Event & Entertainments Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

LEGOLAND® søger Event & Entertainments Manager

”Vi skal selvfølgelig i LEGOLAND, børnene kan slet ikke vente”

Brænder du for at få vores gæster til at sige dette igen og igen - så har du nu muligheden for at blive Event & Entertainments Manager i LEGOLAND.


Som vores Event & Entertainments Manager bliver du ansvarlig for at planlægge og afvikle alle events og shows i LEGOLAND® Billund Resort. Det vil sige i forlystelsesparken og på vores overnatningssteder.
Du indgår i et tæt samarbejde med andre afdelinger. Dette kunne f.eks. være sammen med vores marketing team, Merlin og LEGO®, hvor du er med til at identificere nye shows og events, der begejstrer vores gæster. Men det er også sammen med teknisk drift, grounds personale og gartnere, hvor du får ansvaret for at sikre en formidabel eksekvering.

Du vil få ansvaret for en fast koordinator, charactertruppen samt eksterne leverandører af shows og events. Derudover vil der løbende være sæsonmedarbejdere, der under din ledelse hjælper dig med at planlægge og gennemføre shows og events for besøgende familier og virksomheder i LEGOLAND.

Med reference til Operations Director bliver du en del af Ledergruppen i Park Operations, som ud over Event & Entertainments også består af Rides & Attractions, Central Planning samt Mad & Drikke i LEGOLAND Parken.

Som Event & Entertainments Manager er dine primære ansvarsområder:
- Med gæsten i fokus at sikre mindeværdige shows og/eller event oplevelser, som gæsten vil ønske at opleve igen.
- Sikkerheden er på sit højeste i relation til både gæster og medarbejdere.
- Medarbejderne er trænet til at levere WAUW oplevelser og får feedback på deres præstationer.
- Årlig event plan med tilhørende budget.

- Du arbejder på tværs af organisationen, og sikrer optimal planlægning og eksekvering.
- Du er vant til at sidde for bordenden af større projekter, og du mestrer projektledelse på højt niveau.
- Du arbejder dataorienteret og sikrer gæstesurveys og evaluering med stakeholders, så vi kontinuerligt forbedrer os.

Operations Director Joan Hansen fortæller om jobbet: ”Som min nye Event & Entertainments Manager er du dygtig til at netværke på tværs af forretningen, for kun sammen med dine stakeholders lykkes du med at levere events og shows på højt niveau. Du har både øje for det kommercielle og det operationelle, så de gode ideer kan omsættes til virkelighed til glæde for gæsterne i LEGOLAND”.

For at lykkes i jobbet er det vigtigt:
- Du har prøvet noget lignende tidligere. Det vil sige, at du har arrangeret events og shows, der har begejstret et stort publikum. Kommer du til en samtale hos os, vil vi bede dig komme med konkrete eksempler på dette.
- Du er en dygtig kommunikator, der evner at samarbejde på tværs af en stor og mangfoldig organisation både lokalt i Billund, men også ofte med flere globale stakeholders.
- Du har personlig gennemslagskraft og får ekstra energi af at holde mange bolde i luften, når det går stærkt.
- Du er initiativrig, kreativ og idérig - både i planlægningen af arrangementer, men også i hvordan et globalt koncept kan omsættes i LEGOLAND, og du skal finde det naturligt og motiverende at skabe gode oplevelser og gøre det lille ekstra for gæsterne.
- Du forstår at strukturere dine idéer og planer, så du sikrer, at alle detaljer tilgodeses.
- Du er en vedholdende igangsætter, men skal også sikre at projektet kommer i hus. Du er god til at arbejde selvstændigt og har det godt med både at planlægge og udføre et projekt.
- Du er en erfaren leder og er bevidst om vigtigheden af et godt og positivt arbejdsmiljø i en travl hverdag. Samtidig har du en anerkendende og konsekvent ledelsesstil, der vækker tillid og respekt blandt såvel medarbejdere som lederkollegaer.
- Du taler og skriver ubesværet dansk og engelsk og taler gerne tysk.

Joan Hansen fortsætter: ”Som min nye Event & Entertainments Manager kan du se frem til et spændende og udfordrende job i en vækstorienteret virksomhed, hvor udvikling og kvalitet er i fokus, og hvor du kommer til at arbejde med et af de stærkeste brands i verden. Din hverdag vil være afvekslende, spændende og fyldt med ansvar og beslutninger og frem for alt engagerede og gode kollegaer – og også SJOV.”

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Operations Director [email protected]

Vi screener ansøgninger løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rigtige kandidat til stillingen, så vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV så hurtigt som muligt .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Billund

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
15. april 2024 1