Google-specialist søges til vækstende virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Arbejder du med PPC, og vil du løftes til et højere niveau? Så lad Kids-world udfordre dig.
Vi søger dig, som arbejder seriøst med PPC-annoncering og online markedsføringsstrategier, dig som vil have ejerskab over dine arbejdsopgaver og vil se resultater af langsigtede, nye initiativer.
Kids-world er i dag en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og legetøj til børn og teenagere. Vores marked uden for Danmarks grænser er støt voksende, og vi udvider hastigt vores varesortiment.

Derfor søger vi en dygtigt PPC-specialist, som kan være med til at udvikle og understøtte vores fortsatte vækst.

Indflydelse på virksomhedens vækst
Hos Kids-world forventer vi, at du kan løfte det nuværende niveau i vores marketingsafdeling – i samarbejde med resten af temaet, som består af 10 fuldtidsansatte fordelt på SEO, PPC, SoMe og content-medarbejdere. Vi arbejder med million-budgetter på tværs af flere platforme herunder Google, Facebook, Instagram m.fl. Dit primære fokus vil være at optimere vores online betalte markedsføringskanaler både nationalt og internationalt, og du får derfor direkte indflydelse på virksomhedens fortsatte vækst.

Kids-world er i kraftig udvikling, og vi forventer derfor, at du har lyst til at udvikle dig sammen med os. Vi løser alt in-house, hvilket gør, at vi kan eksekvere hurtigt på nye tiltag.

Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere kan arbejde selvstændigt. Derfor er der en høj grad af frihed til at finde løsninger på opgaver og problemstillinger. Du kan tage ejerskab over dine egne arbejdsområder, og dermed er du med til forme din egen stilling.Samtidig er det også vigtigt, at du kan arbejde tæt sammen dine kollegaer, så i sammen kan dele viden og erfaring.

Dine primære arbejdsopgaver vil blandt andet være:

  • Opbygning, analyse og optimering på tværs af PPC-kanaler som Google Ads og Facebook Ads
  • Analyse og rapportering i Google Analytics og Facebook Attribution
  • Søgeords- og markedsanalyser
  • Generel forretningsudvikling
  • Konverteringsoptimering

Dine kvalifikationer
Det er naturligt for dig at være opdateret på de nyeste tendenser og trends samt at kunne omsætte dem kommercielt.

Vi forventer, at du:

  • Har minimum 2 års erfaring som PPC-specialist samt dokumentation herfra
  • Har en stor teknisk forståelse og stærke analytiske evner
  • Er en dygtig kommunikator, som kan formidle budskaber til vores målgrupper

Derudover vil det være en fordel, hvis du kan begå dig på flere sprog, fx svensk, norsk, tysk med flere.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi holder til i 6710 Esbjerg V, hvor du også vil have din daglige gang. Vi har dog en høj grad af fleksibilitet, så der vil være god mulighed for at arbejde hjemmefra, når det passer ind i afdelingen.

Er du lige den, vi mangler?
Brænder du for at arbejde med digital markedsføring, og lyder stillingen som din, bedes du sende en motiveret ansøgning samt dit CV via linket.

I ansøgningen bedes du venligst skrive dit forventede lønniveau, hvilke markedsføringskanaler du har arbejdet med, samt hvilke dokumenterede resultater du har opnået i dine tidligere stillinger.

Stillingen er fuldtid med start snarest muligt. Dog venter vi gerne på den rette kandidat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Senior PPC-specialist­ Daniel Møllgård på tlf. 20 73 52 70.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Kids-world – en markedsledende virksomhed
Hos Kids-world skal det være nemt og tilgængeligt at finde alt, som familien har behov for. Vores fokus er at være en nærværende webshop, som konstant imødekommer kundernes ønsker og behov, når de handler online. Vi har gennem flere år været familiens foretrukne og største shoppingunivers.

Det er naturligt for Kids-world at træffe miljøbevidste og bæredygtige valg, når vi optimerer og udvikler. Vi ekspanderer internationalt, og med væksten har vi altid respekt for verdens fremtid.

Hos Kids-world sætter vi personlig udvikling i højsæde, da vi er af den overbevisning, at hvis du udvikler dig, gør virksomheden det også. Vi har fleksible arbejdstider, frokostordning, aktiv eventgruppe pensionsordning, sundhedssikring mm. Omgangstonen er uhøjtidelig, humoristisk og uformel, og vi har hos Kids-world en yderst flad struktur, hvor alle arbejder sammen som et team. Kids-worlds 140 medarbejdere er vores vigtigste aktiv.

Vil du flytte for stillingen, så se her:
På www.nyiesbjerg.dk kan du finde information om boligområder, boligsøgning, skoleindskrivning, børnepasning og fritid. Esbjerg Kommunes Tilflytterservice er også parat til at hjælpe dig på tlf. +45 20 27 32 06 eller på [email protected].

OM TILFLYTTERSERVICE:
Dansk: http://www.nyiesbjerg.dk/da-dk/om-tilflytterservice

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Marketingmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Marketingmedarbejder
  • Esbjerg V
  • Fredag den 20. maj 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som marketingmedarbejdere i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte marketingmedarbejder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal marketingmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte marketingmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som marketingmedarbejdere
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0