Marketingkoordinator - Barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Er du helt pjattet med marketing, og elsker du udfordringer? Så mangler vi en barselsvikar som marketingkoordinator, der kan hjælpe os med at kommunikere vores mange løsninger inden for avanceret IT.

Vores skønne marketingkoordinator Natasja arbejder på at forbedre fødselstallet, og derfor søger vi en barselsvikar for hende. Stillingen er på 1 år – med mulighed for fastansættelse, for vi vækster hele tiden og vores team er i dag småt, men godt.

Vi leder efter en kreativ sjæl, der både kan skrive og koordinere et mylder af forskellige opgaver. En der har arbejdet bredt med mange forskellige aspekter af marketing, og det du ikke har prøvet endnu, er du ikke bange for at kaste dig ud i.

Du får en bred kontaktflade til resten af organisationen. Vi har også kollegaer rundt om i Europa, og især vores kollegaer i Slovenien, vil du få en kontaktflade til. Vores kommunikation er oftest på dansk, men engelsk bliver hele tiden en større del af vores hverdag, så du skal kunne begå dig på både dansk og engelsk.

Dine opgaver omfatter både tilrettelæggelse af kampagner med to af vores gode partnere, som du får ansvaret for, lettere grafisk arbejde, koordinering af events med støtte fra vores event manager, online- og printkommunikation. På en normal uge vil du nok nå omkring disse opgaver:

  • Koordinering af kampagner og aktiviteter med vores gode partnere
  • Opdatering af hjemmeside med indhold og nyheder i WordPress
  • Opdatering af sociale medier som LinkedIn og Facebook – for du koordinerer vores SoMe indsats
  • Arbejde med nyhedsbreve, invitationer, produktark, præsentationer og lign.
  • Og så er der selvfølgelig det daglige dyk ned i vores marketing platform; Marketo

Hvis du også kan klippe video og podcast og har arbejdet med SEO og SEM, er det bare en ekstra bonus.

Hvilken baggrund har du?

Det rigtige personlige match er vigtigere for os end dine eksamenspapirer, så vi har ingen faste krav til din akademiske baggrund. Erfaring skal du dog have med i rygsækken, et godt koordinationsgen og lysten til at være en del af et team.

Vi arbejder med følgende programmer: Office-pakken, Adobe Creative Cloud (Primært Photoshop, InDesign, Illustrator), WordPress, Premiere Pro, Audition, After Effects og så bruger vi Marketo til udsendelser og lead-håndtering.

Hvem er Conscia?

Du bliver en del af Conscia Danmark, der leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter, sikkerhed, mobility og cloud. Vi plejer at sige, at vi bygger Danmarks digitale infrastruktur. Men hvad vil det så sige? Vores samfund er dybt afhængig af, at alle vores data er opbevaret sikkert, at de kan deles og transporteres rundt efter behov, og at alle vores mange it-løsninger kan køre gnidningsfrit. Alt det hjælper vi med.

Vi har store ambitioner og forventninger, og vi giver derfor også meget igen. Vi tilbyder selvfølgelig en attraktiv lønpakke, der matcher dine evner og en masse spændende goder oven i. Vi har også et fantastisk kontormiljø og en lækker kantine. Vi arbejder fleksibelt og tror på at folk godt selv kan styre, hvornår de er på kontoret, og hvornår de arbejder hjemmefra. Vi har en meget uformel omgangstone og laver jævnligt sjove arrangementer. Vi holder stædigt fast i, at det skal være sjovt at gå på arbejde, at vi som kollegaer hjælper hinanden og at videndeling er vejen frem.

Næste skridt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om stillingen eller Conscia, så er du velkommen til at kontakte Kommunikations-, HR- og Marketingdirektør Janne Rumle Becker, [email protected], tlf.  51293220.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Brøndby
  • Onsdag den 31. januar 2024

Lignende jobs

  • Marketingmedarbejder (praktik) i København

    Fri kontakt
    Studerer du marketing og står du overfor at skulle i praktik til efteråret? Motiveres du af at kunne bringe dit overblik og strukturerede mindset i spil i en moderne virksomhed i vækst. Så er det måske dig, vi leder efter! Om praktikstillingen.
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København S

    Er du typen der altid spørger dig selv ”Hvordan kan det her blive bedre?” Bliver du glad, når det du er ved at teste, har givet leads natten over? Kan du lide at dykke ned i detaljen for at sikre .
    • Marketingmedarbejder
    • København S
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i København

    BAT is evolving at pace - truly like no other organisation. To achieve the ambition, we have set for ourselves, we are looking for colleagues who are ready to live our ethos every day. Come be .
    • Marketingmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Marketingmedarbejder i Ballerup

    Er du vild med digital formidling, og kan du kommunikere komplekse budskaber enkelt og tydeligt? Har du samtidig lyst til at være en del af et passioneret onlineteam, der brænder for at skabe værdi..
    • Marketingmedarbejder
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
18. maj 2024 4
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 3
30. april 2024 3
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2