Studentermedhjælper til [xxxxx]s Marketing Communication Team

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Studentermedhjælper til Topdanmarks Marketing Communication Team

Synes du, det er sjovt at lege med ord? Og vil du være med til at gøre forsikring forståeligt? Så kom og bliv vores nye studentermedhjælper.

Du bliver en del af et dedikeret team af tekstforfattere og grafikere, hvor din læringskurve er stejl, og ikke to dage er ens. Vi garanterer, at du bliver inspireret og går herfra klogere, end du kom.

Som studentermedhjælper får du mulighed for at afprøve mange af de værktøjer, som du lærer om på dit studie – nudging, adfærdsdesign, målgruppesegmentering osv. Du vil altid have en skarp tekstforfatter som sparringspartner, som du kan vende dine opgaver med, og som vil hjælpe dig med at sikre, at du hele tiden lærer nyt.

Det kan du se frem til

Dine opgaver vil være meget forskellige; du vil komme til at skrive tekster til alt fra digitale flows- og selvbetjeningsløsninger til komplicerede breve i mange varianter. Formålet er næsten altid at få kunder til at udføre en handling – fx købe en forsikring, anmelde en skade online eller udnytte vores selvbetjeningsmuligheder.

Ens for dine tekster er, at de har modtageren i fokus, de er handlingsorienterede, de er lette at afkode og sidst, men ikke mindst: at de skaber en god kundeoplevelse. Men bare rolig – alt det, skal vi nok hjælpe dig med at blive rigtig god til.

Vores forventninger til dig

Vi forestiller os, at du formentlig har et par år tilbage på en videregående uddannelse inden for kommunikation eller marketing – fx som cand.comm., cand.merc.(kom.), cand.mag., cand.ling.merc. eller journalist.

Du er en person med godt humør, en skarp og fejlfri pen og en masse gå-på-mod. Du er hjælpsom, struktureret og tager ansvar for at nå dine opgaver til tiden. Du tager ejerskab og er selvkørende, men er ikke bange for at spørge, hvis du er i tvivl. Du kan lide at byde ind med idéer. Du har lyst til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker, og du føler dig hjemme på en arbejdsplads med skarpe hjerner og et uformelt miljø.

Din berøringsflade vil være stor, og du vil arbejde tæt sammen med et hold af stærke specialister i Koncernmarketing og de forskellige divisioner i Topdanmark.

I Koncernmarketing har vi et stærkt hold af specialister inden for bl.a. SEO, Analytics, Copy-writing, SoMe og Marketing Automation. Vi har travlt og udvikler konstant vores roller, koncepter, kampagner og løsninger, som hjælper og engagerer vores kunder i en dialog, der foregår på tværs af alle vores kanaler.

Det tilbyder vi dig

  • En arbejdsplads med stort fokus på kvalitet og kompetencer
  • Meget høj faglighed inden for de forskellige discipliner i marketingafdelingen, hvor vi med respekt og godt humør hjælper og udfordrer hinanden
  • En inspirerende arbejdsdag fuld af samarbejde i en uformel tone
  • 15 timer om ugen – gerne to faste dage, men vi er selvfølgelige fleksible i forhold til dit studie

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketing Communication Manager Jette Hartvig Stakemann på telefon 28 10 50 80.

Er du interesseret, så send ansøgning og gerne et par eksempler på tekstopgaver, som du er stolt af. Brug linket herunder.

Ansøgninger behandles løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og inden 13. oktober 2023 kl. 23:59. Vi afholder løbende samtaler.

Bemærk, at der vil være en skriftlig test i forbindelse med 2. samtale.

Vi glæder os til at lære dig at kende!

En fremtid, der er mere dig
I Topdanmark bliver du uddannet i en innovativ og meningsfuld virksomhed. Her er både højt til loftet og kort vej fra den enkelte medarbejder til topledelsen. Hos os får du energi til at skabe bedre resultater og du får større muligheder for udvikling. Socialt ansvar og bæredygtighed spiller en vigtig rolle for os. Ikke fordi det er moderne, men fordi vi er sat i verden for at holde hånden under danskerne. Som en del af Topdanmark er du med til at understøtte samfundet, når der skal bygges op igen.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup
  • Fredag den 13. oktober 2023

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    Er du en dygtig AV-tekniker med stor erfaring i planlægning og afvikling af digitale møder og events? Brænder du for at levere førsteklasses service og arbejde med den nyeste teknologi? Trives du i en dynamisk hverdag, hvor ingen dag er ens?
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (freelance) i København S

    Eventkonsulent til Center for Medlemsengagement i HK Hovedstaden Er du passioneret omkring ny teknologi og innovation? Har du ordet i din magt? Og har du lyst til at blive en del af fagbevægelsen..
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Herlev

    Er du pædagog og har du lyst til at være en del af en institution i udvikling? Så er det netop dig vi søger! Vores dejlige børn søger 3 nærværende pædagoger som vil være en del af deres hverda..
    • Marketingmedarbejder
    • Herlev
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i Storkøbenhavn

    FirmabeskrivelseØnsker du, at nyttige teknologier bliver formet af dine ideer? Hvad enten det er inden for Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods, og Energy and Building Tech..
    • Marketingmedarbejder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 4
12. juni 2024 3
11. juni 2024 3
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 3
4. juni 2024 2
3. juni 2024 4
2. juni 2024 4
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 7
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7