SEO elev

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Århus V

KLAR… PARAT… START… din karriere i en virksomhed, der interesserer sig for dig og din udvikling.

For at passe ind hos Generaxion, har du digital marketing på hjernen + motivationen til at dygtiggøre dig indenfor dit fag. Og så forestiller vi os, at du er typen, der nikker “JA!” til følgende ►

Vil du være med på en rejse, der kræver, at du holder på hat og briller, fordi vi hele tiden fornyer og udvikler vores løsninger? Skal du være med til at drive udviklingen af vores produkter, så vi kan levere kundeoplevelser i verdensklasse? Leder du efter et sted, hvor du kan tage dine første karrieremæssige skridt og få omsat teori til praktisk erfaring?

Vækker ovenstående begejstring? Så kan du nemt være ham eller hende, vi vil elske at arbejde sammen med.

Bliv elev inden for…

SEO! Hos Generaxion har vi en SEO-afdelinger spækket med specialister, der næsten hopper på stolen af begejstring for SEO – og måske du er den næste i rækken?

Det altoverskyggende fokus - helt kort fortalt – for eksperterne i vores SEO-afdeling er at opnå flotte rangeringer på Google. Bum!

Som elev i SEO får du redskaber til at skabe de gode placeringer på SEO for vores kunder, som er alt fra håndværkere til brudebutikker, og du vil få fingrene i det med dine egne kunder. Du vil arbejde med linkbuilding teknikker, Google Analytics og SEO-værktøjer som Screaming Frog – og have mulighed for at være med til at forme dit eget elev-forløb den vej, du brænder mest for.

Hvem er du?

Det er ikke nødvendigt, at du har arbejdet med SEO før, men du interesser dig for, hvordan man skaber gode placeringer på Google. Du er ikke skræmt af at skulle arbejde med basale webprogrammering, teknisk forståelse af linkbuilding og kunders individuelle behov.

Vigtigst er dog, at du, ligesom resten af vores eksperter, brænder for dygtiggøre dig og skabe enestående resultater for vores kunder.

Målet er, at du får en masse hands-on erfaring, der giver dig det allerbedste fundament for din fremtidige karriere. En karriere, der forhåbentlig fortsætter hos os.

Som person tænker vi, at du kan sætte X ud for følgende ►

  • Du har en god energi og et godt drive
  • Du trives med at arbejde selvstændigt og tage ansvar
  • Du elsker at lære og er opsøgende i forhold til viden
  • Du er servicemindet og god til at snakke med kunder
  • Du er smilende og social

Vores elever, vores ansvar

Alle siger det, men vi mener det altså. Hos os er vores elever en værdifuld del af teamet, og de får masser af ansvar.

Vi hjælper dig i gang og støtter dig hele vejen igennem din uddannelsesplan, som du lægger sammen med din mentor. Selv om vi selvfølgelig holder dig i hånden, forventer vi samtidig, at du lærer at stå på egne ben. Det er vigtigt for os. Men det er allervigtigst for dig!

Hvem er vi?

Generaxion breder sig ud over Norden, med digitale marketingspecialister i Finland, Sverige og Danmark. Og med over 350 kollegaer, der konstant deler viden, udveksler ideer og skaber indsigter sammen, står vi stærkt. Vores opgave er at hjælpe kunderne trygt igennem den digitale jungle, og med over 8000 kunder i kartoteket, ved vi efterhånden godt, hvad der skal til. Samtidig med at vi er ekstremt seriøse, er der altid plads til, at vi har det sjovt sammen. Sociale arrangementer er derfor en vigtig del af Generaxions DNA.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus V.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Århus V
  • Tirsdag den 14. december 2021

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i Århus

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Århus N

    Få et fedt studiejob og ta’ din teoretiske viden med ind i praksis. Vil du være en del af en afdeling, der spiller en afgørende rolle i at markedsføre vores løsninger inden for bl.a. klima, biodive..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Århus

    Er du en erfaren SEO profil og brænder du for at omsætte forretningsmål og -strategier til effektfulde SEO strategier, eksekveringsplaner og kan eksekvere på opgaverne? Så er det lige præcis di..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Århus

    Vi tilbyder lige nu – hvis vi selv skal sige det – verdens bedste studiejob. Og hvis du har gode kommunikationsfærdigheder og interesserer dig for marketing, så kan det blive dit. Vi søger neml..
    • Marketingmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Århus V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Århus V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1