Analyst til Group Customer Insights

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du knivskarp analytisk og vil du være med til at videreudvikle Trygs Customer Experience (CX) program for at skabe den bedste kundeoplevelse? Vil du være en del af et engageret team, der på tværs af de nordiske grænser arbejder med datamodellering, konfigurering af surveys og automatiseret rapportering? Så er det netop dig vi søger!

Om os | Kundeindsigter og teknisk udvikling

Med udgangspunkt i data og indsigter arbejder vi sammen med de nordiske forretningsområder om at styrke kundeoplevelsen og kundetilfredsheden. Vores afdeling fungerer som en analytisk og strategisk sparringspartner bl.a. for Trygs CX program, der er forankret i koncernstrategien.

De senere år har vi arbejdet målrettet med at implementere vores state-of-the-art system for automatiserede kundemålinger, som vi anvender til at gennemføre, analysere og rapportere på målinger af kundeoplevelser. Vi har et stærkt fundament men har endnu større ambitioner, og arbejder derfor kontinuerligt med at videreudvikle vores set-up.

Du vil indgå i et team af 7 talentfulde kollegaer, der arbejder med teknisk support, analyse, rapportering, formidling, kundeoplevelse og procesoptimering. Vi sætter en ære i at have de dygtigste medarbejdere indenfor vores felt og vi har den faglige og personlige udvikling i fokus.

Om dit nye job | Ambitiøs og databaseret tilgang til bedre kundeoplevelser
Som Analyst får du en central rolle i at supportere og videreudvikle et af de mest ambitiøse CX programmer i den finansielle sektor. Du får bl.a. ansvar for videreudvikling af målinger og analyser i vores CX program, og du kan forvente at løse komplekse tekniske problemstillinger i tæt samarbejde med vores interne CX technology team, og vores leverandør af CX software.

Det er derfor afgørende, at du motiveres af at arbejde med forskelligartede data og datakilder og er nysgerrig på at blive ekspert i vores CX software og analyseværktøjer, som er med til at videreudvikle vores program.

Dine ansvarsområder vil være:

  • Teknisk support af trigger-baserede kundemålinger, der er koblet på Trygs datakilder
  • Konfigurering af surveys baseret på forretningsbehov
  • Analyse og kvalitetssikring af data samt fejlsøgning
  • Videreudvikling af automatiserede realtime dashboards til at generere indsigter
  • Text Analytics og andre værktøjer til at skabe indsigter
  • Understøtte forretningsområder i opfølgning på indsigter gennem vores CX værktøj
  • Identificere tendenser i data samt bidrage med forslag til optimering
  • Udarbejdelse og præsentation af analyser og indsigter

Om dig | Analytisk og nysgerrig på nye IT- løsninger

For at få succes i jobbet, trives du med at indtage en ekspertrolle, og du motiveres af at yde support og hjælpe andre. Du har en god forståelse for at tage nye metoder, systemer og teknologier i brug, og kan hurtigt sætte dig ind i komplekse problemstillinger. Det er en fordel, at du har erfaringer som Analytiker, og gerne i en større virksomhed indenfor kundeoplevelser. Derudover er det en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med Qualtrics eller en lignende software, Oracle DB/SQL Server, eller har erfaring med kodesprog som SQL.

Du har formentlig en videregående uddannelse inden for IT, økonomi eller tilsvarende, herunder indgående erfaring med udarbejdelse af analyser og rapportering. Derudover har du gode mundtlige og skriftlige formidlingsevner på mindst ét af de skandinaviske sprog (dansk, svensk eller norsk) samt engelsk, og evner at kommunikere analytiske problemstillinger på en letforståelig måde.

Unik mulighed | Søg allerede i dag | Vi glæder os til at høre fra dig!

Kan du kende dig selv i beskrivelsen så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale og lukker stillingen, når vi har fundet den rette.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder i Group Customer Insights, Lea Ewald på [xxxxx]

Ansøgningsfrist: 07. april 2024


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Elsker du… …når brugervenlighed og indhold på digitale kanaler er helt i top? Sætter du en ære i at sikre et højt niveau for site performance og kan du skrive en god og forståelig webtekst, sikre kvalitet og struktur, optimere performance på digitale kanaler og omsætte dataindsigt til brugervenlighed?
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du forkærlighed for at lave digitalt indhold og skrive sjove, inspirerende tekster? Vil du være en del af en ny marketingafdeling i Danmarks største erhvervsorganisation? Hos Dansk Industri har vi både en lang række spændende mærkesager og en bred palette af interessante produkter på hylderne.
    • Marketingmedarbejder
    • København V
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Glostrup

    Marketingmedarbejder søges til organisation/virksomhed i 2600 Glostrup
    • Marketingmedarbejder
    • Glostrup
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København K

    Opportunity Join Our Team as a Digital Marketing Data Analyst! Maersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and tra..
    • Marketingmedarbejder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
26. april 2024 9
25. april 2024 10
24. april 2024 9
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 8
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 8
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 8
11. april 2024 10
10. april 2024 9
9. april 2024 8
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5
27. marts 2024 5