing, Kundeservice og Salg.

Hvem er du?

Du har minimum 2 år tilbage af dit studie. Måske har du ambitioner om at arbejde med web og apps i IT-branchen eller måske har du blot interessen for og lysten til at stå i spidsen for test af vores produkter som en del af et lille team af testere. Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, at du er struktureret og omhyggelig, samt at du selvfølgelig ejer en god portion nysgerrighed. Derudover er du velformuleret på dansk og engelsk i både skrift og tale. Der vil være tale om 1-2 vagter pr. uge i tidsrummet 8-16 på hverdage, hvorfor det er vigtigt, at du har et par ugentlige fridage fra dit studie.

En medarbejder udtaler

"Det bedste ved at være en del af BoligPortal er, at man indgår i et socialt og dynamisk miljø med et stort udviklingsfokus gennem samarbejde på tværs af afdelingerne. Som studiemedarbejder i produktafdelingen får man rig mulighed for at kombinere teoretisk viden fra studiet med praksis erfaring, hvilket giver en unik forståelse for hvordan udviklingen af digitale produkter reelt set udspiller sig fra idé til implementering. Den sociale del bliver vægtet højt, og vores fredagsbarer er altid garant for at være en klasse start på weekenden."

Emil Sidelmann

Product Manager Supporter

Hvem er vi?

Du vil blive mødt af 70+ passionerede kolleger i Aarhus tæt ved Katrinebjerg, som brænder for hver vores fagområde. Kulturen bærer præg af en uformel tone, flad struktur og høj faglighed. Vi har et godt sammenhold, der bunder i gensidig respekt og fleksibilitet.

Vi evner en god blanding af at have det sjovt og have fokus på at forfølge og nå vores mål. Derudover kan du sætte flueben ved: God frokostordning, fredagsbarer, sociale arrangementer i både teamet og med andre BoligPortal-kollegaer, PlayStation-rum, interne bordtennis-/bordfodboldturneringer samt imødekommende og inspirerende kollegaer.

Hvad er næste step?

Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende, så hvis du kan se dig selv i rollen og som en del af BoligPortal, så tøv ikke med at sende et CV og en ansøgning vores vej.

Har du spørgsmål til stillingen så ræk endelig ud til Product Manager Louise Vestergaard på 50992699 eller [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os

BoligPortal er Danmarks største lejeboligportal. Vi er mere end 70 passionerede ansatte, der fra kontoret i Aarhus driver platformen og udvikler tjenester, hvor lejere og udlejere af boliger finder hinanden. Trygt, hurtigt og sikkert.

Visionen er at være mere end blot en hjemmeside, men derimod at være en teknologisk platform, der udvikler tjenester, der gør det nemmere at være udlejere. Indtil videre gælder det digitale lejekontrakter og flyttesyn, produkt til håndtering af huslejebetaligner samt data/viden om lejeboligmarkedet.

Disse ydelser ligger i vores 3 brands BoligPortal, Boligmanager, Data Insights.

Positionen som markedsleder i Danmark er funderet på mere end 20 års erfaring inden for boligmarkedet, og vi har de seneste år oplevet stor ekspansion.

BoligPortal er en del af North Media A/S, som er Danmarks eneste børsnoterede mediekoncern.

Se mere på vores ansøgersite: https://boligportal.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=0d5f9fb2)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus N
  • Mandag den 13. marts 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 3
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1