Head of Marketing Projects

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Brænder du for at skabe stærke resultater sammen med andre, løfte barren og drive udvikling og ledelse af et high performing team? Så kan du nu blive en del af vores team i Tryg Marketing med ansvar for et af landets stærkeste brands.

Om os | Tryg Marketing

Tryg Marketing består af tre teams – Media & Performance, Brand & Creative samt Marketing Projects, hvor vi til sidstnævnte søger en ny leder.

I Tryg Marketing er vi et team af eksperter, der arbejder for at styrke Trygs brand, salg og kundeoplevelse gennem marketing på alle niveauer.

Vi rådgiver og samarbejder med alle områder af forretningen, og vi tager ansvar for at finde de løsninger, der samlet hjælper Tryg bedst muligt. Vi sikrer sammenhæng på tværs af alle marketingindsatser, både strategisk og operationelt. Vi er drevet af indsigt og resultater - vi er kreative, udfordrende og udviklende - og vi bruger data og teknologi til at forbedre vores indsatser.

Hver dag går vi på arbejde for at hjælpe med at sikre, at Tryg brandet til enhver tid, er branchens stærkeste. Vi har en uformel omgangstone og et højt fagligt niveau. Vi er effektive og hårdtarbejdende, og vi er gode til at sparre med hinanden.

Om jobbet | Katalysator | Marketing strategi | Proces | Udvikling

Som leder af vores projekt-team får du ansvar for et team, der pt. består af fire marketing projektledere og en studentermedhjælper, hvor alle har et Marketing Lead ansvar på tværs af Tryg. Teamet har ansvaret for at projektlede de mange spændende projekter på tværs af Tryg, der omhandler marketing dvs. planlægning, projektledelse og kampagne-eksekvering med ansvar for marketing strategi, kreativt koncept, kampagne-eksekvering og opfølgning.

Vi har mange snitflader både i Marketing, MarCom DK og medie-og reklamebureau, men også ud mod alle de forretningsområder, vi supporterer. Vi har ansvar for både at rådgive, supportere og eksekvere og derfor har du som leder for teamet et ansvar for, at vi som enhed både får løst de opgaver, der lander på vores bord, samtidig med, at du sikrer, at vi er strategisk til stede ude i forretningsområderne, skaber impact ud mod forretningen og faciliterer og supporterer det kommercielle potentiale for Tryg med dyb baggrund i din stærke marketingfaglige værktøjskasse.

Som leder for Marketing Projects i Tryg Marketing vil du indgå i en ledergruppe, hvor vi sammen har til opgave at sikre den daglige trivsel og udvikling af dygtige og erfarne medarbejdere. Du vil få mulighed for at arbejde med et af landets stærkeste forsikrings brands samtidig med, at du får muligheden for at sætte dit eget præg på den fremtidige udvikling for Tryg Marketing.

Om dig | Samarbejdende, kunde- og forretningsorienteret og erfaren inden for marketing og kommerciel udvikling

For at blive en succes i rollen har du erfaring med ledelse og bred erfaring inden for marketing, konceptualisering af kampagner og indsatser og har blik for både det korte og længere sigte i forhold til at forene brand og kommercielle muligheder.

Vi forestiller os, at du kan sætte flueben ved en del af nedenstående:

  • Du har et par års relevant erfaring fra en større organisation, bureau eller lignende stilling
  • Du har ledelseserfaring af projektledere og marketing-specialister
  • Du trives med at arbejde sammen med en lang række stakeholders på forskellige niveauer og finder det naturligt at navigere på tværs i en stor organisation
  • Du kan drive projekter samtidig med, at du bedriver ledelse og er god til at sætte dit team i spil på de rette tidspunkter
  • Du er proaktiv og arbejder struktureret
  • Du er handlingsorienteret og har et stort overblik, uden at miste sans for detaljen eller kvaliteten

Du evner at lære fra dig og spille projektlederne og dine kolleger gode, samtidig med at du også selv er klar til at drive enkelte projekter. Blandt andet står vi overfor at skulle videreudvikle vores marketing strategi, men det kan også være projekter, du selv er med til scope.

Udover ledelses dimensionen, er du fremadskuende og sikrer fornyelse og udvikling af Trygs kommercielle aftryk i markedet. Vi søger dig, som kan trives i et omskifteligt arbejdsmiljø, hvor du tænker på tværs, har en stærk kommerciel forståelse og kan omsætte det til konkrete initiativer med kunden i fokus. Du skal kunne navigere i både BtC og BtB markeder.

Vi tilbyder

At blive en del af Trygs Marketingafdeling, der er kendetegnet ved en kultur, hvor vi lytter til hinanden og bakker op om nye initiativer, gode ideer og modige beslutninger. Vi ser tillid som en katalysator for succes og du vil opleve, at vi har tillid til dit talent og dine evner.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marketingchef, Nichlas Gustafsen på [email protected].

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende inviterer relevante kandidater til samtale og tager annoncen ned, når den rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist: d. 8. marts 2024

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder i København V

    Fri kontakt
    Er du en mester i mødebooking og -koordinering? Brænder du for at levere førsteklasses service? Og trives du i en dynamisk hverdag, hvor ingen dag er ens? Så er det måske dig, vi leder efter til DI’s Møde- og Eventcenter i hjertet af København.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København Ø

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Marketingmedarbejder
    • København Ø
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Ørestad

    Are you ready to make a difference in the lives of patients with Diabetes and Obesity? Do you have the commercial expertise to lead and implement strategic initiatives in the Cardiometabolic space?.
    • Marketingmedarbejder
    • Ørestad
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
1. juni 2024 5
31. maj 2024 5
30. maj 2024 6
29. maj 2024 6
28. maj 2024 6
27. maj 2024 6
26. maj 2024 6
25. maj 2024 6
24. maj 2024 7
23. maj 2024 6
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 7
19. maj 2024 7
18. maj 2024 7
17. maj 2024 7
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 8
13. maj 2024 8
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 9
8. maj 2024 9
7. maj 2024 8
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7