Vikarstilling: Vikariat: Drømmer du om at arbejde med unges uddannelsesvalg gennem events og sociale medier?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Århus N

Brænder du for uddannelsesverdenen? Og drømmer du om at arbejde med noget så meningsfuldt som unges uddannelsesvalg? Vi søger en projektleder for brobygning med særligt fokus på VIA Design og business til et stærkt og dedikeret team i Aarhus.

Vores skønne kollega har taget orlov i et år, og derfor leder vi med lys og lygte efter den helt rigtige vikar til at overtage arbejdet med brobygningsaktiviteter og sociale medier.

Dine arbejdsopgaver vil fordele sig mellem lokale og tværgående brobygningsopgaver, og du vil blive ansat i brobygningsteamet, som er forankret i VIAs kommunikationsafdeling med arbejdsplads på vores campus Aarhus N i Skejby. Dine primære arbejdsopgaver består i at øge det kvalificerede kendskab til VIAs uddannelser i Herning med et særligt fokus på VIA Design og business, men du vil også have en række opgaver, som går på tværs af VIAs uddannelser.

Din profil: relationsskaber, projektleder og mediekender

Du er en dygtig projektleder og befinder dig godt både med fysiske arrangementer og det digitale univers. Du arbejder struktureret og selvstændigt, og du formår at holde styr på de mange bolde, der flyver rundt i luften, samtidig med at du også selv tager initiativ til nye tiltag. Du har styr på de sociale medier og evner at omsætte de nyeste trends til uddannelsesverden, da en vigtig del af dine arbejdsopgaver er planlægning og produktion af content til VIA Design og business’ Instagramprofil.

Du er udadvendt og trives i en til tider hektisk hverdag med mange forskellige kontakter og opgaver. Du skal være indstillet på kørsel rundt i landet, og at arbejdsopgaver kan falde på skæve tidspunkter som aften og weekend, selvom størstedelen af arbejdstiden kommer til at ligge inden for almindelig arbejdstid.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Projektleder på diverse brobygningsarrangementer som studiepraktik, åbent hus, gymnasiebesøg mm.
  • Administrere de sociale medier for VIA Design og business
  • Besøg på diverse designhøjskoler, hvor du holder oplæg om VIA Design og business
  • Brobygningspartner på Campus Herning
  • Tværgående projektleder for Åbent hus i VIA
  • Go-to-vidensperson og tovholder på virtuelle arrangementer

Lidt om dine kollegaer

Du vil blive ansat i brobygningsteamet, som er forankret i VIAs kommunikationsafdeling med arbejdsplads på vores campus Aarhus N i Skejby. Teamet arbejder med en lang række aktiviteter målrettet potentielle studerende med det formål at klæde dem på til at træffe et reflekteret studievalg. I teamet er vi otte projektledere for brobygning og en studentermedhjælper, men du vil have en lang række andre kollegaer både i Aarhus, Herning og i resten af VIA.

Det praktiske

Stillingen er et vikariat, der løber fra 1/6 2024 til 1/6 2025. Du vil få arbejdsplads på vores campus Aarhus N i Skejby sammen med en masse gode kollegaer, men da en stor del af de uddannelser, du repræsenterer, befinder sig i Herning, vil der også være ugentlige arbejdsdage på vores Campus i Herning. Det vil være en fordel, hvis du har din egen bil, da der vil være opgaver mange forskellige steder i landet. Kender du til uddannelsesverdenen og designbranchen, vil det også være en fordel.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder for brobygning Jeppe Bergh Torp på 87 55 14 66 eller projektleder for brobygning Camilla Moesgaard på 87 55 05 12 senest d. 21. marts, da vi holder påskeferie derefter.

Vi tilbyder

En afvekslende hverdag med masser af gode relationer og spædende og meningsfulde opgaver. Vi vægter fleksibilitet meget højt, og vi tilbyder, at man som medarbejder kan tilrettelægge sine timer, så man fx kan køre med en 4-dages arbejdsuge, hvis opgaverne tillader det.

Ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til Overenskomsten for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst.
Hovedarbejdssted er Campus Aarhus N, men der må forventes aktiviteter i hele Region Midtjylland og især vores campus i Herning.
Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 08. april 2024 i Aarhus og en eventuel anden runde samtaler vil finde sted fredag d. 12. april 2024 i Herning.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 19.100 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 21.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.100 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus N

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Få et fedt studiejob og ta’ din teoretiske viden med ind i praksis. Vil du være en del af en afdeling, der spiller en afgørende rolle i at markedsføre vores løsninger inden for bl.a. klima, biodive..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Er du en erfaren SEO profil og brænder du for at omsætte forretningsmål og -strategier til effektfulde SEO strategier, eksekveringsplaner og kan eksekvere på opgaverne? Så er det lige præcis di..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Århus

    Vi tilbyder lige nu – hvis vi selv skal sige det – verdens bedste studiejob. Og hvis du har gode kommunikationsfærdigheder og interesserer dig for marketing, så kan det blive dit. Vi søger neml..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1