Paid Social Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Ønsker du også en hverdag, hvor du arbejder sammen med nogle af de skarpeste inden for digital markedsføring? Så er det nu du skal slå ørene ud, da det er hverdagen for 10 andre i marketingafdelingen hos Kid-World fordelt på SEO, PPC, SoMe og content.

Som Paid Social Specialist kommer du til at arbejde med data-drevet Social Media annoncering på b.la. Facebook, Instagram, Snapchat, Pinterest, LinkedIn. Du vil også blive tovholder for at åbne op for brugen af andre sociale medier.

Dit fokus bliver med udgangspunkt i din viden og indsigt i kundernes data, at udarbejde de rette annoncerings-strategier på tværs af de sociale medier, styre processen og analyse af de opnåede resultater. Målet er at optimere og vækste vores tilstedeværelse med annoncering på de sociale medier i både Danmark og på de resterende markeder, vi er til stede i. Dermed får du direkte indflydelse på virksomhedens fortsatte vækst.

Hvad forventer vi af dig?
Det vigtigste for os er, at du er passioneret omkring det du laver og har arbejdet med Social Media Marketing før. Helt konkret ønsker vi, at du:

  • Brænder du for sociale medier og den værdi de bidrager med i kunderejsen
  • Har minimum 2 års dokumenteret erfaring med Paid Social opgaver
  • Er velbevandret i Facebook Business Manager og analyseværktøjer
  • Har en datadrevet tilgang til arbejdet
  • Har en stor teknisk forståelse og stærke analytiske evner
  • Er en dygtig kommunikator, som kan formidle budskaber til vores målgrupper

Vi forventer dermed ikke 5+ års erfaring men vi forventer en kollega, som brænder for at arbejde med betalt markedsføring på de sociale medier, og ønsker at tage arbejdet til et højere niveau.

Derudover er det en fordel, hvis du kan begå dig på flere sprog, fx engelsk, svensk, norsk, tysk med flere. Dette er ikke et krav.

Arbejdsopgaver
  • Udarbejdelse og eksekvering af strategier og kampagner på hvert af de eksisterende sociale medier
  • Analyse af mulighederne på andre sociale medier og ultimativt lave og eksekvere en strategi for at tage disse sociale medier med storm
  • Løbende optimering af kampagner herunder strategierne og målretningen baseret på din analyse af resultaterne i Facebook Business Manager, Google Analytics m.fl.
  • Løbende kontrol af produkt feeds og tracking så de er tidssvarende
  • Udarbejdelse af månedlige rapporter for at få det fulde overblik over performance og indtjening, som efterfølgende bruges til tilrettelse eller udarbejdelse af nye strategier
  • Følge med i nye trends, så vi altid er up-to-date


Hvad får du hos Kids-World?
Du vil fra start indgå i et team af nogle af de dygtigste marketeers i området, som alle har en enorm passion for digital markedsføring. Primært vil dine kollegaer være dem, som til dagligt sidder med fingeren på pulsen ift. den betalte markedsføring men du vil også få kollegaer som sidder med den organiske del af SoMe, udvikling, SEO, email og grafik.

Vi tilbyder en høj grad af fleksibilitet, hvor der vil være gode muligheder for, at arbejde hjemmefra når det passer ind i afdelingen, dog vil du primært have din daglige gang i 6710 Esbjerg V.

Er du stadig ikke helt overbevist, kan du her læse lidt om, hvad én af dine mulige nye kollegaer synes om at arbejde hos kids-World:

“Jeg brænder for mit arbejde hos Kids-World og når jeg ser tilbage på mine 4 år i virksomheden, kan jeg se en virkelig stejl udvikling af mine kompetencer. Størstedelen af tiden er jeg selv herre over arbejdsopgaverne og planlægningen, så jeg selv er med til at sikre, at to dage aldrig er ens. Det bedste må være, at mine kolleger er lige så passionerede omkring digital markedsføring som jeg selv er og alle nyder at dele ud af deres erfaring. På den måde får jeg også en føling med andre områder af vores digitale markedsføringsindsatser, som jeg ikke er i direkte berøring med.” - Patrick Lønne Hoffmann, Head of SEO.

Er du lige den, vi mangler?
Lyder stillingen som noget for dig, bedes du sende en motiveret ansøgning samt CV til vores HR-manager via linket.

Skriv venligst i ansøgningen dit forventede lønniveau, hvilke markedsføringskanaler du har arbejdet med, samt hvilke dokumenterede resultater du har opnået i dine tidligere stillinger.

Stillingen er fuldtid med start snarest muligt. Dog venter vi gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Jesper Klit Johansen på tlf. +45 21 73 04 39.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Kids-World – en markedsledende virksomhed
Hos Kids-World skal det være nemt og tilgængeligt at finde alt, som familien har behov for. Vores fokus er, at være en nærværende webshop som konstant imødekommer kundernes ønsker og behov, når de handler online. Vi har gennem flere år været familiens foretrukne og største shoppingunivers.

Det er naturligt for Kids-World at træffe miljøbevidste og bæredygtige valg, når vi optimerer og udvikler. Vi ekspanderer internationalt, og med væksten har vi altid respekt for verdens fremtid.

Hos Kids-World sætter vi personlig udvikling i højsæde, da vi er af den overbevisning, at hvis du udvikler dig, gør virksomheden det også. Vi har fleksible arbejdstider, frokostordning, aktiv eventgruppe pensionsordning, sundhedssikring mm. Omgangstonen er uhøjtidelig, humoristisk og uformel, og vi har hos Kids-World en yderst flad struktur, hvor alle arbejder sammen som et team. Kids-Worlds 140 medarbejdere er vores vigtigste aktiv.

Vil du flytte for stillingen, så se her:
På www.nyiesbjerg.dk kan du finde information om boligområder, boligsøgning, skoleindskrivning, børnepasning og fritid. Esbjerg Kommunes Tilflytterservice er også parat til at hjælpe dig på tlf. +45 20 27 32 06 eller på [email protected].

OM TILFLYTTERSERVICE:

Dansk: http://www.nyiesbjerg.dk/da-dk/om-tilflytterservice

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Esbjerg V
  • Tirsdag den 21. december 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0